|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: odpor do partnerja
18.12.2008 14:35:31   
mamica9
Popolnoma razumem. Sem mislila, da sem edina.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: odpor do partnerja
18.12.2008 14:41:21   
Miss_Bee
user posted image

(odgovor članu mamica9)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: odpor do partnerja
18.12.2008 14:46:02   
pomlad80
11 let sva bila samo prijatelja-najboljša prijatelja. Šele letos se je med nama začelo iskrit. In ja zaljubljena sem bila vanj,čustva so se razvijala..ampak kar na 1x se je vse izbrisalo-izginilo :/
Zdaj tak ve kaj se mi dogaja in kaj imam v glavi,sva se pogovorila in bova probala to nekako rešiti-če se bo dalo-upam. Vidim pa tudi da ji kar nekaj z istim problemom oz . podobnim in to me tolaži ter upam,da se bodo po porodu čustva vrnila.
lp

(odgovor članu Miss_Bee)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: odpor do partnerja
18.12.2008 15:00:08   
Lorencia
In kako vidva gledata na nosečnost ?
Mislim, a si pred nosečnostjo smatrala vajino vezo , kot tisto - kar si želiš od moškega v življenju ali sta skupaj, ker se imata rada kot prijatelja ?
Mislim, ker zanositi z nekom - pri katerem sploh nisi siguren, če je to to...je res težko. Drugo je, ko veš da imaš nekoga rad ( kot svojega partnerja ) in da te dajejo hormoni, v sebi pa še vedno veš - da brez njega ne želiš biti.

(odgovor članu pomlad80)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: odpor do partnerja
18.12.2008 15:07:00   
mamica9
Samo en odgovor je trenutno možen.  Hormoni. Če so v vajinem odnosu še drugi problemi se bodo skristalizirali kasneje.Jaz sem tečna, jokava in jezava za crknit in imam vsega, vključno s partnerjem poln kufer, pa ni bilo prej nobenih težav. 

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: odpor do partnerja
18.12.2008 18:27:44   
Miss_Bee
IZVIRNO SPOROČILO: mamica9

Samo en odgovor je trenutno možen.  Hormoni. Če so v vajinem odnosu še drugi problemi se bodo skristalizirali kasneje.Jaz sem tečna, jokava in jezava za crknit in imam vsega, vključno s partnerjem poln kufer, pa ni bilo prej nobenih težav. 




PRI MENI JE ISTO. POLN KUFER VSEGAuser posted image

(odgovor članu mamica9)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: odpor do partnerja
19.12.2008 15:41:22   
Soncnica
Hojla, jaz sem, hvala bogu že v 36 tednu, ampak moja nosečnost je ena sama hormonska turbolenca user posted image . Enkrat bi moža pojedla iz ljubezni, drugič pa iz čisto drugih razlogov user posted image . Ker imava oba izkušnje že iz prve nosečnosti, sva se o tem velikokrat pogovarjala in vse skupaj jemljeva zelo na easy. Res pa je, da so med nama vedno bile in še vedno so iskrice. On je zame pravi in to je to, hormoni pa bodo minili čez dobre 4 tedne user posted image


Srečno!

