|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mislim da...
5.12.2008 13:51:40   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Skenslaj ga iz življenja in si nik spremeni v Ničvečtrapa 33.
user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Mislim da...
5.12.2008 13:52:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

Jaz samo pravim, da ni fer da tisti ki nimajo kot ona navaja sluzbe, stanovanja,.. imajo otroke ona pa ne. vsi bi radi imeli in stanovanje in sluzbo in seveda druzino ampak ne mores pa reci da je neposteno da ti imas stanovanje in sluzbo in bi morala imeti se otroka, tisti ki nima nic pa nesme nic imeti. mislm nevem pac to je moje mnenje. prevec cudno se mi je izrazla. in ja, stara sem 23let.



Mislim, da iz nje govori prizadetost in nepravilno izbrane besede, sicer naj se pa sama oglasi in pove svoje mnenje o tem, kaj je mislila s tem, a ne?user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Mislim da...
5.12.2008 13:58:18   
MLADAMAMICA
sej men ne rabi razlagat, sem pac sam povedala svoje mnenje na njene besede, tudi tebi ne zamerim tudi ce imas enako mnenje kot ona. smo drugacni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Mislim da...
5.12.2008 14:11:36   
Anonimen
Poznam kar nekaj podobnih primerov, ko je ženska sama in preskrbljena, na vso moč pa se trudi (skoraj na silo) najti nekoga, ki bi dopolnil zgodbo (ala dec z dobrimi geni, po možnosti tudi preskrbljen).

Seveda to tišanje za moškim rezultira v tem, da se ženska sprijazne z nekom, ki vsaj malce ustreza temu opisu in verjame, da je to to, brez da bi se sploh vprašala če si želi biti s tem človekom do smrti.

Hvala bogu si se hitro streznila in ugotovila, da bi lahko najprej spremenila vzorec v sebi in šele nato iskala moškega (glede na to, da imaš opravka s samimi runklni).

Si na dobri poti user posted image

Mladamamica teb pa ni treba zmerej zapenat. Sej ti noben nič noče.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Mislim da...
5.12.2008 14:15:04   
MLADAMAMICA
ma ves kaj, ne bom tiho. vsi povete svoje mnenje, tut jst mam to pravico. ce te moti, me ne beri. sploh nevem kva ste alergicne. se pac ne strinjam z vsem in tu ni nic narobe. a se moras kregat z mano? pac nisem tko popolna kot NeKaTeRe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Mislim da...
5.12.2008 14:16:26   
Anonimen
Evo spet kopleš user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Mislim da...
5.12.2008 14:19:03   
MLADAMAMICA
ja zato k me skos neki komentirate... pac deli se da me ni, tut jst tebe ne opazim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Mislim da...
5.12.2008 14:23:30   
trapa 33
Prosim da se nehate prepirati zaradi izjave, ki je nekateri ne razumejo. Mlada mamica je pač mlada, če bi bila malo starejša bi to razumela drugače in ne kot napad.
Nisem rekla da tisti ki nimate, ne bi smeli imeti niti otrok, ampak ni pošteno da tisti ki imamo malo več, nam ta sreča ni dana. Samo to. Uživajte vsi skupaj!!!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Mislim da...
5.12.2008 14:39:02   
Anonimen
Spomnim se da si že pisala o njemu, samo nick si imela drugačen, ostalo se vse ujema. Je pijanček, ki rad hodi v gostilne, s teboj pa noče živeti ker se v tvoji hiši mama vtika v vaju in je že takrat zbežal od odgovornosti.

V vsakem postu ti svetujejo pa vem da si že večkrat o njemu pisala in se pravi te je že večkrat prizadel, no ti svetujejo da ga ZAPUSTI. Ti pa še vedno iščeš neke odgovore pa vprašanja pa upaš da ti bo katera drugače napisala in v takem primeru ni šans da boš imela kdaj družino in srečo. Če boš z njim boš mogoče imela otroke zraven pa še kako bunko pa smrdljiv zadah po celi bajti zaradi čikov in pijače.

Ma dej brcni ga že v kretensko rit ne vem zakaj čakaš toliko časa, zdaj niti pomislit ne bi več smela nanj če ti je tako bedarijo napisal in ker se vedno tako bedasto obnaša kolikor spremljam to vajino vezo. V petih mesecih si doživela od njega toliko kretenskih potez kolikor jih jaz nisem v svojem življenju.

