jazzz27
|
Punce...borkice...mamice...nosečke...lepotičke moje, jaz sem grda, lena borkica. Vas res zanemarjam. Nekako ne sfolgam vse skup. Ampak bo že, saj bo prišel spet čas, ko bom monologe tuki gor tolkla Vidim, da se je naša KAHLCA oglasila spet po dolgem času, mi je kar nerodno pupa, ker nič ne napišem več na zs, nekako me vse prehiteva, pa saj bo bolš. Ronja je tak cuker. Kakšni lepi očki...dva temna kovančka. Bi jo kar vzela, tako da se me pazi. Pa nov avatar, je bil že kar čas, ta mi je bolj sladek, kot prejšnji. Madona sveta, kmal bo konc porodniške k gredo meseci tako hitro. Je z malo vse v redu? Jo ubogate? Evo mi smo že v 22. tednu in se "počasi" prebijamo naprej. Kako kuča? Kako sosedje? Tukaj imamo kar nekaj mladih kandidatov za tvojo Ronjo. Se gremo že mini ženitveno posredovalnico. Ko bi videla seznam kako ga hitro polnemo z nosečkami.. špeli.....tole je pa prezgodaj za srčka in plodek, nič bat ti ga Reš pokaže verjemi!!! Samo mirno kri, vse je ok!! spps..še vedno tu. Dihamo, odštevamo....ta teden dobimo novo mami!! Le glej da bo novička pravočasno prispela, da bomo porivale s tabo . Ajsi...ti maš pa že tako cotkanga bušija. Si že prava nosečka. Tud tebi se približuje s svetlobno. Še mal pa dopust. Kaj boš delala med dopustom? trin...marec je tu!!! Si že kaj napeta? Komaj čakaš? Jaz se že sedaj veselim svojega malega bitja...A sobica je že fertik? Torbica pripravljena? Se* kje pa je tale naše nosečka??? A se pase na regratu? Živa... kako si ti? So se slabosti že kaj umirile? Kaj počenjaš? Stroj laufa? murki...pa ti novopečena nosečka, ste že dojeli? Povedali? stella...un miš...mater preverznjak!!! miška, kdaj bo testek padu? Kakšni znakci? larilu... rbrca so že kaj bolš, se mi kar smiliš k te je vse tako doletelo. Ti samo počivaj pupa.... žižika moja....zate vedno držim pestke in ti pošiljam 100000000000000000 ...RTM. vse ostale moje nončika, U, oktavija, lunca,... en velik