lana70
|
ma benti ej, mausi, pa sem vseeno mislila, da so to tiste krvavitve, o katerih punce govorijo, potem pa se izkaže, da je bil miom ali kakšno drugo sranje in da je z vse v redu....ma sploh ne vem, kaj bi ti rekla. Saj nimam kaj, res. Jaz bi na tvojem mestu verjetno še bolj ihtavo šla takoj v nove boje...ali pa ne , saj ne vem, tako zdaj mislim....punca, drži se . gigi, jaz sem dala že granolom skozi...ko so mislili, da imam kakšen prepih in mi je trgalo po celi čeljusti, meni pa kar solze od bolečin....ah, vem, kakšne bolečine so to, za pop.........da bi se človek kar z glavo v zid,....ja upam, da to čimprej pocajtaš...kdaj pride tvoja zobozdravnica???? Zakaj pa ne greš kam drugam? Mi smo v redu. Jemo, jemo in jemo. Če je pa vmes kaj časa, pa še kaj pojemo....za tamalga sem šla gor 23 kg.....ampak takrat to ni bil problem.....že zdaj sem kot ena bunka....v postopek sem šla z 58 kg.....med špikanjem pridobila 6!!!!!!!kg, katerih nisem dala dol pred novim postopkom in evo mene......trenutno jih imam 65. In kar je najbolj grozno, tukaj na tem mojem selu vsi mislijo, da bom rodila okrog božiča, logično, saj zgledam kot v 4. mesecu!!!