Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
šele čez 4,5 let. Kar mi pa ni blo. Veš da tega pa ne vem. Po moji logiki, se lahko dobi samo en dodatek, torej ali sociala ali starševski dodatek. Ne vem pa ne. Jst mam trenutno še štipendijo, dokler ne diplomiram, pa tut delam prek študenta. Jah, večina mladih družin začne z malim, bomo pa tut mi mogl. Vse se da, če se hoče!

, in bom še do sept 2010 (če bo po sreči) na socialni, potem pa upam, da bom kje dobila službo.
, zdej pa dobivam samo socialnl in otroške. je pa socialna malo višja ker ni več starševskega ... € dobim pa isto.
Kako si upajo?
Tudi, če jih ne nameravaš še imeti te rukna.
ravno na dan ovulacije. sej veš kaj pravijo, hitri
"povzročijo" fantke, uni ki so pa že neki dni not pa punčke. ok, nisem ravn strokovn povedala, ampak vseen....
. Ve boste vprašale?
grem v sredo v 8 teden, ampak vem, da sm mela ovulacijo kasneje(sm bla na rednem pregledu pri gin., in je rekla 16 dan cikla, da je še nisem imela), tako da sm pomoje na začetku 7 tedna.