Pa kaj če boš sama za novo leto ali pa bodi z njim pa bo itek našel kakega frenda pa se z njim zapiluser posted image

(odgovor članu trapa 33)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Mislim da...
5.12.2008 14:59:54   
rija
joj, tvoj tip me spominja na enega tipčka, ki je enkrat poklical mene namesto svoje "drage"

- kje si?

jaz: kako misliš kje sem??

- **** ti materina, jebi se.....user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Mislim da...
5.12.2008 15:01:30   
Anonimen
Trapa33, če je to res, kar ti je napisala Lepotička55 bi te vprašala naslednje; ali res misliš, da se bo glede na prijateljevanje s tako zgubo kdo zanimal zate? Misliš, da se boš smilila kakšnemu fajnemu decu in te bo prišel iskat in rekel, popeljal te bom v deželo ljubezni od ljudi, ki te izkoriščajo in nimajo radi?
Ti moram povedati zgodbo očeta alkoholika,  ti moram povedati zgodbo prijateljice, kaj vse doživlja, ko se ločuje z 20 letnim pufom in dvema otrokoma (ma saj mi gre kar na jok, ko se spomnim nanjo), da se boš končno spametovala in ga že enkart naterala iz svojega življenja ? Bi res to rada slišala? A ti sploh veš, koliko začne svoje življenje na novo pri 50ih? Pa veš kakšna razlika je med njimi in med tabo? Da začnejo znova! In ti to moraš. Zato je RR, da se potožiš, da ti svetujemo, vsak na svoj način, samo tvoje bolečine pa žal ne more nositi nihče namesto tebe, mogla jo boš sama. In zaživeti znova. Sama, ker zmoreš. Skratka, želim ti vso srečouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Mislim da...
5.12.2008 15:32:15   
poli*
Nekaj ste napadale MLADO MAMICO, ampak jaz se povsem strinjam z njo. Če imaš službo, stanovanje in vse še ne pomeni, da si kaj bolj vreden kot študentka pri 21, da bi imel otroka. Vsi si najbolj zaslužimo srečno življenje, družino, stanovanje in službo. Vsak je svoje sreče kovač in čim prej se boš rešila tega "princa", tem hitreje te čaka sreča.
Tudi imeti otroke in navidezno srečno družino z alkoholikom oz. takim tipom ki te ne spoštuje... še bolj boš nesrečna kot sedaj, ker boš videla trpeti svoje otroke. Hočem povedati, da si ne želi otrok z njim za vsako ceno- samo da bodo imeli očeta, četudi ni važno kakšen je. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Mislim da...
5.12.2008 16:36:12   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33


Ne bom se spuščala na njegovo raven. Naj bo primitiven, naj sika, naj bo slabe volje...naj postavlja pogoje kaj je treba narediti, spremeniti...kateri drugi, če bo našel katero ki bo tako nora da ga bo prenašala.


To je v tej zgodbi še najbolj žalostno, po moje, ker sem 100%, da bo tako našel.

Drugače pa, jaz imam rada in spoštujem ženske, ki se ne pustijo podjebavat. Go girl!  user posted image

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Mislim da...
6.12.2008 13:07:36   
mateyka
Nisem rekla da tisti ki nimate, ne bi smeli imeti niti otrok, ampak ni pošteno da tisti ki imamo malo več, nam ta sreča ni dana. Samo to.


ah dej no - ni pošteno.. se pravi da ni pošteno, da tisti, ki majo malo več (kot sama praviš) nimate še več? mislim, da ljudje pozabljajo, da to koliko materialnih dobrih lahko nudiš otroku, ni nujno pogoj, da si dober starš ali da si zalužiš met otroke (ali karkoli v tem smislu). potem pol sveta nima otrok na "fer" način in jih tudi ne bi mogli met, ker nikoli ne bodo imeli kar imaš ti. pa imam občutek, da ti otroci ne bodo imeli nesrečnega življenja. bolj skromno ja, nesrečno pa ne.

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Mislim da...
8.12.2008 10:47:29   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Hvala bogu si se hitro streznila in ugotovila, da bi lahko najprej spremenila vzorec v sebi in šele nato iskala moškega (glede na to, da imaš opravka s samimi runklni).

