|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
1.4.2009 13:37:51   
pina-1
očitno 1. april vpliva na februarčke. danes res razutrate v pisanjuuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
1.4.2009 13:39:07   
Februarka08
Kje ste zdej vsi????user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
1.4.2009 13:57:44   
blaža
Dan!user posted image

Evo jaz sem že doma pol ure. Blaž še spi in ga bo šel iskat moj, ki konča danes prej, pa bosta malo po dveji že doma.

Kosilo se kuha, oziroma voda za pašto bo vsak čas zavrela. ko delam, nardim nekaj bolj na hitro, ki se mi ne da preveč kuhat. Ko sem doma, pa si vzamem za to več cajta.

No zunaj je sončekuser posted image user posted image user posted image  in bomo šli po kosilu še malo na zrakec.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2528
1.4.2009 14:32:17   
Stipe air force
Februarka, blagor tebi k ne rabis kuhat... user posted image ... sam se eno prot tasci rec pa te zatozmo.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....

Kaj pa ce to ni prvoaprilaska potegavscina.... user posted image  (sej ves user posted image )

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
1.4.2009 14:40:58   
nizy
dan,

tudi jaz danes zafrkavam folk , da sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 1.4.2009 14:44:28 >

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
1.4.2009 14:42:51   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

dan,

tudi jaz danes zafrkabvam folk , da sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a nisi? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
1.4.2009 14:43:31   
nizy
buči  vse najboljše

user posted image

user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
1.4.2009 14:44:03   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

dan,

tudi jaz danes zafrkabvam folk , da sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a nisi? user posted image  user posted image  user posted image

nevem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2533
1.4.2009 14:46:03   
ella79
evo mene user posted image user posted image
jaz sem še tukaj, sam sem ravno v odhajanju domov na sonček user posted image user posted image sem pa tudi že po kosilu, tako da ne bo potrebno kuhati user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
1.4.2009 14:57:59   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

evo mene user posted image user posted image
jaz sem še tukaj, sam sem ravno v odhajanju domov na sonček user posted image user posted image sem pa tudi že po kosilu, tako da ne bo potrebno kuhati user posted image user posted image user posted image

se ena k ma tasco za na sliko nad zakonsko posteljo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
1.4.2009 15:02:38   
buči
Dan, evo mene iz službe. Hvala za voščila. Zdaj pa samo še čakam atija in Tilna, Aljaž je bil doma, ker je bil nekaj čuden ponoči. Upam, da ne zboli ...

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 2536
1.4.2009 15:06:56   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan, evo mene iz službe. Hvala za voščila. Zdaj pa samo še čakam atija in Tilna, Aljaž je bil doma, ker je bil nekaj čuden ponoči. Upam, da ne zboli ...

Cestitke se od mene uz pjesmu:

Bolje biti pijan nego star.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
1.4.2009 16:57:54   
blaža
Došla Fata u poštu i kaže poštaru da bi htjela telefonirat majci u
Australiju.
- Ok, nema problema ali to če vas koštat 300 maraka.
- Ali ja nemam toliko.
- Hm, - neka riješit čemo mi to na drugi način.
Pozove on nju u jednu prostoriju i sjedne na stolicu i kaže joj:
- Klekni na koljena. - ona klekne.
- Sad mi otkopčaj hlače. - i ona otkopča.
- Sad mi ga izvadi. - izvadi ga ona.
- I, 'ajde šta sad čekaš?

A Fata če na to:
- Alo majko, jel me čujes? user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2538
1.4.2009 17:12:32   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image

Tale je pa zame! Ker mi itak noben ne verjame, da imam danes rd!

Vse najboljše za RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Mi smo pa sinoči tako lepo spali user posted image user posted image user posted image . Samo 1x je malo zajokala, pa ni bilo treba vstat in dude dajat, ker je bilo le v spanju. Drugače pa čez dan pridno treniramo hojo po dveh user posted image !

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
1.4.2009 19:24:01   
blaža
Čer!user posted image

Blaži že sladko spi, jaz malo brskam po comp, moj gleda poročila in to je to. kaj pa vi? a bo kdo kej načvekal?

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
1.4.2009 19:35:36   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Čer!user posted image

Blaži že sladko spi, jaz malo brskam po comp, moj gleda poročila in to je to. kaj pa vi? a bo kdo kej načvekal?

