Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
lunica - hehehe, ja valda me je skor kap, po eni strani mi je bil bed kaj sploh ma za pisat tu gor, po drugi pa je blo lepo od njega oziroma od mene, ker sem itak jaz to napisala
HD pa je čarovnica - se je zbudil 10 minut kasneje kot je napovedala ob pol enih
Sem vas prišla na hitrco pozdravit, k sm vidla, da ste že na 5.delu - vauuuuu. auroraa - kako kaj Matic?
In kako kaj ostali sončki? Vidim, da tud ve sodelujete na face - ampak rr ni nč na slabšem - no, lepo se imejte. In vsem sončkom eno lahko, mirno in dolgo nočko.
hruška, luka se je pri 4 mescih že plazu, noge dvignu in z ritjo naprej... zdej pa SPLOH ne zna več, po moje ker se je zredil in ne more teže telesa naprej premaknit. prej pa je sam z močjo premiku telo... tudi obrača se težje, prej se je prekucnu v stotinki, zdej se obrača po šolsko.
drugače pa mislim da je luka patrik od naje med zelo hitrimi! po moje se plazijo nekje pri 6,7,8 mescu
končno prilezla naokoli ... celo popoldne smo se namreč potepali, sprehod, pa en ornk šoping ... nam je Miklavž prinesel nov zunanji disk, pa čevlje - sem si pa za foro dala izmerit stopala, da vidim pri čem sem. Skoraj me je kap, ampak program mi je ponudil precej čevljev št. 38!! No, vseeno pa imam res za številko večjo nogo kot prej porodom. Mi je kar malo hudo, ker nimam več "nogic"
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
' Heh, malce sem sumničava, ker se mi zdi to bolj žensko pisanje ... a je mami pomagala? Sicer pa bravo ati rovar, da podpiraš nas mamice, ki se družimo tu in upam, da si se odkupil pri najdražji... nikar ne pozabi, kakšne zaklade imaš doma.
sploh nisem hotla komentirat tega, pa mi ne da miru.. Ja Majuška, narekovala sem mu kaj naj napiše. Mislim, kake maš! in jaz bi od tega mela kaj že
Ma smotka, nisem tako mislila ... ampak je res, vsaj meni se tako zdi, nekaj ženskega v tem načinu pisanja, kot je bilo objavljeno. Menda mi ne boš zamerila, to je samo moje mnenje