murkica
|
Sem mislila, da bom prva, pa me je Živa prehitela... Ja Živa kaj pa potem delaš tako zgodaj pokonci, če si na bolniški? Zdaj lahko malo izkoristiš in počivaš ter seveda uživaš s svojo pikico... Pa že kaj veš koliko časa boš na bolniški? A misliš da boš do konca? Jaz sem tako kot ponavadi vsaki ponedeljek ful zaspana in komaj gledam. Danes sem v bsitvu skoraj zaspala v službo in resilo me je samo to, da imam do službe 200 metrov, ker drugače bi zamudila k nora... Namreč naštimala sem si uro in najprej sem jo enkrat prestavila na dremež in potem, ko bi morgla drugič obvezno ustat, pa sem pritisnila samo dremež in padla dol :) Tako, da je potem hvala bogu mojemu že zvonila budilka in sem se ustala in oblekla v 5. minutah in ltela v službo... Tako, da sem zamudila samo 2. minuti in ni bilo take panike.. Namreč začnem tako prva in imam jaz ključ, vendar nebi smela zamujat... Ampak kar nihče ne ve, ne boli :) Tako, da zdaj pa čakam, da pride še kdo v službo, da si bom letela po kavico.... Sem pa tako jezna sama nase... Včeraj zvečer sem si naredila eno fino solatko, ki vsebuje čebulo in se mi bo zdej zmešalo zaradi nje... Še danes zjutraj, ko sem se zbudila sem imela čisto okus po njej..... FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.... Tako, da mislim, da se bom za nekaj časa odpovedala srovi čebuli... Pa ful jo imam rada, samo tele njene vojane so pa ubitačne.... Nič, jaz sem se malo načvekala, ve pa upam, da se imate vse fino.... No seveda dobro jutro vsem skupaj.... No seveda je pa treba poskrbet še za zajtrk, prepričana, sem da bo vsaka našla kaj zase: No brez tega pa seveda ne gre : No pa dober tek :)