Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kar nekaj vas je bilo... 13.12.2008 19:10:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
... ki ste želele imeti mojo telefonsko številko za prevoz s taxijem. Zdaj, decembra, ste se mi pa javile že 3, da ste jo ali izbrisale, ali založile, ali pa zamenjale telefon in pozabile kopirati. Očitno se decembra vse vozite , tako, da če je še kakšna, ki jo je "izgubila, založila, ne-kopirala", naj se mi javi na ZS. Jaz nimam več pojma, kolikim sem jo poslala, tako, da vam ne morem vsem pošiljati ZS-jev.
|
|
|
|
|
RE: Kar nekaj vas je bilo... 13.12.2008 20:36:21
|
|
|
|
kofetek2010
|
prikrita reklama?!
|
|
|
|
|
RE: Kar nekaj vas je bilo... 13.12.2008 22:17:01
|
|
|
|
Rubin.
|
A je ne bi kar tukaj objavila, kaj se boš matrala pošiljat z.s.-je
|
|
|
|
|
RE: Kar nekaj vas je bilo... 13.12.2008 22:27:32
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A je ne bi kar tukaj objavila, kaj se boš matrala pošiljat z.s.-je mogoče mi pa pride kdaj prav, če se bom motala po Ljubljani
|
|
|
RE: Kar nekaj vas je bilo... 13.12.2008 22:37:24
|
|
|
|
Rubin.
|
O Roses, ti imaš pa novo preobleko . Pa ja, sej sem čisto resno mislila.
|
|
|
|
|
RE: Kar nekaj vas je bilo... 13.12.2008 22:41:04
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. O Roses, ti imaš pa novo preobleko . Ja, sem dala ono staro prat, je že smrdela
|
|
|
RE: Kar nekaj vas je bilo... 13.12.2008 22:43:50
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. O Roses, ti imaš pa novo preobleko . Ja, sem dala ono staro prat, je že smrdela A maš prašek ali oreščke?
|
|
|
|
|
RE: Kar nekaj vas je bilo... 13.12.2008 22:46:54
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Eh, avatarje perem na roke- so občutljivi
|
|
|
RE: Kar nekaj vas je bilo... 13.12.2008 22:51:23
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Eh, avatarje perem na roke- so občutljivi Ej polubčkej mi princeski, odoh ja .
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
bruchanie in vrteckostekovakaj bi ste kot prvo pomisleli cebi vas otrok zacal bruchat an se slabo pocutil'sigurno to ima iz vrtca (
16%)

nekaj je pojedl (
27%)

slaba prechrana (
2%)

spet neka viroza (
56%)
Število vseh glasov: 313Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!