|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: temne ploščice?
21.12.2008 8:38:40   
Pikapolonica_
Upam, da sedaj ne bom v temo brcnila, v Merkurju prodajajo sedaj tudi ene čudovite ploščice, mislim, da se jim reče granitogres, ali pa tudi ne (se opravičujem na napaki), so pa predvsem daljše in fuge so skoraj minimalne. Te so mi všeč, imajo jih tudi v barvi granita, res lepe. Pojdi si jih pogledat. Je pa cena kar konkretna.

_____________________________

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: temne ploščice?
21.12.2008 9:09:32   
Hope2
Nekaj o temnih ploščicah. Mi imamo v enem WC po tleh temno sive (mat) ploščice in se vsak flekec pozna, predvsem se pozna vsaka kapljica vode, ter vsak poteg s cunjo, ko se briše po tleh. Imamo pa še v eni kopalnici temno rjave (flekaste) tam se pa ne pozna tolk umazanija. Imamo pa tudi čist bel kamen v predsobi, kaka svinjarija se šele tu poznauser posted image

Tak da če kaj kupuješ, kupi neki, kar bo že itak flekasto, če ne, pa si lahko nabavite vodni sesalec in bo lažjeuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.12.2008 9:13:09 >

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: temne ploščice?
21.12.2008 20:26:43   
siskamiska
Mi imamo tudi po tleh temno sive ploščice in so krasne. Seveda samo takrat ko so spucane user posted image user posted image . Drugače je pa to cela katastrofa, vsaka kapljica se vidi in tega res nikoli nikoli več. Zdaj sem spet e zagonu ogledovanja ploščic in bom kmalu doktorirala. Gledam pa bolj za tople barve. Pa čim bolj šekaste seveda user posted image .

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: temne ploščice?
23.12.2008 8:32:35   
honey
No, mi imamo pa v kuhinji granitogres temno sive barve - nepoliran in moram reči, da je zelo hvaležen. Normalno, da se vidijo smeti, ampak prah se pa ne pozna, tako da če slučajno pometam (ponavadi sesam, pa ne vidim), se kar čudim, od kje toliko smeti in umazanije, če se je sploh ne vidi user posted image . Pa tudi, ko pomivam po tleh se ne poznajo nobene lise. V hodniku imam pa poliran gres svetel s temnimi lisami - super user posted image . Ne vidi se, da je umazan, ker je že po naravi lisast, drsi sploh ne, razen takrat, ko je moker - to pa drsijo vsaka tla, ne glede na to, kaj je položeno (ploščice, parket, laminat). Pa imam 3,5 letnega sina, ki je zelo živahen in dela kroge kuhinja-dnevna soba-hodnik-kuhinja, pa moram reči, da se je večkrat prekucnil na parketu v dnevni sobi kot v hodniku. Tako da mislim, da ne boš falila, če boš dala poliran granitogres - super za čistit, izgleda zelo elegantno - sploh k tvoji kuhinji, ki je videti moderna, v glavnem zelo hvaležen. Res pa je, da je cena ubitačna user posted image . Ampak se splača.

_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: temne ploščice?
30.12.2008 8:52:25   
Anonimen
honey, bi bila mogoče tako prijazna in še malo poslikala tla od blizu? Temne in svetle ploščice prosim. user posted image  Sem gledala v tvoj album, sam me zanima kako to izgleda od blizu in pa tudi od daleč (kot celoten prostor, ker me je strah, da bi blo ful temno).

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: temne ploščice?
30.12.2008 9:52:24   
*sanela*
Ojla!
Jaz imam živo rdečo kuhinjo in svetle sive ploščice po tleh. Sem zelo zadovoljna. So bile zelo poceni okrog 17€m2, so rebraste in zelo lepo  se čistijo, umazanija se pa skoraj nič ne pozna. V stanovanju sem imela gladke ( lakaste ) ploščice ( 90 €m2 ) in jih ne priporočam. Kot je ena prej napisala je hudič ko so mokre. Sine je večkrat padel pa smo mogli tepihe dati čez, pa pol itak ni bilo videt lepo! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: temne ploščice?
3.1.2009 21:08:58   
Gina
Jaz pa ne bi imela vse samo sivo in belo. Saj je čist lepo za določen čas, ampak strašno dolgočasno.

Če mene vprašaš, bi dala steno ali živo zeleno in temnejše prelivajoče se zelene ploščice na tla, ki gredo fajn zraven. (čisto temne barve, ki se ne preliva raje nikdar ne kupuj, ker to je iz lastnih izkušenj ti povem, mučilnica za pucanje, ki se ne konča, je identično svetlemu podu, kar sem tudi imela)

Ali bi pa dala eno tako stekleno oranžno ploščo namesto ploščic na stene (al pa brezbarvno da lahko ozadje menjaš, če se naveličaš), pa oranžna tla.

Samo pri nas smo barvni čudaki. Imamo spalnico rumeno oranžno, otroci imajo sobe plave, kuhinja je rdeča v stene..... samo dobro izpade vse skup.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?