Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
tele alergije, o katerem stalno teče beseda so pa res krneki..pa tako mleko, pa ono ne, pa ta je ok, pa oni ni .... uf kar naj mi dela štalo ponoči, da je le zdrava.
dej mi nej ena pove, kaj naj spacam za kosilo...jst preprosto nimam več idej .... moj zmer prav, če ga vprašam: kr neki nared ... Jooooo, sej bi kr neki, sam kaaaaaaaaj!?!?
Mi bomo meli mesne polpete in solato,če ti kej pomaga .
Sem včer nardila mesne polpete + pire krompir+kumare v omaki.
Nč, bom naredila palačinke, malo v juhici in malo z marmelado ali nutelo. To ma vsaj rad.
Lunica čestitek za knjigico!!!! Same mojstrice ste tuki gor, mam kr manjvrednostni kompleks. Knjigica je verjetno čudovita in bi jo tudi jaz naročila. A jo kr tam naročim preko neta?
joj mi je dolg čas danes, Žan spi, Nino pa je tak priden kot angelček. Ko bi včeraj tudi bil . Okraski so narejeni, zdaj se morajo posušit in pol pošprejam z srebrnim šprejem in je. Kakšno smrekico boste kaj imeli? Barvne kombinacije ali pisane? Pri nas bo letos modro-srebrna kombinacija, bom poslikala ko bo narejena.
Joj, ne vem če sem vam povedala, da tisti mini prtički ko sem jih kvačkala za sosedo, bi naj kao bili za bazar v šoli. Pa da vam povem da se mi zadnjič pride zahvalit in jaz pravim njej, da upam da ji bojo prav prišli oz. da jih bojo fajn iztržli in ona meni, da jim je nesla pokazat enihpar, da te bo pa itak ona imela na svoji smrekici doma Mislim, tak mi je pritisk narasto, jaz pa sem skoraj očke skurla tam gor, pa še skoraj 15 kom. sem ji morala naredit Tak se mi je zasrala, da je kaj. Najbolj pa me še to raz*****, da je tak komplicirala. Eh..... smotano!