giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Vidim da je spet aktivna tema o teji famozni ovulaciji. Meni je moja ginekologinja rekla, da imajo nekatere dekleta M že 5-10 dni po O, ker im primankuje nekega hormona in da se v tem primeru pomaga s tabletami, ki to fazo po O podaljša in omogoča plodu da se ugnezdi. Je pa očitno mogoče da imaš O tudi po koncu M oziroma med samo M saj je moja kolegica za prvega otroka samo enkrat tisti mesec in to zadnji dan M, posledica je živahen 4 letnik, tako da... Bo treba pustit to O pri miru in res na 2 dni, čeprav je to presneto težko, vsaj zame . Ja, primer ki ga opisuješ zgoraj, je samo pri enem procentu žensk (spet citiram Pušenjaka), tako da o tem ne bomo razmišljali, ker me smo v ostalih 99%. No, pa pri starejših, samo me vse smo še pod 40, tako da ni panike. Hej, S*, tudi zame je to mission impossible, slončkat na dva dni. Ampak, my dear, to naredi samo en mesec, tako kot sem jaz ta mesec, in to bo dovolj, ker boš sigurno nagrajena za trdo delo. Saj za vsako delo je plačilo, torej... samo me nismo do zdaj bile dovolj priden, to je vse Tako, da zdrži in stisni zobe samo en mesec, pa še to ti bo treba samo ene 6 krat vse skupaj. Deal?
|