čer.

mi še ne spimo. se pridno igrata v sobici... danes je bla soba tako lepo pospravljena, ker je la tetica, samo ne vem kaka bo ko bosta onidve šli ven iz sobeuser posted image user posted image

blaža jaz bo čvekala, samo da otroke odpravim. upam da i ne pobegneš joto kuhatuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
1.4.2009 19:45:11   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Čer!user posted image

čer.

mi še ne spimo. se pridno igrata v sobici... danes je bla soba tako lepo pospravljena, ker je la tetica, samo ne vem kaka bo ko bosta onidve šli ven iz sobeuser posted image user posted image

blaža jaz bo čvekala, samo da otroke odpravim. upam da i ne pobegneš joto kuhatuser posted image

Alo te počakamuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
1.4.2009 19:59:14   
Februarka08
Čer.

Stipe, kako je zdaj touser posted image zgleda da te tvoji ne pustijo tako hitro v penzijouser posted image uf, kje je še 65 letuser posted image user posted image ma saj ne, mal se hecamuser posted image

Mi smo bli spet leteči, smo šli na naše drage Jesenice po inhalator, upam sicer da ga ne bomo preveč rabili, ma bolje da je domauser posted image smo dali malo več dinarčkov zanj, da je med boljšimi in da bo dolgoooo delaluser posted image
Ella, mislim, da sem te srečala na cestiuser posted image aja, ti si itak brez neta, ti jutri razložimuser posted image

Zdaj pa še tamalo dava spat in greva mal počit. Samo počivat, opauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
1.4.2009 20:07:49   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, dete spančka, jaz sem snedla 2 jabolki, pa Tara mi je še pol jogurta pustila, tko da bom še tisto in bo dovolj za danes. Verjetno user posted image

Večina zadevic spokanih, zdaj pridejo na vrsto finese, pa Tarine igrače, ki jih prej še nisem mogla pakirat, ker jih je še "rabila". Sej samo nekaj malenkosti neseva seboj, najljubše komade user posted image
Ju3 pa še flaške spoknem, pa baby phone in gasaaaaaaaaaaaaaa user posted image

Bučmanka moja, vse najboljše za tvojih rosnih 25 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Aja, Stipe bo pa danes bolj pozen, ker je na pici s svojim sinkom user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2544
1.4.2009 20:08:41   
dolenjka
UUUU a ste ve vidle na mojem tickerju, samo še 180 dni user posted image  hudo hitro gre tole user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
1.4.2009 20:18:05   
bamby
Čer!

Pri nas pa mlajša polovica že spi, starejša se pa spravlja že 3/4 ure za spanje, pa ne vem če mu bo zneslo. Jutri peljem Tima na sistematski pregled za šolo.

pina, se tetica dobro obnese? Vidim, da ste se jo že lepo privadili. Če bi k nam hodila, bi bila lahko vsake pol ure tu in bi imela dela čez glavo user posted image .

dolenjka, srečno in prijetno vožnjo vama želim. Če se ne motim, letita jutri. Verjetno še oddelaš tistih nekaj uric, potem pa flight. Aja, koliko časa boš v rodni deželici tokrat??? Stipe vaju že nestrpno pričakuje. Uf, to bo jote, z baso user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
1.4.2009 20:19:52   
bamby
Zdaj pa grem, da bo Tim lahko spal. Zjutraj vstanemo že ob 5.10 in oba user posted image  in user posted image  tudi, ker gresta v vrtec. Jaz imam pa šiht jutri le do 10h, petek pa frej user posted image  user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
1.4.2009 20:27:36   
ella79
čer user posted image net očitno dela user posted image user posted image user posted image user posted image
februarka kje si me srečala user posted image kak inhatalor ste kupili
dolenjka kaj SAMO še 180 dni user posted image no, sej je to sam 10X več kot ima mlavla do konca user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2548
1.4.2009 20:30:21   
ella79
jaz morm jutri neki v qlandijo (če ne bo sonček), a katera pride po četrti uri na eno kvik kofi user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
1.4.2009 20:42:07   
Februarka08
Ella, srečali smo te na ovinku Križe-Senično pa če si bila ti, si imela odprto oknouser posted image takole se ti mimo mene voziš vsak dan, da bi se pa oglasila, to pa neuser posted image ne, saj vem da hitiš domov k svoji sončiciuser posted image Kupili smo pa inhalator od Beurerja, evo link http://www.ideo.si/?art=2276&k=art&kat=108

Joj, ne vem kaj je s tamalo, že pol ure se dere v postliuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

komarji
Lelly28 RR

Na kakšen način se poleti največkrat zaščitite pred komarji?

repelenti (25%)

sveče (0%)

naprave priklopljene v elektriko (25%)

z eteričnimi olji in rastlinami (npr. sivka) (50%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!