3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Zimska - jaz pa prav pogrešam vožnjo Glu - Bor pa ni nič urina dal, pa sva imela včeraj pregled 3jeMi - a je Lovro dal urin? 24julij - sestra je pri svojih malčkih hlačke tudi kasneje za morje in bazene uporabljala, predvsem, zato, da je bilo otročkom malo topleje vožnja... jaz sem zadnjič ugotovila, da mi je vožnja sprostitev... sem šla sama k svakinji na dolensk, sem dala med vožnjo možgane na off - samo avto, cesta in jaz... uff, kak je blo fajn, prvič v treh letih sem pogrešala vožnjo z motorjem urin... meni ni noben nič rekel, res pa, da imava pregled in cepljenje pri 6. mesecih šele konec januarja... bom kar vprašala, če je treba kaj dat, ker se mi sestra in zdravnica zdita tako zmedeni... sem zadnjič videla, da mi je v knjižico o cepljenju samo nalimala, katera cepiva je mali dobil, datuma in kdo ga je cepil pa ni... sestri rečeš Keks, pa jo že zmedeš... hlačke... tudi jaz jih bom kar nabavila... ne rabiš skrbet še za nabavo plavalnih pleničk... pa glede na to, da naš full miga, ga bo treba res še na obroč pripet, da ne bo kam pod vodo zlezel. aja, pa na igračo ne pozabit, a ne.
|