Si na dobri poti user posted image

Mladamamica teb pa ni treba zmerej zapenat. Sej ti noben nič noče.


strinjam se z krepkim delom....spremeni sebe, delaj na sebi šele nato več ne boš muholovec za takšne looserje, kot si ga imela zdaj nazadnje.

pa še to, draga avtorica teme, marsikaj v življenju ni fer, pa sem tvojih let in ja, razumela sem približno tako tisti del tvojega posta, ki govori, da eni ki otroku ne morejo nuditi toliko kot ti - imajo otroka ti pa ne....no strinjam se z MLADAMAMICA.

tudi jaz sem prvič rodila pri 20-ih, se nato poročila, nisem imela službe...šla skozi pekel, se ločila, postavila na lastve noge, dobila službo in jo spet izgubila itd. ampak svojemu otroku sem mogoče v tistem času nudila več, kot bi zdaj lahko ti.

pa ne skrbi, ni konec sveta....hb da sta končala s tem, da pa ne boš več magnetek za take tipčke pa res delaj na sebi, ker to kakšno energijo ti izžarevaš, takšne ljudi tudi privabljaš.

pa tudi tebi vse dobro želim in upam da boš kmalu našla srečo in smisel svojega življenja user posted image user posted image


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Mislim da...
8.12.2008 14:40:12   
trapa 33
Sem govorila z njegovo mamo in svakinjo in so me "potolažile" da to pač ni nič takšenga. Da naj se ne sekiram, da moški pri tej hiši so pač takšni. Da njun oče je bil prav takšen in njuna sinova sta mu čisto podobna. Sta mi svetovali da naj včasih kaj spijem (ne pijem alkohola), da potem mi bo dosti lažje, da se mi bo j...za vse. HALO...pa kaj ste čisto nori. Ženske so čisto zadovoljne s tem da se njihovi moški obnašajo do njih...kot da za njih veljajo povsem drugačna pravila!!! Čisto gladko to sprejmejo. Pač, ko postane zaničevabje, podjeb...prehudo potegnejo na plano kakšno žgano, da preženejo bolečino. Ali ne bi bilo bolj zdravo pregnati koga drugega????
Samo jaz pa nisem takšna da se ne bi borila, da bi žalost skušala utopiti v kakršnih koli substancah!!! NE!!!!NIHČE NI NIKOLI TAKO PAMETEN, DA BI LAHKO IMEL KOGA ZA NEUMNEGA!!!!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Mislim da...
9.12.2008 8:03:55   
MLADAMAMICA
Hvala vsem ki ste me podprle. Pa trapa 33 sem mlada, priznam, ampak si jaz tega, kar si dovolis ti niti pri svojih letih ne bi dovolila. In pri tvojih letih NIKOLI nebi izjavila tako kot si ti o otrocih in sluzbi/stanovanju. Še enkrat: eni mamo neki drugi pa nekaj drugega. Srečo pa si vsak kroji sam.

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Mislim da...
9.12.2008 8:14:22   
trapa 33
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

Hvala vsem ki ste me podprle. Pa trapa 33 sem mlada, priznam, ampak si jaz tega, kar si dovolis ti niti pri svojih letih ne bi dovolila. In pri tvojih letih NIKOLI nebi izjavila tako kot si ti o otrocih in sluzbi/stanovanju. Še enkrat: eni mamo neki drugi pa nekaj drugega. Srečo pa si vsak kroji sam.


NIKOLI ne reci NIKOLI!!!! Dokler nisi v določeni situacji, je lahko biti pameten, tako da mladamamica, malo brzdaj svoje besede. Ker jaz tudi lahko rečem da ne ob dolečeni temi reagirala tako kot reagiraš ti, ne? Mislim da si kar precej nestrpna oseba in se boš mogla v življenju VELIKO, VELIKO stvari naučiti, potem boš pa lahko komentirala resne teme...

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Mislim da...
9.12.2008 8:15:17   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33

Pa tako sem upala da se bo meni končno nasmehnila sreča, da bom končno....lahko naredila korak naprej in lahko začela razmišljati tudi o družini, vendar nekaterim pač ni namenjeno. Škoda!!!


O ja, saj boš, brez skrbi, da boš. Tale pa, še dobro zate, da je kmalu pokazal pravi obraz, s takim nimaš kaj počet.

