Blacky30
|
Lex, berem, da vlečeš dol filmčke od kamere. Torej jih spraviš na comp, kaj pa potem? Obdelaš s kakšnim programčkom in spečeš na dvd-je al kak? Mene čaka še vse to, nekje 25 ur posnetkov Nejca in zdaj nekaj že od Teje. Hvala za čestitko. Facebook - ne vem, če se ne bom odklopila. Sem že par zgodbic o zasledovanjih in nadlegovanjih v zadnjem času slišala, pa bo kar nekaj na tem. Tam smo dejansko izpostavljeni z imenom in priimkom, pa slikice gor, samo sekundo nekdo potrebuje, pa najde tvoj domači naslov in prebere, da si trenutno šla v šoping, pa ti lahko v bajto vlomi ta čas. OK, malo drastični primer, a vseeno. Je en ati dobil posmehljivi mail od enega starega znanca s svojo sliko v rahlo vinjenem stanju, če je to res on. Se je izkazalo, da je od tega atija hčerka bila prijavljena na FB in veselo objavljala domače slikce gor. Ta drugo pa je bilo to, da je eno bejbo začel en starejši nadlegovat privat, ker je objavila gor svoje fotke in ni bilo več miru, btw. mladoletna punca. Kaj pravite na to? Flower in Lan . Rahitis???? Kaj ni malo pretiravala in te mogoče brezveze preveč prestrašila? Te kapljice D3 si mu redno dajala od začetka? Plasma vs. albert keks? Kaj prvi nima, da ga lahko že dajemo in kaj drugi ima, da ga še ne smemo? Me res zanima, če katera ve mogoče. Razen glutena. Nočko.
|