Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? 8.4.2009 9:15:08
RAKICA1
ojla punce no jaz pa bom prosila če me vpišete v razpredilnico in bom z vami začela ponovno hujšati ker tkole negre več naprej je pa res da se nikakor nemorem vzeti v roke bom pa probala trenutno stanje moje je 68,8kg rada pa bi prilezla na 60kg če mi bo uspelo upam pa da bo tako kot vsem vam ki si to želijo no v pondeljek pa sporočim stanje kakšno je LUKA JAN čestitke za izgubljene kg upam da ti uspe shujšati do idealne teže
RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? 8.4.2009 10:31:47
luka jan
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1
LUKA JAN čestitke za izgubljene kg upam da ti uspe shujšati do idealne teže
Rakica 1 dobrodošla! Midve pa že celo večnost hujšava, a ne? Samo s to razliko da tebi uspeva, men pa nekako ne najboljš. Se še spomnim ko sva bile v enem obdobju na istih težah, sedaj sem se pa spet oddaljila od tega. Moja idelana teža bi bila tvoda sedanja, samo ne vem kdaj mi bo uspelo. Grem sedaj malo na kolo, morda pridem hitreje do cilja.
RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? 8.4.2009 12:52:00
Rožica I
A bi lahko mene vrnili na razpredelnico, prosim ?
Sem bila teden dni na postu (sadno/zelenjavni sokovi), je bilo fajn, energije na pretek, kg kar letijo s tebe...ampak ko začneš jesti normalno, oz kot prej, pa se ponižno vrnejo .
Skratka nadaljujem ločevalno/Montinjaški zdrav način prehranjevanja + tek 45 minut/vsak drugi (ali vsaj tretji dan) + vsak dan še slabih 10 minut Tibetanskih vaj navsezgodaj zjutraj .
Trenutni: ITM 28,6 Željeni (in konec junija 2009 doseženi ): ITM 24,5
Skratka -11 kg, če jih bo pa -15, pa ne bom preveč huda .
RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? 8.4.2009 12:52:17
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1
LUKA JAN čestitke za izgubljene kg upam da ti uspe shujšati do idealne teže
Rakica 1 dobrodošla! Midve pa že celo večnost hujšava, a ne? Samo s to razliko da tebi uspeva, men pa nekako ne najboljš. Se še spomnim ko sva bile v enem obdobju na istih težah, sedaj sem se pa spet oddaljila od tega. Moja idelana teža bi bila tvoda sedanja, samo ne vem kdaj mi bo uspelo. Grem sedaj malo na kolo, morda pridem hitreje do cilja.
POZDRAVČEK TUDI OSTALIM!
OJLA
ja res je da sva bile nekaj časa na isti teži samo jaz sem z seboj do sedaj zadovoljna samo problem je sedaj naprej nikakor se ne morem vzeti v roke pa nimam pojma zakaj ne uspeva mi pridem na 66kg pa poneham pa se nazaj zredim no sedaj pa do poletja upam da mi uspe na 60kg tko kot sem pred samim začetkom hujšanja planirala je pa res da jih je skoraj 22kg za menoj in upam da jih bo še 8kg sej bo tebi tudi uspelo boš videla jaz pa grem popoldan danes v službo še malo vsem veliko uspeha pri hujšanju
RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? 9.4.2009 13:06:38
Felicity
Se samo na hitro javim in dam aprilsko pujsko, če čatera hoče obnavljat seznam. Jaz sem namreč od nedelje obležala, v hrbtu me je usekalo in sem res boga, še obračat v postelji se nisem mogla. Sedaj je že bolje ampak še vedno je najbolje če počivam. Kg nisem kontrolirala, ma verjetno je porazno, ker samo ležim in jem.
No vidim da gre vam bolje kot meni, kar tako naprej... lepo se imejte.
RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? 9.4.2009 15:55:34
Lianna
Ojla. Jaz se že dolgo nisem oglasila. Sem čisto brez časa in zvečer ko pridem domov samo padem v pojsteljo. Od aprila sem na ločevalni dieti in se čim bolj držim. No na srečo so sončni dnevi, tako da mi sploh ne paše jest.
