|  Hope2   
   | Goveji zrezki v gorčični omaki. PREPAŽIš čebulo in česen, daš zrezke zraven, popečeš z obeh strani,  malo mlete rdeče paprike, zaliješ z vinom, dodaš žličko ali 2 dijon gorčice, najbolje z zrni, soliš in pokuhaš do mehkega. ZRaven paše riž 
 Goveji zrezki v poprovi omaki: na hitro z obeh strani popečeš zrezke, zaliješ z vodo in smetano, soliš ter dodaš vložen zeleni poper. Zraven paše pire
 
 Navadni goveji zrezki, POtolčeš, da bodo čim tanjši, namažeš z gorčico, soliš in jih na hitro popečeš na žaru.
 
 Topli sendviči z govejim mesom. Meso narežeš na čim tanjše trakce, jim dodaš žlico zenfa in sol, premešaš in spečeš na olivnem olju. Nato jih daš ven in v isti ponvi prepražiš na kolobarje narezano čebulo, jo daš iz ponve, v to ponev daš še pol narezane šampijone, ko so prepraženi jih daš ven. Lahko vse delaš na žaru ali toasterju. V ponvi ali toasterju pogreješ na pol prerezano ciabato. Nato eno polovico ciabate namažeš z majonezo ali zenfom, daš trakce mesa, rezino sira, čebulo, šampijone in pest sveže rukole, pokriješ z drugo polovico ciabate
 
 < Sporočilo je popravil Hope2 -- 20.1.2009 17:16:42  >
 |