|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zelo zelo slabo vidna črtica 16.1.2009 8:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
pokaži sliko, pa ti bomo povedale. Jaz sem tudi imela slabo črtico pa sem zdej že v 10t.
|
|
|
|
|
RE: zelo zelo slabo vidna črtica 16.1.2009 8:36:26
|
|
|
|
*Ema*
|
Če je črtica, potem je nosečnost. Na začetku je lahko bolj rahla, čez par dni bo pa močna. Čestitam
|
|
|
|
|
RE: zelo zelo slabo vidna črtica 16.1.2009 9:28:00
|
|
|
|
teji
|
no k jo položim na svetlobo je vidna ampak slabo, če pa jo brnem proti temi je pa ni!!! ne vem a sem že nora al kaj!!!!
|
|
|
|
|
RE: zelo zelo slabo vidna črtica 16.1.2009 9:28:36
|
|
|
|
baby blue
|
V navodilih piše da tudi če je vidljivost ene ali druge črtice zelo slaba oziroma slabo vidna to pomeni nosečnost. Čestitam srečka nosečka
|
|
|
|
|
RE: zelo zelo slabo vidna črtica 16.1.2009 9:30:05
|
|
|
|
*Ema*
|
Kupi Clearblue, in jutri zjutraj poskusi še enkrat. Vem kako se počutiš.Kadar je prevelika želja, vidimo tisto, kar želimo videti. Jaz ti želim, da vama je uspelo.
|
|
|
RE: zelo zelo slabo vidna črtica 16.1.2009 9:42:47
|
|
|
|
teji
|
zlate ste hvala ker mi pomagate
|
|
|
|
|
RE: zelo zelo slabo vidna črtica 16.1.2009 13:15:21
|
|
|
|
teji
|
aja danes smo petek a lahka pol enkrat tam nekje delam v ponedeljek se enkrat test.. temparaturo mam skoz 37 in do 37-4 beli tok pa močan
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTrije prijetni načini, ki vam bodo pomagal...Obstajajo trije zelo prijetni načini, ki povečujejo možnosti za zanositev. Nobenega od njih se prav nihče ne bi branil, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Udariti tujega otroka.
пеперутка16
Se vam je že kdaj zgodilo, da je odrasla oseba, v sorodstvu ali ne, udarila vašega otroka v vaši prisotnosti in kako ste se odzvali?