|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
14.4.2009 14:18:56   
sonček85
super ,samo da je ok in da si še lepo tudi zaprta in da počaka mali /a do 37t user posted image user posted image user posted image

Ja  na WC hodim na 2h in križ me hvala bogu nič ne boli,so mi pa od prejšnjega tedna začele noge zatekat pri gležnjih user posted image ah pa bomo že ,samo da bebi miga in da bom kmalu mami user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
14.4.2009 14:22:51   
Anonimen
boš boš jaz stavim da boš še ta teden postala mamiuser posted image me bomo pa tle nestrpno čakale na slikco našega malega nečakcauser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4052
14.4.2009 14:25:16   
trinity22
pozdravljene borkice ...

po enem mesecu sem si vzela mal časa in vas prišla pogledat (se opravuičujem, ampak ni šlo prej)... naša mala miss je zelo pridna, le včasih jo mal krči dajejo, včasih pa se ji zdi da bi kar tako bedela, pol pa mami nič ne more naredit ... danes smo imeli posvetovalnico in smo se za 1 kg zredili in 4 cm zrastli, pridni a neuser posted image  zdaj že veselo vozičkava, zato je časa za rr še manj ...

Kakšne so kaj novice tule, nič več nisem na tekočem, berem daboste enkatere šle že rodit ( ledenka, sonček85, bravo , držita se naj bo kratko in čim manj bolečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse, ki že imate male škrate, pa jih pridno cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

vse, ki pa čakate na + pa naj se čim prej prikažeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
14.4.2009 15:37:52   
miska73
Auuuuuuuuuu... sem zaslutla, da mi grozijo, da me bodo za ušesa, ker se nič ne javim...user posted image
Ti ti podganca, grda grda... pa sem res.

Evo en lep sončen pomladni pozdravček od mene.

Murki moja skoraj sonosečkica. Kako si mi? Že kaj trebuščka? Kdaj imaš ti NS?

Sonček85 vidim, da ti pa sitno brojiš. Pa sej zdaj je pa res počasi čas tudi zate. Me tle bomo pa držale pesti, da se bo vse lepo izšlo in da bo Aleks kmalu delil nasmeške svoji mamici in atiju.

Ajsi ti pa še mal počaki. Od tebe pa čmo enga majskega bikeca. A veš kolk so fajni. Jst sem z enim že 15 let skupaj.

Žižek moj, kako si mi pa ti srce. Te mučo mučo misam.

Spps kakega cukra maš pa ti.

Pa moja Sonči33 seveda tudi. Je že skrajni čas, da vaju z Lovrotom enkrat v živo spoznam. Enga cmoka Lovrotu.

Trini pa kje si ti? Saj vem da je lepo vreme, pa da imaš verjetno ful dela... ampak kaj večkrat pa le uleti...
Zdej sem pametna, ko bom pa jst z dvema dojenčkoma, bom pa verjetno pozabila, da internet sploh še obstaja user posted image

A naša jazzzi se kej javi? Je nisem brala že 100 let.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
14.4.2009 15:43:05   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Murki moja skoraj sonosečkica. Kako si mi? Že kaj trebuščka? Kdaj imaš ti NS?

Jaz sem odlično. No razen občasnega menjanja razpoloženja odlično. Nič slabosti in počutim se odlično. Danes sem imela sicer en glavobol ampak tudi ta je minil user posted image user posted image
Trebušček se počasi kaže. Ljudje, ki me dobro poznajo ga že opazijo in upam, da ni to zaradi hrane. No saj zredila sem se za 1 kg. Tako, da ni panike. NS pa imam v ponedeljek 20.4. In sem že totalno nestrpna. Komaj čakam. Moj že ves čas drži pesti, da se bo videlo kaj bomo imeli. Pa tudi jaz si potiho že želim vedeti kdo se nama bo pridružil.

Upam, da se imaš ti lepo in da ti kakšne slabosti ne nagajajo preveč. Javi se kaj bolj pogosto, ker te vse tukaj missamo. :)))

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
14.4.2009 15:44:35   
Kliki
Sam tolk da vas malo pozdravim, vidim da ste vse fajn uživale čez praznike.user posted image Jest pa sem kot ponavadi delalauser posted image , kaj čmo to je pa gostinstvo.

