hokejistka
|
botrca iskreno sožalje ob izgubi tasta Upam, da je Janu že bolje Meni čas prehitro beži . Ne znam si predstavljati, kako zmorete ve, ki imate dva majhna otroka, ali celo tri Včasih se vprašam, če kaj narobe delam, ker praktično nimam časa za naju z in non stop hodimo po raznih opravkih. Če bo J. zdravje zdržalo, se bomo čez teden dni že namakali v grškem morju. en dopust smo zaradi njene bolezni že odpovedali, če bomo pa še tega, se mi zmeša andreja2000 upam, da je Eva že bolje, ti se pa tudi pocajtaj čimprej. Kako pa kaj spanje pri vas doma. Predvidevam, da je boljše, ker nič ne potožiš lana38 tudi mi2 se izogibava natrpanih igrišč. Imamo pa srečo, da je v naši soseki ogromno igrišč in imava izbiro, kje se bova igrali. tejkaa kdaj je NE pričakuješ Že držim pesti, da boš kmalu . Mene je čudežno tudi nekaj prijelo, da bi imela še enega , ampak me je kmalu prepričal, da ni še pravi čas pikica Kako pa kaj Lovrotova glava? Je pravi lepotec, tudi z obvezo Ga Zoja kaj biksa? Julija počasi usvaja nove besede, malo se je poredila, tako da je končno presegla 11kg. Je zelo pridna, veliko bolj kot pa 2 meseca nazaj. Sedaj lahko spet v miru spijem kavico, medtem ko se ona igra. Uveljavlja svojo voljo, tudi z metanjem ob tla, ampak z vztrajnostjo, malo ignoriranja in nekaj prepričevanja in odvračanja pozornosti kar lepo vozimo. Uživajte!
|