Še ena T
|
Dober dan! Tudi jaz sem bila med vikendom bolj malo doma, tako da nisem nič pokukala gor. Še dobro, da je bil vseeno čas zvečer za kakšen Ampak sem pa utrujena zadnje čase. Mogoče že spomladanska utrujenost? Vsako pomlad me daje (oz. mi je dober izgovor) Jaz sem vsak mesec bolj prepričana, da zdaj pa bo +. Pol sem pa razočarana kakšen mesec bolj, kakšen mesec manj. Vsak mesec so drugačne okoliščine, kakšen mesec imam veliko energije, drug mesec prav očiten PMS, kakšen ciklus ob parnih dnevih, drugič ves čas, tretjič samo na par kritičnih dni Včeraj sem naredila eno neumnost: punci, ki ji tudi ni uspelo in se je s tem sprijaznila, sem začela jamrat, kako ne rata. (Jaz imam vsaj enega otroka že, ona pa nobenega - znam pa res jamrat ta pravemu). No, na koncu sva se obe nasmejali, ko je povedala, kako je enkrat razložila mali sosedici, ki jo je vprašala, zakaj nima otrok. Rekla je, da je otrok nekje preveč, drugje pa premalo. Mala punčka jo je resno pogledala in rekla: aha, pri nas jih je pa preveč, a ne...? (ima še 2 bratca in eno sestrico) Uf, zdaj pa delat. LP
|