(odgovor članu Miss_Bee)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: odpor do partnerja
19.12.2008 18:04:21   
marjetica8
No, me prav veseli da nisem edina, ker me je zacelo ze rahlo skrbet zase in svoje "nenormalne" obcutke...Sem v 21. tednu in odkar sem noseca do zdej, sem mogoce vsega skupaj 3krat pomislna na seks!!! Sem mislna da je z mano kej narobe. Spartnerjem sva skupaj 6let i se drugace odlicno razumeva. Tudi otroka ki ga pricakujeva, se oba zelo veseliva in vse med nama je super, razen seksa. Mene mine ce samo pomislim...bo verjetno drzalo da nas dajejo hormocnkiuser posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: odpor do partnerja
19.12.2008 19:10:02   
detelja
marjetica8 kaj pa, če je bolj vzrok glede seksa strah, da se bo kaj otroku zgodilu...meni je najprej bilo tudi vse odveč...potem pa me je začelo prav pošteno razganjat, tako, da dragi ne trpi...sem pa tudi taka bolj jokava...hitro me vse spravi v jok...včasih sem vesela in srečna...včasih bi ga pa kar z lepega poslala nekamuser posted image ...ker sem že skoraj od začetka na bolniški in sem več ali manj doma on pa več ali manj v službi in če gre s prijatelji na pijačo popi....ne vedno, ampka tu pa tam bi kar od jeze eksplodirala...enkrat se spomnim je šel nekaj k staršem zrihtat pa je vzel prijatelja sabo pa je rekel, da ko se vrne gre takoj v službo...pa ga ni pa ni domov...ga kličem ja sta se še na pijački ustavila...halllooooo...jaz takoj v jok pa sem mu rekla, da bi ta čas lahko bil z mano in otrokom...jokala sem...potem pa prišel domov pa sem mu rekla, da naju nima rad, itd...potem je še on popizdiluser posted image , ampak ko je prišel iz službe je bil nežen z mano in buščijem...ampak sedaj ko me najin bebo že tako lepo brca se mi zdi, da gledam na vse skup drugače...nekako imam bolj tisti občutek, da sem noseča, da se nekaj dogaja v buščiju...se mi pa zdi,da sem bila pred menstr. bolj tečna kot sem pa sedaj...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: odpor do partnerja
20.12.2008 13:03:18   
marjetica8
Detelja: Ne vem ce je to strah...mogoce podzavestni, ker sem ze tolk prebrala o tem da user posted image  nc ne more bit pa to. Se mi zdi da so le hormoni, ker sej ko me spravi v ta pravo razpolozenje je vse kul in je tud seks v redu, sam spravit me je pa umetnostuser posted image ! Vcasih grem celo pred njim spat samo zato, da bom zaspala prej in se pol ne bo treba matratz k temu razpolozenjuuser posted image  V bistvu je to GROZEN obcutek!!Kot da se izogibam lastnega partnerja s tem da gojim popolnoma nasprotujoce si obcutke! Po eni strani se cutim FUL povezana z njim, zarad user posted image  se tolk bolj, in ga mam najrajs na tem svetu, po drugi strani pa cutim odpor do telesnega stika...Sicer pa moram priznat da je blo par tednov nazaj slabs kokr je zdej, tko da se bo verjetno pocasi tudi to postimalo...Drgac pa niti nisem jokava pa tecna...ko sem se jemala kontracepcijo so mi ene tablete (pol sem jih zamenjala) povzrocale podobne probleme glede seksa, sam manj intenzivne....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: odpor do partnerja
20.12.2008 23:27:03   
ronja
Nekak se hočem obvladovat in si govorim,da je to verjetno kej s hormonim povezano ali pa ne??

Ene zelo vržejo hormoni, mogoče bolj tiste, ki user posted image niso pričakovale (se mi zdi, da ga ti še nisi)... Ne vem, mene hormoni vržejo fizično, pri Ronji sem vsak dan bruhala, pa sicer mam jeklen želodec, lahko pojem, kar čem, nobeno razburkano morje me ne vrže s tira, nosečnost pa čisto! Vsakič... Psihično pa sploh ne: taka sem kot prej, prizadanejo me iste stvari in v enaki meri, sekiram se isto, nič bolj, nič manj, zapomnim si enako, ravnotežje imam enako, zberem se lahko ravno tako kot prej (če se mi pač dauser posted image ).
Meni je bilo pri Ronji grozno, ker sem bila zeloooo občutljiva na vonjave in moj bratec je bil tako navdušen, da bo stric, da se je hotel skoz objemat z mano, pa bit blizu (pa že itak mamo tako navado...), ampak meni je on tako smrdel, da je bilo za znoret, pa tudi če je bil direkt izpod tuša - pa je tudi sicer zelo čist fant, da ne bo pomote, tudi ne pretirava s kakimi vodicami ipd... Ampak nos je res hecna stvar, jaz ga nisem trpela zraven sebe, pa ga imam fuuuuuul rada! Nisem vedela, kaj naj naredim, ker ga nisem hotela prizadet, sem se mu pa skoz nekak izvijala iz rok... PO porodu je bilo pa vse ok, zdaj ko sem 2. noseča, pa je boljše, še vedno pa ga nočem glih preveč vohatuser posted image .

Ima pa to čisto biološko podlago: dosti ženskam takrat vsi moški ( razen partnerja, včasih pa celo z njim vred) smrdijo in zato jim gredo na živce... Nekako se očitno hočemo zavarovat in včasih pustimo samo lubija zraven, včasih pa še tega ne. (pa itak nam dišijo ljudje, ki so čim bolj drugačni po imunskem sistemu, torej s katerimisi nismo v sorodu... in v nosečnosti se te stvari potencirajo, zato je logično, da mi je smrdel). Mogoče se to dogaja tudi tebi. Res pa je, da sem jaz rada pomislila na brata, samo zavohat ga nisem smela. Z lubijem pa ni bilo problemov, on mi ni smrdel, on mi diši. Zdaj grem lahko direkt bruhat, če moram oblečt s pralnim praškom oprano cunjo (uporabljava hvalabogu oreške)...

ampak tako, kot na nekatere delujejo hormoni fizično, na druge psihično ali pa oboje ali pa nič... Tako da možno, da je to od hormonov, največji problem je na začetku, ko se stvar spremeni, potem se umiri, ker se telo navadi na drugačen hormonski status.

