Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

in bo minila.
  in bo minila.  sem že zrihtala, drugega pa še ne. Ata je šel nekam nastavljat modem in vse ostale zadevščine, ki spadajo zraven. Ne razumem teh ponudnikov tv, telefonskih in internetih storitev, da dajo človek modem in sprejemnik in .... pa naj se znajde. priklopijo pa ne.
  sem že zrihtala, drugega pa še ne. Ata je šel nekam nastavljat modem in vse ostale zadevščine, ki spadajo zraven. Ne razumem teh ponudnikov tv, telefonskih in internetih storitev, da dajo človek modem in sprejemnik in .... pa naj se znajde. priklopijo pa ne.  To bi ja moglo bit zraven, saj pa se plačuje naročnina in .... Priklop je treba posebej naročit in ga plačat, pa še večina jih ne priklopi prav. Je moj enkrat amisovca učil kako se kaj nastavlja.
  To bi ja moglo bit zraven, saj pa se plačuje naročnina in .... Priklop je treba posebej naročit in ga plačat, pa še večina jih ne priklopi prav. Je moj enkrat amisovca učil kako se kaj nastavlja.  
  , Manca pa tudi.
 , Manca pa tudi.