|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
8.7.2009 13:09:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

40+ izginile z obličja.....user posted image

jaz sicer nisem 40+, ampak tukaj pa sem user posted image

pa vidim, da mi mausikaa v zelje skače user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
8.7.2009 14:09:25   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

vidim, vidim....user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
8.7.2009 16:31:30   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

vidim, vidim....user posted image

he he he v zelje pa res ne skačem, sem pa tukaj...rajši bi bila na tistem delu foruma kjer se pogovarjajo o melih otročkih, ampak kot kaže bo še malo potrajalo da bom (bomo) tam! Ampak enkrat pa bomo tam in takrat bomo imeli skupninico starši 40+ a neda??!! In takrat se bomo smejale vsemu kar smo prestale, da smo prišle do svojih sončkov, in kar je glavno: drugim, ki bodo takrat v "naših čevljih" bomo za vzor, da se da če se hoče! Je tko??

aja, v LJ so rekli, da po hsg ne smemo user posted image par dni ter da v tem ciklusu ne smemo zanositi, po forumu pa berem, da drugje celo priporočajo da naj se poskuša takoj ker je kao vse "spucano"? Kakšne izkušnje na tem področju bi bile priporočljive...

evo pri nas se je pokazal sonček, grem malo na zrak...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
8.7.2009 16:40:57   
lana70
mausikaa...mismis je mislna, da ji skačeš v zelje, s tem k se smukaš okrog dr.D user posted image user posted image user posted image ...veš, me jo lepooooo prosimo, če nam ga odstopi kdaj pa kdaj..pa ni potem nobene kregarije in foušarije user posted image user posted image user posted image ,a ne mismisu...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
8.7.2009 16:54:22   
mausikaa

mausikaa...mismis je mislna, da ji skačeš v zelje, s tem k se smukaš okrog dr.D user posted image user posted image user posted image ...veš, me jo lepooooo prosimo, če nam ga odstopi kdaj pa kdaj..pa ni potem nobene kregarije in foušarije user posted image user posted image user posted image ,a ne mismisu...

aja, pol pa ok! ji ga ne bom speljala ;-)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
8.7.2009 17:23:49   
pikica36
babuške moje - en lep pozdrav!!!!!!!!!!user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
8.7.2009 19:45:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

babuške moje - en lep pozdrav!!!!!!!!!!user posted image user posted image

pa dobro kje si ti naše izgubljeno dete..ne ne pišeš, ne se ne javljaš, halo!!!user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
8.7.2009 20:05:14   
KIWI
Ojla, konzervice!

Sem si rekla, zdaj pa je spet skrajni čas da se malo oglasim, saj sem vas malo brala, pa priznam, ne kaj dosti, sem se odklopla od vsega. No, danes pa spet priklop, saj sem bila na IUI, tako da zdaj pa tisto neskoooooončno čakanje. Sem bila pet dni na klomifenu, pa me že dva, tri dni pošteno matra. Napihnjena sem kot žaba, vrtoglavica, pa skozi neka slabost. Nič ni fajn.
Kako pa kaj ostale?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
8.7.2009 21:38:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

aja, pol pa ok! ji ga ne bom speljala ;-)

jap, točno tako, kar je moje, je pač moje user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
9.7.2009 8:09:00   
Še ena T
Dobro jutro!

Mausika, to so pa drugače dobre novice po HSG, če je vsaj na eni strani vse ok in so jajčniki prehodni... Kaj je adhezija ne vem.
Daj povej, kako je bilo na HSG. Te je kaj bolelo? Koliko časa si čakala? Kako si dobila Drobniča?
Jaz sem tudi slišala, da v istem ciklusu naj ne bi zanosila, pa da ti dajo itak ene antibiotike, da ne dobiš vnetjauser posted image  Potem tudi zanositi itak ni priporočljivo... No, tudi tale HSG ne more biti ravno nedolžna preiskava.
Priporočil ti je nadaljne zdravljenje, kaj pa? A ni nič rekel?
Midve sva nekje na istem trenutno... Jaz grem ravno zdaj enkrat po napotnico za HSG.

Kiwi, držim pesti, da bo počutje ok, in da uspeuser posted image

Smo malo počitniške (nekatere tudi v službiuser posted image ), ne? Nič hudega, vse bomo nadoknadile.
Kruce pa itak veliko dela te dni v novi službi. user posted image

Pozdravček.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
9.7.2009 12:30:39   
Naska
Čao vsem skupaj!

vlečejo se tile dnevi do septembra, ko  zaštartamo ponovno... ko bi vsaj ne bilo treba, da bi se kak čudež že do takrat zgodil... drugače so pa pri prejšnjem postopku eno cisto odkrili, tisto ki se pač zgodi nič posebnega, zdaj pa kličem, da bi se kaj naročila, da vidijo kje je ta cista pa kaj počne, pa se mi noben ne javi, jaz sem pa prelena, da bi vsem po vrsti težila... a lahko kar sama izgine?

dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
9.7.2009 12:37:29   
lana70
V glavnem punce na IVF/ICSI, so potrdile, da tudi če sem delala test 9. dan po ETZ (brez stimulacije), da je čisto ta pravi plus in to tak, k se ga vidi z aviona......če je vse to skupaj res.....bom vedela šele v sredo, na krvnem...do takrat pa punce - držite pesti, pa da čim prej dojamem.
PS: slikce s plusom ne znam spravit gor....je BEBIII dala link na IVF strani