Ej, pa ravno zdaj, ko je največ druženj, v decembru, lahko koga najdeš, samo malo se okoli obrni. Ko en avtobus odpelje, vedno pripelje novi, tako da imaš šanse, samo oči imej odprte.


Pa ponavadi kar trije na enkrat.

Se podpišem pod kar je napisala Volga, predvsem pa skušaj na vse skupaj pozabiti in uživaj v veselem decembru (tale zagotovo rabi kar nekaj pomoči user posted image ).   

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Mislim da...
9.12.2008 8:29:18   
Anonimen
trapa33: ne spuščaj se na njihovo raven, če nočeš biti s pijančkom, ga pusti in uživaj dokler lahko, bo že prišev tisti tapravi, ki bo rad s teboj ne pa s pivom!user posted image
jaz sem delala v lokalu in moj mož me je spoznav v lokalu ampak od kar sva skupaj sem mu jaz bolj pomembna kot tisto pivo v bifeju!
user posted image
zato punca reš se ga!

uživaj

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Mislim da...
9.12.2008 8:46:39   
MLADAMAMICA
trapa 33 nevem kdo se se uci. sama nimam problemov. zadovoljna sem s tem kar imam. za drugo imam pa se cas. motijo te moja leta, ves pa da imam prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Mislim da...
9.12.2008 9:56:16   
trapa 33
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

trapa 33 nevem kdo se se uci. sama nimam problemov. zadovoljna sem s tem kar imam. za drugo imam pa se cas. motijo te moja leta, ves pa da imam prav.



Deklica draga, sem malo brskala po RR in ugotovila da nisi nestrpna samo do mojih izjav, tako da...verjetno imaš probleme in to probleme sama s sabo, ker se na nekatere izjave odzivaš, kot da so napad nate. Vsak ima pravico da svoje misli izrazi, če pa te misli nekdo narobe razume, nima problomov tisti ki jih izrazi.
Da imaš prav? Glede česa? Da je vsak sam svoje sreče kovač, ja se strinjam s tabo, glede drugega pa...boš še mogla malo odrasti in se še marsikaj naučiti o življenju, postati malo bolj strpna, se naučiti razmišljati...sicer pa ko je nekdo v obdobju ˝pametnih˝let, je pač ˝pameten˝. Saj smo šli vsi skozi to. Eni malo bolj strpno in mirno drugi pa, kot...saj bo bolje. Z vsakim preživetim letom, boš ugotovila, da...je življenje šola in da v tej šoli nikoli ne prideš do diplome.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Mislim da...
9.12.2008 10:13:08   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33

Sem govorila z njegovo mamo in svakinjo in so me "potolažile" da to pač ni nič takšenga. Da naj se ne sekiram, da moški pri tej hiši so pač takšni. Da njun oče je bil prav takšen in njuna sinova sta mu čisto podobna. Sta mi svetovali da naj včasih kaj spijem (ne pijem alkohola), da potem mi bo dosti lažje, da se mi bo j...za vse. HALO...pa kaj ste čisto nori. Ženske so čisto zadovoljne s tem da se njihovi moški obnašajo do njih...kot da za njih veljajo povsem drugačna pravila!!! Čisto gladko to sprejmejo. Pač, ko postane zaničevabje, podjeb...prehudo potegnejo na plano kakšno žgano, da preženejo bolečino. Ali ne bi bilo bolj zdravo pregnati koga drugega????
Samo jaz pa nisem takšna da se ne bi borila, da bi žalost skušala utopiti v kakršnih koli substancah!!! NE!!!!NIHČE NI NIKOLI TAKO PAMETEN, DA BI LAHKO IMEL KOGA ZA NEUMNEGA!!!!




joj, trapa 33, res je to, da si se ga rešila najboljša stvar, ki se ti je lahko zgodila. boš videla, da se bo našel tudi zate nekdo, ki te bo ljubil in sprejemal takšno, kot si.

pa zadnji stavek v tem postu mi je zelo všečuser posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Mislim da...
9.12.2008 11:25:55   
MLADAMAMICA
.............

< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 9.12.2008 11:37:03 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Mislim da...
9.12.2008 20:10:31   
Anonimen
no no, nehajte se kregati,

Trapica33, ti pa pojdi samo dalje, sama dobro veš, da se bo našel boljši in prijaznejši fant od njega, definitivno pa nekdo, ki te bo imel ZARES rad!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?