murkica
|
No pa še jaz na hitrco... Danes sem že bila na eni kafetki, tako da zdele pa sem si malo vzela, čas da preberem kaj se dogaja, prečekiram RR, 24 ur, FB in podobno... Danes imam zadnji dan predavanj in komaj čakam, da bo tega mučenja konec... Namreč model mi bo spahnu roko, ker tok hitro govori, da ko pridem domov imam prav mravljince v roki zaradi pisanja. Za popi....t. Vidim, da ste danes res vse nekaj odsotne... Upam, da se boste kaj več javile, da bom imela kaj za prebirat... Jst grem zdele mal pospravt, ker potem bova s taščico naredile kosilo, ob 4-ih pa pičim na predavanja in potem direkt domov delat... Komaj čakam, da gre taščica nazaj domov, ker ko je ona v LJ. samo jem, ker ona skos neki peče in kuha, in sem se počasi že začela nazaj redit in se mi bo zmešalo... Pa sej zdej bo vikend in si bova z mojim lahko vzela čas zase in se malo zrelaksirala... Moj že pravi, da komaj čaka vikend, da se bo lahko ponoči naspal To je pa hudič, ker jaz med tednom zelo pozno hodim v posteljo!!! Bodite skrajno lepo, uživajte kjerkoli že ste, pa se seveda beremo. Papa