Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.7.2009 18:15:28
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks DA NE BO POMOTE! SLIVE NE BODO PRIŠLE PO POŠTI ANE! BO TREBA DO LANE - ORGANIZIRANO! SLIVE, ŽAR, HAINI.... kje je že to? na Primorskem koncu? sliši se fajn, sploh kombinacija Hainija in sliv Pol pa redko z gostim ponavljanjem Očitno bo naslednji žur na Primorskem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.7.2009 18:16:19
|
|
|
|
gigi1
|
Mikla, da ti še tukaj zaželim toplo dobrodošlico.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.7.2009 18:38:00
|
|
|
|
pikica36
|
hoj, še dihate mikla smo te pogrešale, veš, no, hvala bogu da je vse ok!! jaooo , kako kombinacijo ste pa ve našle-slive in hajnija za gusto letanje in redko sranje tapravo jaz sem danes dobila izvid citogenetske preiskave, če katera kaj ve o tem naj mi prosim malo objasni. metode dela: kariotip, FISH, MLPA VZOREC: HORIONSKE CELICE KARIOTIP: zaradi odsotnosti metafaz v celični kulturi horionskih resic ni mogoče izdati citogenetskega izvida. REZULTAT MLPA: ANALIZA KAŽE NA NORMALNO ŠTEVILO KROMOSOMOV IN ŽENSKI SPOL V GENOMSKI DNA IZOLIRANI IZ HORIONSKIH RESIC. MLPA brez odstopanj, negativen Yq11. če si prav razlagam , naj ne bi šlo za kromosomsko napako in da je bil plod deklica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.7.2009 18:58:17
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica kje si ti zadnje čase? Tudi meni se tako zdi iz teh izvidov. Lahko pa še Pušenjaka na MONu malo povprašaš. Vroče je pa za znort
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.7.2009 19:26:57
|
|
|
|
pikica36
|
v gužvi , ma ne no, saj ni take panike v službi skoraj ne morem na RR, skoz me "ven meče" tako da še prebrat ne morem orng kaj, pisat pa itak ne , doma pa je bolj ko ne res gužva "špilam FATO" , da mi še od riti kaplja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.7.2009 19:59:59
|
|
|
|
kajsica
|
Hahaha...sem se morala oglasit...sem vohala Hajnija, pa fešto in to da me nekdo v drek tlači.....Pa glejte da ne bo fešta med 1 in 16 avgustom, ker sem na dopustu.... Kako smo kaj babike? Lana, ja čestitke še tukaj! Kruce....kako si mi ti....kaj je to fajn ko imamo sedaj enega pri roki.....te naslednjič ko bom skakala tam naokol te povabim na kavico....javim prej! Aqua...še vedno mi tvoji nohti ne grejo iz glave...kaj si imela fantastične..... Pa da ne bom preveč težila.....vsem en lep lep pozdravček!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.7.2009 22:15:49
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica ........ in to da me nekdo v drek tlači..... ??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.7.2009 10:57:15
|
|
|
|
lana70
|
pikica 36, ne razumem se jaz na te cifre in izraze...mogoče bi se pa res morala obrniti na MON ali pa kar na svojo G...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.7.2009 22:05:43
|
|
|
|
lana70
|
..a so vse 40+ na dopustu in grejejo svoje koščice al kaj??? kruce, sam midva še prisotna in prisebna al kaj..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.7.2009 9:02:31
|
|
|
|
dajamaja
|
Mikla, super, da si že doma in brez posegov! Lana in Kruce, nista sama, vsake toliko tudi jaz okoli prilutam. Jaz v službi tudi ne morem na RR, doma pa tudi gužva. V otrek gremo za 1 teden v hribe na dopust, potem sem pa tudi jaz pripravljena na hajnija s slivami A lahko apleiram, da ne bi bilo torek, petek, dase vam končno lahko pridružim. Grem zdaj še prat, da bomo imeli kaj s sabo za vzet. Uživajte konzervice in konzervek!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.7.2009 10:52:16
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Lani nosečka servus! Dajči kam greš v hribe? Kje pa je Qkua? Sredi tedna bomo bolj težko dobili fraj.... Jest sm naprimer sam ob nedeljah
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.7.2009 11:00:40
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Lani nosečka servus! Sredi tedna bomo bolj težko dobili fraj.... Jest sm naprimer sam ob nedeljah morgen krucek..... ja kakšen podpis pa maaaaaš???? A si čist demoraliziran al kaj....nujno potrebuješ druženje, a.... ej, kakšen urnik imaš?