Lahko pa da dejansko nisi bila pripravljena na ta korak in te je vse skup malo prehitelo in se ti je zato psiha uprla. Pogovori se sama s sabo in z njim, je pa vseeno mogoče, da so to tudi hormoni - ene pač bolj burno reagirajo kot druge.

(odgovor članu pomlad80)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: odpor do partnerja
20.12.2008 23:34:26   
ronja
In kako vidva gledata na nosečnost ?

Hm, glede na to, da sta v 5 tednu šla kupovat cotke, se mi zdi, da je zelo zaželena, pa planirana ali nenačrtovana...

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: odpor do partnerja
21.12.2008 1:40:33   
Virtualna
 
Ma kaksni hormoni user posted image ...pa saj je sele pet tednov noseca...kaj sele bo z njenimi hormoni...ce jo ze tako zgodaj "mecejo"....mah kr neki...ne da se mi....

_____________________________

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: odpor do partnerja
21.12.2008 6:50:08   
loredana
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad80

11 let sva bila samo prijatelja-najboljša prijatelja. Šele letos se je med nama začelo iskrit.


To je to.

(odgovor članu pomlad80)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: odpor do partnerja
21.12.2008 12:31:09   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: CVEKA30
[/quote]
vsaki enkrat mal prikipi jaz sem pri prvi noseečnosti se samo kregala sem imela obdobja, enkrat sem se samo lubčkala z user posted image enkrat sem ga pa hotela zmlatit in to je trajalo celo nosečnost, zdaj v drugi nosečnosti je pa isto; prejšnji teden ga sploh vidit nisem mogla sva se samo kregala, ta teden ga mam pa tako rada da bi ga samo k seb stiskala, kot plišasto iglačkouser posted image user posted image   sem pa v 18 tednu!
malo potrpi po moje so to samo hormončki, no ja pa vseeno vso srečo
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Hvala ti za 10min smeha user posted image

< Sporočilo je popravil miniko -- 21.12.2008 12:32:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: odpor do partnerja
21.12.2008 16:00:52   
1ksantipa
Nesramno do njega in ne, to že ne morejo biti hormoni.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: odpor do partnerja
21.12.2008 17:56:06   
nanč
Nepotrebna obtoževanja!
Verjemi iz svojih izkušenj govorim,da so to hormoni,ker je pri meni bilo popolnoma istp.Sem se ravno nasmejala ob branju tvojega posta.Meni je tud šlo vse na živce,tudi npr.koliko je pojedel in take bedarije,da ne moreš verjet,pa sexuser posted image ,uhhhh.Sma se v prvi nosečnosti zelo dosti prepirala,ker sem bila nemogoča(tudi mama,sestra so me težko prenešali)user posted image .Da te potolažim,se umiri,vsaj pri meni se je.je pa kr hudo ja...


_____________________________

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu 1ksantipa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: odpor do partnerja
21.12.2008 19:33:46   
KOLIBRI
Nisem brala vseh postov, moram pa napisati, da sem se ob uvodnem spomnila na eno oddajo od Oprah, ki sem jo gledala že par let nazaj, pa mi je ostala v spominu...

Gosta sta bila neka visoko noseča ženska in njen partner, ki sta imela težave v zakonu. Njej se je začel mož v nosečnosti (pod vplivom hormonov, je bilo rečeno) upirati, gnusil se ji je, smrdel ji je njegov naravni telesni vonj, na sex z njim pa ni mogla niti pomisliti.
Se mi je moški kar smilil, ko je tako žalosten in poklapan sedel poleg. user posted image

Tako da je tvoja težava verjetno res nosečniškega izvora. Upam, da čim prej mine, če ne prej, pa s porodom.

Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: odpor do partnerja
21.12.2008 20:27:30   
Pikicapokica6
Noseča sem 22. tednov in mislim, da mi hormoni sekajo že več kot en mesec. Sama sebe ne prenašam več - samo pospravljam, se kregam, ker on nič ne pospravi za sabo, na živce mi gre, če eno stvar da drugam, kot sem si jaz zamislilauser posted image , ojoj - pa nikakor se ne sme ene 2x na dan pozabit stuširat, ker smrdi kot dihuruser posted image ....Ojojoj, tolk sem tečna, da je grozauser posted image . Pa vem, da so to samo hormončki, verjetno tudi tebi nagajajo. No, kar se tiče posteljnih zadev, je tudi bolj kriza. Pa ne vem, zakaj, ampak mi enostavno ne paše. Pa sem rada v njegovem objemu, pa se tud rada stiskam, ampak to je pa tud vse - ponavadi. Ampak ko pa zapaše, takrat pa na juriš user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: odpor do partnerja
21.12.2008 20:29:22   
slovenka
Hm, jaz sem s prejšnjim hodila 5 let in ko sva se vselila skupaj, sem tudi v kratkem odpor dobila, res skoraj kot strela z jasnega - ko sem ga cele dneve gledala, kako je v bistvu otročji... da je prej, ko nisva bila stalno skupaj, vse bilo zgolj hrepenenje, ker pač nisva bila skupaj. Potem sem ga pustila, pa mi do danes ni žal, nikoli niti pomislila nisem, škoda, da sem ga pustila. Pa ni bilo nikoli nič zares narobe, samo naenkrat sem se počutila tako, da moram ven iz te veze, da to ni za mene, da me ne privlači... sem pa bila takrat stara 21 let, sedaj pa imam že 6 let drugega, tudi prvega otroka z njim, pa nisem še nikoli kaj takega pomislila. Očitno je pravi.

Ampak tebi pa želim, da se stvar uredi, glede na to, da si noseča z njim... user posted image

_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: odpor do partnerja
21.12.2008 21:33:03   
kaya2007
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna


Ma kaksni hormoni user posted image ...pa saj je sele pet tednov noseca...kaj sele bo z njenimi hormoni...ce jo ze tako zgodaj "mecejo"....mah kr neki...ne da se mi....


in kaj? kdaj pa po tvojem začnejo delovati hormoni??? res kr neki.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: odpor do partnerja
22.12.2008 8:33:00   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad80
Partnerju sem to že včeraj omenila (sicer mu nisem rekla d sem mi gnusi),danes sma se že veliko o tem pogovarjala,hočema nekako rešit to,ker še vedno upam,da so krivi hormoni.

pogovarjaj se z njim, iskreno, odkrito. ampak mu ne reci da ti se gnusi. ne pozabi, da bosta celo zivljenje skupaj in nekaj tekega ga lahko ves čas boli. si predstavljaš da ti nekdo reče: gnusis se mi? ne stori tega, če ga imaš rada. vsekakor pa bosta rešila s pogovorom. mislim da je to samo trenutna situacija, kljub temu da še nisem bila noseča. vso srečo in lepo nosečnosti ti želim

(odgovor članu pomlad80)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: odpor do partnerja
23.12.2008 22:51:20   
SINEJA
Ne vem kaj naj rečem,morda so res hormoni krivi,lahko pa se samo slepiš in si dopoveduješ,da si ga prej ljubila,sedaj pa so se čustva zaradi nosečnosti(noseča si 5 tednov!)razblinila.Po vsej verjetnosti čustva do njega že prej niso bila ne vem kako močna.
Sama imam dva otroka in nikoli mi ni bil odveč možev dotik ali ljubkovanje.V tem obdobju ko sem bila okrogla in neokretna sem še bolj potrebovala njegovo bližino.

(odgovor članu pomlad80)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: odpor do partnerja
24.12.2008 16:43:51   
PiaM
user posted image  Te je oplodil, zdajle ga pa ne rabiš več user posted image user posted image  daj no daj, malo pretitavaš...

(odgovor članu SINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: odpor do partnerja
25.12.2008 0:37:48   
ronja
Ma kaksni hormoni ...pa saj je sele pet tednov noseca..

Hm, jaz ti povem, da sem vsakič bruhala še predno sem test naredila, pa nisem vedela ali slutila, da sem noseča, tako da neki psihični dejavniki so bolj ali manj izključeni... Biološko gledano pa je na začetku nosečnosti razlika med stanjem, ki je bilo prej in kakršno je potem, največja. potem se telo počasi privadi, da je zdaj pač drugače in večinoma ne reagira več tako burno na dvig hormonov, ker razlika ni več tolikšna, čeprav jih je lahko več (večja koncentracija).

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?