Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero sadje na začetku 8.12.2008 17:51:42
|
|
|
|
ribica.
|
komot daš banano, jaz sem jo svoji prvorojeni tud, ker takrat je itak bila "moda" da se začne uvajat gosto hrano pri doplnjenih štirih mesecih. Ni bilo problemov.
|
|
|
|
|
RE: Katero sadje na začetku 8.12.2008 19:41:45
|
|
|
|
inesc
|
Se strinjam. Banano kamot. Si morda pomislila, da bi najprej začela z zelenjavo, glede na to, da sadje itak večinoma jejo, ker je sladko??
|
|
|
RE: Katero sadje na začetku 8.12.2008 20:31:46
|
|
|
|
simona2
|
Ja saj sem začela s korenčkom, pa nadaljevala bom z blitvo in bučko. Jabolko sem dala za vmes. Potem pa bom dala zopet hruško po zelenjavi, pa bomo tako ali tako že stari pet mesecev. Potem pa še banano.
|
|
|
RE: Katero sadje na začetku 9.12.2008 22:30:50
|
|
|
|
Anitka
|
Banana, kaki, melona.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Obisk patronažne sestre Rojstvo otroka naše življenje pospeši, a sami smo tako neprepričani vase, v svoje sposobnosti.
Zadnje s foruma
5ri (
81%)

(
19%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!