Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
To je zdaj čisto odvisno kje želite biti. Ali v centru, blizu smučišča tako da greš peš na gondolo oz. sedežnico, ali pride v poštev tudi avto,.... Hotel veter je luškan hotel, čisto nov z zelo dobro kulinariko! Je pa 10 km iz MB, od tod prideš z avtom na novo smučišče Pisker, ali na Areh, ali na belevue; se pač malo voziš. Ceste so urejene prav tako smučišča. Hotel Arena je prenovljen imaš neposredno od smučišču, prav tako Habakuk - če imaš debelo denarnico. Malo oddaljen in tudi luškan hotelček je hotel Bau (ni niti v centru, niti ob smučišču), lahko se pa odpelješ tudi malo više, do Bolfenka recimo, no tukaj ni da ni. Mogoče poznam malo bolj hotel Veter, ker sem bila na otvoritvi, in tako poznam tako sobe, ki so nam jih razkazali kot tudi restavracijo, ostale hotele pa poznam bolj po zunanji podobi .
Muška, očitno imaš izkušnje s tem... Mi bi z gorenjske šli smučat, jaz pa sem mislila presenetit moža in otroka, s tem da bi tam nekje prenočili. Ni treba , da je fancy, le da, je kaka luštna soba ( obvezno TV), pa tuš...smo skromni. Lahko kak kmečki turizem, pa da je blizu smučišča.Gremo na Roglo.. Vsaka info pride prav, ker nič ne poznamo tam.. Hvala za pomoč.
v Hočah je Divjak recimo, ki se mi zdi, da morajo imeti fajn sobice (nisem še bila v njih....), pa se potem na Areh ali MB Pohorje zapeljete z avtom recimo.......
joj, na tak način je full težko pomagati... TV je skoraj že povsod, kaj je pa za vas luštna sobica je pa zelo dvorezno....
joj na Roglo se pa žal nič ne spoznam! MB in bližnja okolica je moj rajon Drugače , pa je na Rogli fajn hotel Planja, sva z mojim 1x prespala, pa je bilo čist luštno, ali pa spodaj v Zrečah, se lahko še kopate zraven. Ali pa dom na Pesku - ki je bil včasih planinska koča, zdajpa je zdaj že skoraj zmoderniziran hotel Žal, v tistih koncih res nisem preveč domača
< Sporočilo je popravil muška -- 16.1.2009 15:24:13 >
Petarda, ja, sam sem gledala naslov-to je v Mariboru...Mi pridemo z Gorenjske strani, mimo Zreč in tam gor...
Aja...jaz sem odgovarjala na naslovno temo ...saj na Pohorju je tudi smučišče...edin, če vam je Rogla bolj pri srcu. ....za tam pa ne vem...še nisem bila
Lotoska, prima... A veš še za kaj takega blizu Zreč , al pa Rogle...? Sem gledala kmečki turizem, pa hotele, pa je kr 100 € , približno, nočitev z zajtrkom.No, recmo hoteli, ki imajo po osebi, pa pride še več...