Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Kako ste kaj? SEM vas malo prišla pozdravit na brzino ko imam glih čas. Pri nas je čez teden tako zapolnjeno da mi čas mineva prehitro............... Po službi pa je tako lepo vreme da smo kar zunaj do večera, pol pa mali dve porihtam za spanje in sem tako crknjena............ se samo na kavč vržem pa me v sekundi zmanjka............
pa nevem kaj je zdaj to
, jupi za tople dneve
je bila cel dan zunaj in ji je tako pasalo,je uživala 100 na uro,jaz pa tudi..
. Ponoči tak nič ne spimo, upam da zdravila čimprej primejo.
in šibam avto peljat na popravilo, ker ne morem brez njega. Popoldan imam pa terapije.
.
. Mislila sem ga že k dežurnemu peljat, pa se je hb porihtalo in danes je 3 dan da ne bruha. Vso piz
jo pa povezujem z izraščanjem zobekov, ker sem našla še eno belo pikico in to 4 zgoraj. Mogoče bo pa še kakšen pokukal, ker ima še nos zamašen - poln gnoja, že tretjič in v vsakem primeru je bil kak zobek zunaj. Bom pa, ko bom imela avto popravljen, šla k P na posvet in zahtevala naj ga da na preiskave da vidim zakaj bruha, ker to dela že od 4. meseca.