dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, nič niste prepozni za prijavo na piknik, PRIDITE Ej, a veš da jaz ne bom mogla bit tvoja družica, ker bom verjetno takrat ravno v P, če pa ne, se ga bom pa mal nasekala za moj RD in vajino poroko A se spomniš ko si rekla da bomo vse lahko tvoje družice Zame verjetno ne bi imeli dovolj blaga za obleko bom malo povprašala po planih doma. Mogoče se pa res pripeljemo v vaše konce Ja, za družice se pa spomnim . Ti šment...če boš pa v P, boš pa res malo težje družica. Bo pa vseeno zelo veselo, tko ali drugač (pri tebi mislim ). Ti se boš z nami veselila pa kakega spila, mi bomo pa malo stabo predihavali, pa bo Ma ja, sej en in drug "obred" sta hitro mimo Ejo, že vse splanirano? ne, ni še vse splanirano - ni časa. Jst imam oblekco ogledano, pa mi jo bo verjetno kr kolegica nardila, dragi že ima obleko, priči imava, kar je najbolj važno , z župnikom smo zmenjeni po praznikih, civilna je pa še malo v luftu. Za vabila, rožica ipd. mava pa še neki lufta... No, važn da vaš ne bo v gatah prišel, pa da imata koga, ki bo podpisal, vse ostalo se bo že uredilo