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
9.7.2009 12:37:49   
lana70
pa RR nagaja za pop.....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
9.7.2009 15:37:42   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T

Mausika, to so pa drugače dobre novice po HSG, če je vsaj na eni strani vse ok in so jajčniki prehodni... Kaj je adhezija ne vem.
Daj povej, kako je bilo na HSG. Te je kaj bolelo? Koliko časa si čakala? Kako si dobila Drobniča?
Jaz sem tudi slišala, da v istem ciklusu naj ne bi zanosila, pa da ti dajo itak ene antibiotike, da ne dobiš vnetjauser posted image  Potem tudi zanositi itak ni priporočljivo... No, tudi tale HSG ne more biti ravno nedolžna preiskava.
Priporočil ti je nadaljne zdravljenje, kaj pa? A ni nič rekel?
Midve sva nekje na istem trenutno... Jaz grem ravno zdaj enkrat po napotnico za HSG.

meni ni bil tale HSG ni groznega, prideš potem pokličejo celo skupino v ambulanto, sestra razloži kaj bodo delali, dobiš dve tabletki spazmeksa, greš nazaj v čakalnico, počakaš cca. 1 uro, potem greš spet nazaj noter, se vležeš na mizo (tko kot pri ginekologu) vstavi "kljun" nato se nekaj prisesa na maternični vrat, in te malenkost "zategne" navzdol, nato ti pa vbrizga kontrast, s tem, da te opozori, da če bo zabolelo da poveš, meni niti ni bolelo, na koncu sem zaostokala, pa je rekel da je že konec, vmes se sestra pogovarja s teboj tko da te zamoti in vse mine tko hitr, da komaj dojameš da je to to! Nato sledi slikanje, pa potem spet vem v čakalnico, počakaš cca. 15 minut pa še enkrat na slikanje in nato čakaš cca. uro in pol na izvide! Ne dobiš pa nobenih antibiotikov, edino navodilo, da če bi dobila vročino in krče da takrat pa na ginekološko urgenco. Jaz sem se počutila čisto ok, sem pa preventivno počivala - beri lenarila in se pustila crkljati ;-)

Tko da brez strahu, se da preživeti, edino sproščena moraš biti!

Drobnič je bil pa čisto slučajno tam. je pa res krasen, se ni nič vtaknil v moja leta, očitno nas je takih z 4 spredaj zelo veliko zadnje čase

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
9.7.2009 15:39:47   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Ojla, konzervice!

Sem si rekla, zdaj pa je spet skrajni čas da se malo oglasim, saj sem vas malo brala, pa priznam, ne kaj dosti, sem se odklopla od vsega. No, danes pa spet priklop, saj sem bila na IUI, tako da zdaj pa tisto neskoooooončno čakanje. Sem bila pet dni na klomifenu, pa me že dva, tri dni pošteno matra. Napihnjena sem kot žaba, vrtoglavica, pa skozi neka slabost. Nič ni fajn.
Kako pa kaj ostale?

Kiwi držim pesti, da bo še dolgo dolgo belina user posted image  

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
9.7.2009 18:07:08   
pikica36
 oooo punce se pa dogaja, zgleda da bo čez poletje kar veliko +++user posted image user posted image user posted image

lana kaj zdaj to?? je bil plusek??(ne sledim)user posted image
in kako naš kruce? kako na novem delovnem mestu?

v službi me nekaj "zeza" rr user posted image , kar naprej me ven mečeuser posted image , tako da nič ne morem v miru prečikirat, doma pa saj veste... gužvauser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
9.7.2009 19:02:32   
lana70
joop, in to debel plusek...pravkar sem naredila še uno čip varianto, in je tudi pokazalo...zdej pa čiči in čaki do srede - do krvnega. Punce, to se reeees meni dogaja...ne sanjam.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
9.7.2009 21:20:05   
Kruce Fiks

joop, in to debel plusek...pravkar sem naredila še uno čip varianto, in je tudi pokazalo...zdej pa čiči in čaki do srede - do krvnega. Punce, to se reeees meni dogaja...ne sanjam.

Kak se ti ne bo, sej si na žurki zraven nosečkota sedelauser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
9.7.2009 21:20:59   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36
in kako naš kruce? kako na novem delovnem mestu?

Hvala vredu!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
10.7.2009 8:35:43   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Kak se ti ne bo, sej si na žurki zraven nosečkota sedelauser posted image

user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
10.7.2009 9:25:04   
Naska
Dejmo Lana!

Jutro... user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
10.7.2009 9:37:01   
Še ena T
Lana70, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da je krvni test samo še formalnostuser posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
10.7.2009 10:29:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T

Lana70, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da je krvni test samo še formalnostuser posted image

iz tvojih ust v božja ušesa.....

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
10.7.2009 10:31:49   
Bety11
Lana 70...To je to!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam in vsem drugim želim enako presenečenje!!!

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
10.7.2009 11:23:30   
lana70
bety11, pa si ti bila kaj v strahu na začetku?? Ker jaz sem čist presrana, madona, za prvega pa še vedela nisem celo nosečnost, zdaj pa sam čakam.......saj vem, ,da ne smem, ampak psiha pa dela 100 na uro user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?