Drugače pa ful uživam k je tak lep sonček in še na kak sprehod se počasi odmajem da bo dan popolen.

Lepo bodite še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
14.4.2009 17:00:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

boš boš jaz stavim da boš še ta teden postala mamiuser posted image me bomo pa tle nestrpno čakale na slikco našega malega nečakcauser posted image
joj ko bi te gorih uslišal in me res polal ta teden pa da spoznam,o našga malčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja slikco pa posredujem ,normalno user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
14.4.2009 17:02:01   
sonček85
miška:hvala ,ja re je vse kar si napisala

In kako se kaj tvoja dva škratka držita,ubogata mami in atija ,še malo pa bo NS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
14.4.2009 17:56:08   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Jaz sem odlično. No razen občasnega menjanja razpoloženja odlično. Nič slabosti in počutim se odlično. Danes sem imela sicer en glavobol ampak tudi ta je minil user posted image user posted image
Trebušček se počasi kaže. Ljudje, ki me dobro poznajo ga že opazijo in upam, da ni to zaradi hrane. No saj zredila sem se za 1 kg. Tako, da ni panike. NS pa imam v ponedeljek 20.4. In sem že totalno nestrpna. Komaj čakam. Moj že ves čas drži pesti, da se bo videlo kaj bomo imeli. Pa tudi jaz si potiho že želim vedeti kdo se nama bo pridružil.

Upam, da se imaš ti lepo in da ti kakšne slabosti ne nagajajo preveč. Javi se kaj bolj pogosto, ker te vse tukaj missamo. :)))

Potem bova pa isti teden imele NS. Jst jo imam pa v petek 24.4.
S počutjem sem jst tudi bolj kot ne tako kot ti.

Res nisem pridna glede oglašanja. Ampak je tko, da poskušam ne viset preveč na netu. Pa včasih nisem ravno čvekljivo razpoložena in potem večkrat samo berem ali pa na hitro preletim, pa nič ne napišem.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
14.4.2009 19:37:10   
ledenka
miška, ne vem, če bo počakal do maja, bo pa definitivno bikec user posted image  bomo videli! ali bo tik pred prazniki, ali pa po njih.

žiži nas je prišla pogledat user posted image  maš mail user posted image  

murkica, ti si že pri NS, še malo, pa boš nosila ogromen trebuh user posted image

trinity, tebe že tudi dolgo ni bilo user posted image  uživajta v vozičkanju, izkoristita tole vreme!

kliki, upam, da si šla na sprehod, tukaj se je naenkrat vlilo user posted image

sonček85, jaz stavim pa na naslednji teden, tam okoli 22. user posted image  bomo videli

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
14.4.2009 19:42:19   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ne nisem šla se je tudi pri nas kazalo da bo lilo sicer pa tem ni bilo nič.
Sem bila pa zelo pridna sem cev kup perila popeglala.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
14.4.2009 19:50:23   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

prideš še k meni? user posted image  moj stroj je opral že pred 2 urama, pa se mi ne da it obesit perila. jutri pa res začnem s cotikami za dojenčka, ene 5 strojev bo za oprat. ajoj...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
14.4.2009 19:51:34   
Nončika
naš mali otroček je večji kot pa je značilno za 11t 2d, baje je 12t in 4d. ginekologinja je rekla, da je vse videti ok, nuhalna svetlina je povečana. je pa 2,5mm. je rekla, da mi priporoča krvni test. na tega pa grem jutri.

malce me je strah. sem prebrala vsega in svašta o nuhalni svetlini in o povečanju, baje je nevarno nad 3,5mm in v primeru, če ni vidnih nosnih kosti ali nekak tak. a pri našem bebiju je nosna kost vidna. je pravi migec in obenem lenuh. ni in ni hotel pokazati noska.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
14.4.2009 19:55:46   
ledenka
Nončika, kakšno pa je tveganje? držim pesti, da ti ga krvni test bistveno zmanjša!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
14.4.2009 20:04:15   
Kliki

Nončika, kakšno pa je tveganje? držim pesti, da ti ga krvni test bistveno zmanjša!  user posted image user posted image user posted image
Se podpišem.

