meta21
|
Sem se prišla samo pofočkat Lovro je že boljše, no nima več vročine, drugače pa ful kašlja. Zdaj zvečer sem ga skopala, ker ga včeraj nisem, zdaj pa upam, da nisem naredila več škode kot koristi. Meni se zdi, da ni treba da smrdiš, če si bolan, ali pač? Ker zdaj sem ga dala spat, no že prej ob 20h, zdaj se pa nonstop zbuja, ker kašlja in čisto hripav je, kar prej čez dan ni bil. Je pa res, da se mi je po kopanju kar nekaj časa jokal, ko sem ga oblačila in zelo hitro zgubi glas. Po 3 mesecih sem ga spet dala na bok ležat, ker se mi zdi, da te manj draži, če si na boku pa sploh nisem vedla, kako naj to izvedem, ker mu je glava kar nekam dol visela...zato sem mu dala pod glavo eno zloženo dekco (pribl. 3cm) in pleničko čez. Kako ve dajete svoje otročke spat na bok, tiste ki jih? A mislite, da sem naredila napako, ker sem ga šla kopat? Glede na to, da nima vročine in da je že od petka zaprt v hiši sem mislila it jutri malo ven z njim na svež zrak. Kaj menite? Kokica in monika30, pozdravljeni! Glorija, a ti si z dolenjskega konca
|