< Sporočilo je popravil lana70 -- 19.7.2009 11:01:01 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.7.2009 11:05:11
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Lani nosečka servus! Sredi tedna bomo bolj težko dobili fraj.... Jest sm naprimer sam ob nedeljah morgen krucek..... ja kakšen podpis pa maaaaaš???? A si čist demoraliziran al kaj....nujno potrebuješ druženje, a.... ej, kakšen urnik imaš? Ojla, večino dopoldne kak konec tedna pa popoldne.... V avgustu začnem zudi z nedeljami
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.7.2009 16:36:48
|
|
|
|
lana70
|
kruce, nekje sem zasledila, da imajo IVF-jevke ta petek srečanje v Kongu....a gremo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.7.2009 16:57:59
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 kruce, nekje sem zasledila, da imajo IVF-jevke ta petek srečanje v Kongu....a gremo? Ne bi bilo slabo, sem že nakaj kalkuliral...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.7.2009 7:54:17
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro vsem skupaj, evo pa je spet ponedeljek...jaz sem danes čisto za luno, en tak "lušten" glavobol se me loteva...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.7.2009 8:34:56
|
|
|
|
miklarom
|
jutro! kavica za vse vas
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.7.2009 13:14:10
|
|
|
|
barbara b
|
Jaz sem ravno bila na kavici Poletje, sonček, pa komu se da delati v ponedeljek
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.7.2009 13:51:57
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa no kje ste vsi? vsi na dopustu? daaaaaan, kako smo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.7.2009 17:37:32
|
|
|
|
lana70
|
..nikjer nobene...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.7.2009 19:16:57
|
|
|
|
gigi1
|
Lana, če nam pa Murko smajle limaš. Smo kar ušle . Kako si? Slabosti minile? Kruce Kajši je mislila na tisto, ko je Mišmiš napisala, da samo me 3 pijemo Dajči jutri pa dopust Mikla hvala za kavico Kako si? Ti je verjetno zdej ne smeš Pikica si pisala Pušenjaku? Mausi glava kej boljš? Lep večer vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.7.2009 20:59:39
|
|
|
|
lana70
|
O žiži...a prideš v petek...k si še vsa pod vtisi dopusta...upam, da že ne delaš...kje je naša bbpikica....zdej pa menda ni kaj prida za vrtnarit, al ja? ..pa slabosti so očitno šele pričele ..sm mela preveč za povedat, kako se mene nič ne prime....pa sem dobila takoj porcijo
< Sporočilo je popravil lana70 -- 20.7.2009 21:01:18 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.7.2009 21:44:47
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
B'žorno! Ma pej sm avto razsu......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.7.2009 7:42:45
|
|
|
|
pikica36
|
jutroooo!! ma Kruce kaj ga ti serješ menda je vsaj s tabo vse ok??pleh bote že porihtali Lana , lep ticker imaš!! Pušenjaku nisem pisala, menda je še na dopustu . drug teden pride moj G z dopusta , pa se moram naročit za pregled. sem pa malo pobrskala na forumu genetika in kolikor sem razbrala je ta "druga" MLPA priskava pokazala da naj bi bil normalen kariotip in deklica bomo videli kaj bo rekel G.zgleda da res niso kromosomske napake vzrok mojim SS. bom mogla bit tečna , da mi naredijo kak UZ maternice pa še kaj drugega. vsem- mejte se
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?