Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 14:18:56
|
|
|
|
sonček85
|
super ,samo da je ok in da si še lepo tudi zaprta in da počaka mali /a do 37t Ja na WC hodim na 2h in križ me hvala bogu nič ne boli,so mi pa od prejšnjega tedna začele noge zatekat pri gležnjih ah pa bomo že ,samo da bebi miga in da bom kmalu mami
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 14:22:51
|
|
|
|
Anonimen
|
boš boš jaz stavim da boš še ta teden postala mami me bomo pa tle nestrpno čakale na slikco našega malega nečakca
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 14:25:16
|
|
|
|
trinity22
|
pozdravljene borkice ... po enem mesecu sem si vzela mal časa in vas prišla pogledat (se opravuičujem, ampak ni šlo prej)... naša mala miss je zelo pridna, le včasih jo mal krči dajejo, včasih pa se ji zdi da bi kar tako bedela, pol pa mami nič ne more naredit ... danes smo imeli posvetovalnico in smo se za 1 kg zredili in 4 cm zrastli, pridni a ne zdaj že veselo vozičkava, zato je časa za rr še manj ... Kakšne so kaj novice tule, nič več nisem na tekočem, berem daboste enkatere šle že rodit ( ledenka, sonček85, bravo , držita se naj bo kratko in čim manj boleče vse, ki že imate male škrate, pa jih pridno cartajte vse, ki pa čakate na + pa naj se čim prej prikaže
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 15:37:52
|
|
|
|
miska73
|
Auuuuuuuuuu... sem zaslutla, da mi grozijo, da me bodo za ušesa, ker se nič ne javim... Ti ti podganca, grda grda... pa sem res. Evo en lep sončen pomladni pozdravček od mene. Murki moja skoraj sonosečkica. Kako si mi? Že kaj trebuščka? Kdaj imaš ti NS? Sonček85 vidim, da ti pa sitno brojiš. Pa sej zdaj je pa res počasi čas tudi zate. Me tle bomo pa držale pesti, da se bo vse lepo izšlo in da bo Aleks kmalu delil nasmeške svoji mamici in atiju. Ajsi ti pa še mal počaki. Od tebe pa čmo enga majskega bikeca. A veš kolk so fajni. Jst sem z enim že 15 let skupaj. Žižek moj, kako si mi pa ti srce. Te mučo mučo misam. Spps kakega cukra maš pa ti. Pa moja Sonči33 seveda tudi. Je že skrajni čas, da vaju z Lovrotom enkrat v živo spoznam. Enga cmoka Lovrotu. Trini pa kje si ti? Saj vem da je lepo vreme, pa da imaš verjetno ful dela... ampak kaj večkrat pa le uleti... Zdej sem pametna, ko bom pa jst z dvema dojenčkoma, bom pa verjetno pozabila, da internet sploh še obstaja A naša jazzzi se kej javi? Je nisem brala že 100 let.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 15:43:05
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Murki moja skoraj sonosečkica. Kako si mi? Že kaj trebuščka? Kdaj imaš ti NS? Jaz sem odlično. No razen občasnega menjanja razpoloženja odlično. Nič slabosti in počutim se odlično. Danes sem imela sicer en glavobol ampak tudi ta je minil Trebušček se počasi kaže. Ljudje, ki me dobro poznajo ga že opazijo in upam, da ni to zaradi hrane. No saj zredila sem se za 1 kg. Tako, da ni panike. NS pa imam v ponedeljek 20.4. In sem že totalno nestrpna. Komaj čakam. Moj že ves čas drži pesti, da se bo videlo kaj bomo imeli. Pa tudi jaz si potiho že želim vedeti kdo se nama bo pridružil. Upam, da se imaš ti lepo in da ti kakšne slabosti ne nagajajo preveč. Javi se kaj bolj pogosto, ker te vse tukaj missamo. :)))
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 15:44:35
|
|
|
|
Kliki
|
Sam tolk da vas malo pozdravim, vidim da ste vse fajn uživale čez praznike. Jest pa sem kot ponavadi delala , kaj čmo to je pa gostinstvo. Drugače pa ful uživam k je tak lep sonček in še na kak sprehod se počasi odmajem da bo dan popolen. Lepo bodite še naprej.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 17:00:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu boš boš jaz stavim da boš še ta teden postala mami me bomo pa tle nestrpno čakale na slikco našega malega nečakca joj ko bi te gorih uslišal in me res polal ta teden pa da spoznam,o našga malčka Ja slikco pa posredujem ,normalno
