Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) pa niso tako močni, da bi preživeli do takrat. O bo pa danes, ju3. Nisem si lističev kupila. Mogoče bom šla danes kupit.
. No...bomo videli. Mogoče pa le rata
saj niste hude kajne da ne
se je tudi poslovila, tako da se trudimo dalje
Mogoče bo pa kasneje O!!! Držim pestke, da jo kljub vsemu ujameta!!!!
testkov imaš 5 v škatlici, kupim jih v DM-ju. Testirat začneš nekaj dni pred O. Jaz začnem nekje 11 dan od prvega dne M. Potem jih delam vsak dan ob približno isti uri. Ponavadi, ko pridem domov iz službe okoli 5 ure. Testek je podoben kot BC. Listek na katerem imaš kontrolno črtico, ki je temno rdeče barve. Ko se ti testna črtica obarva enako močno ali močnejše kot kontrolna pomeni da bo do O prišlo med 24 in najkasneje 48 urami. Večkrat sem jih že delala, vendar sem zgleda vedno falila to famozno O. Ker jaz nimam v času O povečane sluzi, oziroma je ne opazim sem že sumila, da posledično tudi O nimam....
grem danes v Dm , pa da sprobam.a teh 5 testkov je dovolj, ali jih moraš met več?? če začnem 11 dan , jih imam do 15 dne in če do takrat ne pokaže O jih delam naprej??!!
lahko delajo, kot tiste, ki niso nosečnice....grrrrr