tims
|
En velik dobro jutro vsem. Za nami je dokaj mirna noč. Nina se je zbudila "šele" ob štirih zjutraj . Sem jo nahranla, pa je potegnila pol še do osmih. Še vedno to ni njeno spanje, pa vseeno boljše kot pa biti pokonc po tri ure na noč . Zdej ji bom dala sadje, če ga bo gospodična blagovolila kej spravt v usta, pol pa moram tko gledat, da bo imela obroke okoli pol dvanajstih in okoli pol treh, ker imam pogreb ob pol štirih. Je od moje poročne priče oče umrl , pa sem se odločila, da grem, čeprav so mi te zadeve ful mučne. Mojcek, sej se bo uredilo, boš videla. Bosta obe ugotovile, kaj ji najbolj odgovarja za njen želodček. Populis, en veeeelik da se čimprej pozdravita. Pigama, za Majo in da ne bo kaj hujšega s tabo, da boš lahko šla smučat . Neboglasnica, sem se nate spomnila včeraj zvečer. Ko sem se šla tuširat, sem ugotovila, da se mi na palcu na nogi vrašča noht. Mater, boli k sto . Pa vedno pazim, da jih naravnost postrižem, zdaj od poroda naprej, pa se mi kar neki zvijajo . Me Nina kliče. Pridem še kasnej počekerat.
|