Kako si pa drugače?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
14.4.2009 20:05:29   
Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

prideš še k meni? user posted image  moj stroj je opral že pred 2 urama, pa se mi ne da it obesit perila. jutri pa res začnem s cotikami za dojenčka, ene 5 strojev bo za oprat. ajoj...
Ne hvala je bilo dovol.user posted image  Bo pa tem bolj zabavno ko boš za user posted image  likala.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
14.4.2009 20:21:55   
Nončika

ni ga takoj zračunala, je rekla samo, da je med 300 in 1000. izvide dobim v roku 1tedna.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
14.4.2009 20:35:18   
sonček85
ajsiuser posted image .a misliš 22,bomo videli

nončika:če se vidi nosna kost je ok,kaj pa hrbtenica se lepo vidi

nočko vsem user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
14.4.2009 20:42:53   
Nončika
sonček, tudi hrbtenica se lepo vidi. meja je 3,5mm, če ni vidne nosne kosti, ...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
15.4.2009 8:26:36   
Anonimen
jutro!
nončika ne skrbet boš videla da bo vse ok,tko da ti kr lepo uživaj v nosečnosti!
vzuni je spet sonček user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4070
15.4.2009 8:35:57   
murkica
Jutro...

No pri nas pa ni sončka lariluuser posted image ... Ampak je kr ena taka čudna meglica. No ampak sej mogoče je pa tako še bolje, ker moram delat in mi prav nič nebi bilo všeč, da bi zunaj na polno sijal sonček. Semp pa posledično zaradi vremena ful zaspana in se komaj držim pokonci.

Bova pa z dragim malo popoldan nadoknadila in se bom prec počutila bolje. Sem pa čist jezna, ker so se mi na polno unele dlesni. Zdej sem rekla, da počakam še kakšen dan, če pa ne bo bolje bom pa mogla poklicati svojega zobarja... Zdej ves čas grgram kamilice in upam, da to izgine. Me je pa že ortodont opozoril na to, da so zobje in obzobna tkiva v nosečnoti veliko bolj občutljiva in je treba še bolj paziti kot prej. Tako, da upam, da samo mine in da se mi ne bo treba vlačt po čakalnici.

nončika-verjamem, da bo krvni izvid super, tako da se ti nič ni treba bati. Sem pa prepričana, da če bi G vsaj malo dvomila v to, da je vse ok, ti nikoli nebi rekla, da bodi brez skrbi. Tako, da se lahko kar oddahneš.

Upam, da ste lepo spale in da se boste dane kaj pogosteje javljale.

Jaz pa šibam na wc, ker drugače se bom polulala.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
15.4.2009 9:01:06   
Anonimen
murki za dlesni najbolj pomaga žajbelj,če si splakneš tko parkrat res da je nagravžen okus ampak dobra stvar je da ga pol vn pljuneš in ne pogoltnež ampak 100% pomaga,men je čist zmeri k mam ful probleme z dlesni tko da to probi pa boš videla da bo boljuser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4072
15.4.2009 9:01:48   
pikica36
jutro borke!! čeprav ste že skoraj vse  user posted image , pa naj bouser posted image

AQUA- raportuser posted image  mene firbec matra če je zajček kaj prineseluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
15.4.2009 9:10:07   
aqua77
Morgen!!!user posted image

user posted image  se še ni pokazala, borke so me pa k pameti spravle, tako da testka še nisem ponavljala... user posted image user posted image  Bomo vidli, kako bo danes, vlije se lahko še vsak čas, kaj čmo, kar smo naredili smo naredili, spremenit se ne da nič več, tako da čakamo... user posted image  Mam pa glavobol že včeraj cel dan in danes sem se z njim zbudila, tako da to ni najboljši znak ker ponavadi mi to napoveduje user posted image ...Pa joške me manj bolijo.... No ja sej je maj tud lep mesec za + zagledat... user posted image user posted image user posted image

Ljubčka vsem...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
15.4.2009 9:30:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

sonček, tudi hrbtenica se lepo vidi. meja je 3,5mm, če ni vidne nosne kosti, ...
potem si lahko brez skrbi ,uživaj in božaj bušija user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Partner pri porodu
smž

Ali bo/je vaš partner bil poleg vašega poroda?

DA (86%)

NE (14%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!