murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Murki a ni negotovost hujša? Dej no opogumi se in nam sporoči veselo novičko Je običajno da ti M zamuja? Ma pri meni se je že svašta dogajalo... Samo ta mesec imam dejansko res upanje, da bo kaj, ker temperatura ni padla oziroma se je še za eno malenkost povečala... Tako, da morda pa bo kaj na tem... Samo ne znam vam povedati kako me je strah. Že če bom zagleala plus se bojim tega, da bo šlo potem zopet vse naprej in bo veselje brez pomena... Ko se ti enkrat to zgodi se mi zdi, da človek kar ne more biti miren... Ma ne vem no.. Morda ga naredim popoldne al pa jutri... Bom videla... Moj vedno pravi, da če je pravi plus, bo tako zdaj, kot čez teden dni... No vidte, tko vas človek saj vidi na RR-ju, ko se kaj takega odvija... jazzzi packa spet omenjaš regrad... jaz bi ga tut jedla Bova pa z mojim danes jedla piščančka s smetano in sirom v pečici in njoke Komaj čakam!!! A veste kaj sem vas pa hotela vprašat, jaz vedno tik pred predvideno M začnem neki komplicirat s hrano, ker sem prebrala, da se marsikaj ne sme jesti pa bi zdaj vas nosečke oziroma mamice vprašala, čemu ste se resnično odpovedale. Ker jaz namreč kakšen teden pred predvideno M namreč nikoli ne jem majoneze, paštet, raznih salam in podobno. Pa me zdaj zanima kaj je res treba upoštevat? Ker moja G mi je rekla, ko sva se pogovarjale o tem, da načrtujemo dojenčka, samo da naj se izogibam domačim suhim salamam in pršutu(česar pa tako ali tako ne jem) ter da naj fino perem sadje in zelenjavo, drugega pa nič... Pol pa človek svašta prebere, da nej nebi jedel morskih sadežev, pa ne vem česa pe vse... Tko, da sem kar mal zmedena kar se tega tiče...