murkica
|
Evo še mene... Danes sva si z mojim malo dlje privoščila spanje, tako, da upam, da sva vse prinesla notri. Imela sva namen danes malo delati na vrtu, ampak zdaj ne vem kako bo, ker nama jo je malo vreme zagodlo. No pa saj jaz sem imela samo namen posejati seme, on pa naj bi preštihal celotni vrt, tako, da jaz resnično nimam težke naloge ... Sonček U2 ... Jaz sicer nisem ravno njihova fanica, ampak bi bilo zanimivo it že zaradi samega vzdušja. Tako, da sem vesela, da si dobila karte in glej da ga boš zažurala še za nas, ki ne bomo šle!!! Aquica- Ja glivice so res hudič. Mislim, saj bi rekla, da vseeno poskusite ampak potem je dejstvo takšno, da tudi tebi ne uidejo. Kar pa ni ravno ok. Larilu- Upam, da se ti bo uspelo naspati. Resi svojemu, naj malo preneha s tolčenjem po steni, ker se moraš ti odpočiti. Pa magar za kakšno urco!!! Vse ostale pa lepo pozdravljene in upam, da uživate v prostih dneh. Jaz prvič komaj čakam, da mine vikend, saj to pomeni, da imamo v ponedeljek pregled!!! Sicer popoldan, ampak se res ful veseliva!!!