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 17:02:01
|
|
|
|
sonček85
|
miška:hvala ,ja re je vse kar si napisala In kako se kaj tvoja dva škratka držita,ubogata mami in atija ,še malo pa bo NS
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 17:56:08
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Jaz sem odlično. No razen občasnega menjanja razpoloženja odlično. Nič slabosti in počutim se odlično. Danes sem imela sicer en glavobol ampak tudi ta je minil Trebušček se počasi kaže. Ljudje, ki me dobro poznajo ga že opazijo in upam, da ni to zaradi hrane. No saj zredila sem se za 1 kg. Tako, da ni panike. NS pa imam v ponedeljek 20.4. In sem že totalno nestrpna. Komaj čakam. Moj že ves čas drži pesti, da se bo videlo kaj bomo imeli. Pa tudi jaz si potiho že želim vedeti kdo se nama bo pridružil. Upam, da se imaš ti lepo in da ti kakšne slabosti ne nagajajo preveč. Javi se kaj bolj pogosto, ker te vse tukaj missamo. :))) Potem bova pa isti teden imele NS. Jst jo imam pa v petek 24.4. S počutjem sem jst tudi bolj kot ne tako kot ti. Res nisem pridna glede oglašanja. Ampak je tko, da poskušam ne viset preveč na netu. Pa včasih nisem ravno čvekljivo razpoložena in potem večkrat samo berem ali pa na hitro preletim, pa nič ne napišem.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 19:37:10
|
|
|
|
ledenka
|
miška, ne vem, če bo počakal do maja, bo pa definitivno bikec bomo videli! ali bo tik pred prazniki, ali pa po njih. žiži nas je prišla pogledat maš mail murkica, ti si že pri NS, še malo, pa boš nosila ogromen trebuh trinity, tebe že tudi dolgo ni bilo uživajta v vozičkanju, izkoristita tole vreme! kliki, upam, da si šla na sprehod, tukaj se je naenkrat vlilo sonček85, jaz stavim pa na naslednji teden, tam okoli 22. bomo videli
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 19:42:19
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kliki, upam, da si šla na sprehod, tukaj se je naenkrat vlilo Ne nisem šla se je tudi pri nas kazalo da bo lilo sicer pa tem ni bilo nič. Sem bila pa zelo pridna sem cev kup perila popeglala.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 19:50:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kliki, upam, da si šla na sprehod, tukaj se je naenkrat vlilo Ne nisem šla se je tudi pri nas kazalo da bo lilo sicer pa tem ni bilo nič. Sem bila pa zelo pridna sem cev kup perila popeglala. prideš še k meni? moj stroj je opral že pred 2 urama, pa se mi ne da it obesit perila. jutri pa res začnem s cotikami za dojenčka, ene 5 strojev bo za oprat. ajoj...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 19:51:34
|
|
|
|
Nončika
|
naš mali otroček je večji kot pa je značilno za 11t 2d, baje je 12t in 4d. ginekologinja je rekla, da je vse videti ok, nuhalna svetlina je povečana. je pa 2,5mm. je rekla, da mi priporoča krvni test. na tega pa grem jutri. malce me je strah. sem prebrala vsega in svašta o nuhalni svetlini in o povečanju, baje je nevarno nad 3,5mm in v primeru, če ni vidnih nosnih kosti ali nekak tak. a pri našem bebiju je nosna kost vidna. je pravi migec in obenem lenuh. ni in ni hotel pokazati noska.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 19:55:46
|
|
|
|
ledenka
|
Nončika, kakšno pa je tveganje? držim pesti, da ti ga krvni test bistveno zmanjša!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 20:04:15
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Nončika, kakšno pa je tveganje? držim pesti, da ti ga krvni test bistveno zmanjša! Se podpišem. Kako si pa drugače?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 20:05:29
