Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
japko tut jaz kar nastrgam sam je noče jest. Jutri bomo poskusili pa s hruško da vidim če bo to jedu. Za banano pa ne vem al jo ma rad al ne ker me ni blo zraven k jo je jedu. Ma za vsak k pomislim na GH sem jezna ko ker se vedno spomnem na to prekleto taščo!!!
Drage moje, sicer vas je zgoraj navedenih cel kup prijavljenih in mala toča neprijavljenih in bo jutri sigurno roman za prebrat. Ampak žal tablet popušča, grem stran od škatle. Še čaj ruknem, brez dodatka se razume in bom šla pančkat.
Me zanima, koliko vas ze uvaja GH. Se mi zdi, da sem med redkimi, k cakamo al kako? Tiste, katerih otrocki jedo AM, a ste tud ze na GH? Ma, se ze kar vidim, kako bom pol tocno to sprasevala, kar ostale zdaj: "Kako naj pripravim jabcek, a naj ga prekuham al sam postrgam ipd." Takrat boste ve, k ze zdaj to delate, itak profesionalke in vam ne bo problem se tisocic ponovit, a ne?
Aja meri iz P jutri, pa berem tudi jutri za nazaj, joj koliko sem spet v zaostanku
Drage moje, sicer vas je zgoraj navedenih cel kup prijavljenih in mala toča neprijavljenih in bo jutri sigurno roman za prebrat. Ampak žal tablet popušča, grem stran od škatle. Še čaj ruknem, brez dodatka se razume in bom šla pančkat.
Nočka,
aja, sasi 13: stara sem bila 24 let.
Najt, najt, gr. Dobr se spocij! Pa fletne fore ti nam gor limas danes, res. Jest se tud priporocam za tak kopirni stroj. Mogoce pa pride s popustom, ce ga vzame vec julijk? (Odgovor pricakujem jutri )
Metuljček, že tretji dan ji dajem mlečno kašoco po žlički, danes je je pojedla 20 žličk, samo ji vse ven pada, pa kar nekaj se ji dviguje, tako da še ni čisto pripravljena. Z jabolkom začnem drugi vikend, ker imava v sredo še tretje cepljenje in tisti dan naj nebi jedli sadja, kazaj že pa sem pozbila.
Meni so parfumi najboljši od Diorja, Givenchyja pa Guccija. Bvlgarijevega imam ravno zdaj pa glih ni nekak obstojen.
mmm gucci- the one
bvlgari-crystaline
dolce in gabbana- deep blue
Gucci-Rush (enka in dvojka). Taki seksi parfum je! Dior-Jadore (njamiiii) Givenchy- imela sem Organzo in Extravaganzo pa sta noro dišala
Jabolko je teknilo. Jaz jo samo olupim in kar z žličko strgam dol pa ji v usta nosim. Vidim, da ji je dobro ampak še ne zna lepo požirat, ker ji je jeziček še napoti, potiska ga ven, namesto noter. Imam Aventovo žličko, ki je fajn majhna. Banan ji ne dajem. Nasplošno jih niti nimam navade kupovat. Ko bo jabolko prenesla pride na vrsto malo rižeka poleg ali hruške.
Me zanima, koliko vas ze uvaja GH. Se mi zdi, da sem med redkimi, k cakamo al kako? Tiste, katerih otrocki jedo AM, a ste tud ze na GH? Ma, se ze kar vidim, kako bom pol tocno to sprasevala, kar ostale zdaj: "Kako naj pripravim jabcek, a naj ga prekuham al sam postrgam ipd." Takrat boste ve, k ze zdaj to delate, itak profesionalke in vam ne bo problem se tisocic ponovit, a ne?
Jaz ravno ne uvajam neke hrane. Dajem ji v bistvu tisti sokec po žlički. Ne mudi se nama... Liju za jutri kakor želite! Jaz imam logopeda s tamalim tako da bom malo zamudila.
japka pr nas edina laufa. v kombinaciji z babano. ampak to pomeni 3 do 4 žličke
jst sm mela Wish-a pa Rush-a. sta mi bla kr všeč. lani sm pa dobla od Escade enga... sam se tok mal parfumam. kr pozabim! je pa zanimiv, da maskare pa glosa nikol
glede Gh vita kuhanega jabolka noče, sveže ji pa tekne. Danes sva pa banano jedle, ker moja mami ni imela jabolk doma, pa ji ni blo glih najbolj všeč. Sva pa raje banano probale kot pa mandarine , deda Lojz bi ji namreč dal kar mandarino za jest. Se vidi da nima nobenih izkušenj. Jo je imel sam 20 minut, tolk da sem letela po ta velika dva, pa je bil čist švicen ko sem prišla nazaj . pol mu pa aleks reče, da bi pri njih spal, da bosta jutri dokončala ptičjo hišico, pa se je izgovoril, da gre babi v službo. Mu aleks nazaj zabrusi, pa saj me boš ti oblekel, je bil pa že spet švicen . namreč totalno ni navajen malih otrok. On jih požuli za 5 minut pa koga prime tolk da se oblečemo pa je to to. Ni glih tak da bi se totalno ukvarjal z njimi, so mu še premali (no Aleks je že, sam za oblačenje in hrano more moja mami poskrbet). Sam radi ga majo pa vsi trije (Vita celo tak, da ga je celega opraskala in pol mi je 3x ponovil, da ji morem nohte postričt, če je pa ni vzel gor, je mislil, da bo kar ležala) ful mi je smešen, ker je ko slon v trgovini s porcelanom.