*** Sej boste znale, ne? Citirate ta post - zbišete oklepaje [ qoute ] - na vrhu in spodaj in bo ....
Evo takole sem malo popravila tabelco. V kolikor je še katera, s spremenjenimi kg naj se javi.
Felicity tebi pa želim, da se čimprej pozdraviš, da so bolečine čimmanj boleče in, da se čimprej vrneš na form in prevzameš svojo tabelco spet v svoje roke.
< Sporočilo je popravil Natyy -- 9.4.2009 16:35:37 >
RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? 9.4.2009 19:18:23
RAKICA1
ojla punce no se še jaz malo oglasim najprej se vsem hvala za čestitke ja upam da mi bo uspelo še teh 8kg dol spravit Punce a me daste še mene v razpredilnico hujšati z vami ker bi res rada še malo shujšala no danes sem bila kar pridna in kmalu sedaj grem še malo na rekreacijo na odbojko kako pa van gre
Evo dodala sem Rožica I tebe in Rakica 1 tebe. Vsem želim veliko uspeha in veliko veliko gibanja na svežem zraku.
Sem danes dala ven kolo in kolesarila 16 km (me boli zadnica ) no potem pa še s psičkom na 1 urni sprehod. Tako da, ja danes sem naredila nekaj koristnega zase.
Jutri zjutraja pa imam namen jo mahnit na najbljižji hrib. Smo namreč doma - posledica recesije. Ja popoldne pa bom potico pekla, Fuj, Fuj jo ne jem . Pa mora biti zaradi domačih.
RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? 10.4.2009 11:18:18
luka jan
Punce na hitro vas vse pozdravim, potem pa šibam na sonček in pa v šoping po novo kolo. Je moj videl da sem kar zagrizena kolesarka in se je odločil da mi kupi novega. Da pa si slučajno ne premisli šibava kar danes ponj. Lepo bodite in lepe praznike vam želim vsem.
RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? 12.4.2009 21:27:05
kepa*
Dober večer!
Kako ste preživele veliko noč? Jaz sem kar precej grešila, ves teden nisem bila na dieti. Danes pa je bil zadnji dan grešenja, tako da sem od jutri spet back on the track!
Jutri imam sicer še čisto off day, gremo v Zagreb, a se bom že striktno držala diete.
RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? 13.4.2009 11:00:50
luka jan
Evo, prazniki so za nami, kar pomeni da bo potrebno spet začet ločevat. Jaz se ta teden ne bom vagala, ker bi mi verjetno vsa motivacija padla, javim kile naslednji teden.
RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? 13.4.2009 19:35:19
Rožica I
Velika noč zame ni kaj posebnega v smislu nažiranja, tako je bilo tudi letos. Smo pa bili kar doma, in sem lahko kuhala lepo v miru, same specialitete, jedla pa kar normalno (razen tu in tam je padel kak ostanek sladoleda od tamalega ). Smo pa vsak dan dosti kolesarili, dvakrat sem šla sama tečt zjutraj, igrali odbojko in badminton... Skratka bila precej fizično aktivna. Kg pa zaenkrat ostajajo na istem.
RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? 14.4.2009 7:12:02
Natyy
Da še na hitro pokomentiram moje izgubljanje telesne teže. V tem tednu sem na popolnoma istih kilogramih. Sem se pa veliko gibala na svežem zraku. Hodila po hribih, kolesarila (v hrib tudi malo tiščala kolo ), tako, da sem prav žalostna, da se cifre na tehnici niso prav nič spremenile. Grešila nisem skoraj nič. Naredila sem si samo dva beljakovinska dneva (eden bi moral biti sadni). Pa zajtrk je bil tudi. Sam sem 1000 %, da je šel po 3 urnem kolesarjenu ves ven.
Kljub temu, da je teža enaka se ne dam. Dnevi so čudoviti in koliko mi bo čas dopuščal bom zunaj na svežem zraku migala in topila maščobne obloge in pa seveda pazila pri prehrani. Tako, da jaz grem dalje in upam, da ve tudi ...