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kliki, upam, da si šla na sprehod, tukaj se je naenkrat vlilo Ne nisem šla se je tudi pri nas kazalo da bo lilo sicer pa tem ni bilo nič. Sem bila pa zelo pridna sem cev kup perila popeglala. prideš še k meni? moj stroj je opral že pred 2 urama, pa se mi ne da it obesit perila. jutri pa res začnem s cotikami za dojenčka, ene 5 strojev bo za oprat. ajoj... Ne hvala je bilo dovol. Bo pa tem bolj zabavno ko boš za likala.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 20:21:55
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Nončika, kakšno pa je tveganje? držim pesti, da ti ga krvni test bistveno zmanjša! ni ga takoj zračunala, je rekla samo, da je med 300 in 1000. izvide dobim v roku 1tedna.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 20:35:18
|
|
|
|
sonček85
|
ajsi .a misliš 22,bomo videli nončika:če se vidi nosna kost je ok,kaj pa hrbtenica se lepo vidi nočko vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.4.2009 20:42:53
|
|
|
|
Nončika
|
sonček, tudi hrbtenica se lepo vidi. meja je 3,5mm, če ni vidne nosne kosti, ...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 8:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! nončika ne skrbet boš videla da bo vse ok,tko da ti kr lepo uživaj v nosečnosti! vzuni je spet sonček
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 8:35:57
|
|
|
|
murkica
|
Jutro... No pri nas pa ni sončka larilu ... Ampak je kr ena taka čudna meglica. No ampak sej mogoče je pa tako še bolje, ker moram delat in mi prav nič nebi bilo všeč, da bi zunaj na polno sijal sonček. Semp pa posledično zaradi vremena ful zaspana in se komaj držim pokonci. Bova pa z dragim malo popoldan nadoknadila in se bom prec počutila bolje. Sem pa čist jezna, ker so se mi na polno unele dlesni. Zdej sem rekla, da počakam še kakšen dan, če pa ne bo bolje bom pa mogla poklicati svojega zobarja... Zdej ves čas grgram kamilice in upam, da to izgine. Me je pa že ortodont opozoril na to, da so zobje in obzobna tkiva v nosečnoti veliko bolj občutljiva in je treba še bolj paziti kot prej. Tako, da upam, da samo mine in da se mi ne bo treba vlačt po čakalnici. nončika-verjamem, da bo krvni izvid super, tako da se ti nič ni treba bati. Sem pa prepričana, da če bi G vsaj malo dvomila v to, da je vse ok, ti nikoli nebi rekla, da bodi brez skrbi. Tako, da se lahko kar oddahneš. Upam, da ste lepo spale in da se boste dane kaj pogosteje javljale. Jaz pa šibam na wc, ker drugače se bom polulala. Papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 9:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
murki za dlesni najbolj pomaga žajbelj,če si splakneš tko parkrat res da je nagravžen okus ampak dobra stvar je da ga pol vn pljuneš in ne pogoltnež ampak 100% pomaga,men je čist zmeri k mam ful probleme z dlesni tko da to probi pa boš videla da bo bolj
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 9:01:48
|
|
|
|
pikica36
|
jutro borke!! čeprav ste že skoraj vse , pa naj bo AQUA- raport mene firbec matra če je zajček kaj prinesel
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 9:10:07
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen!!! se še ni pokazala, borke so me pa k pameti spravle, tako da testka še nisem ponavljala... Bomo vidli, kako bo danes, vlije se lahko še vsak čas, kaj čmo, kar smo naredili smo naredili, spremenit se ne da nič več, tako da čakamo... Mam pa glavobol že včeraj cel dan in danes sem se z njim zbudila, tako da to ni najboljši znak ker ponavadi mi to napoveduje ...Pa joške me manj bolijo.... No ja sej je maj tud lep mesec za + zagledat... Ljubčka vsem...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.4.2009 9:30:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika sonček, tudi hrbtenica se lepo vidi. meja je 3,5mm, če ni vidne nosne kosti, ... potem si lahko brez skrbi ,uživaj in božaj bušija
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiUltrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Partner pri porodusmžAli bo/je vaš partner bil poleg vašega poroda?DA (
86%)

NE (
14%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!