Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:08:22
|
|
|
|
arabela*
|
eh,pol pa je tak vseeno,če pride al ne....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:09:49
|
|
|
|
gold fish
|
meni res ...pa še bolj mirna bom
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:10:22
|
|
|
|
gold fish
|
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubi - tu čvekaj ne na drugi fronti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:11:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubi - tu čvekaj ne na drugi fronti če pa je debata o taščah..... se raje v jezik vgriznem
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:11:57
|
|
|
|
gold fish
|
..eh nič...grem v bano.....uživat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:12:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubi - tu čvekaj ne na drugi fronti če pa je debata o taščah..... se raje v jezik vgriznem zakaj? pol bi tak ble vse pogrižene
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:12:57
|
|
|
|
*bubi*
|
kam greš zdaj? Sem ravno mislila temo spremenit.... recimo.... kaka se ti zdita bubi in bubka v avatarju?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:15:46
|
|
|
|
*bubi*
|
meni je tak lepo gledat, kako jo ima bubi rad. Pa reče: moja sestrca in se ful razneži zraven Pa jo poboža in polubčka. Bubika pa itak skoz za njim gleda in rokice k njemu steguje
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:16:59
|
|
|
|
*bubi*
|
pa je že zaplavala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:17:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pol bi tak ble vse pogrižene moja pa je hvalabogu vredu,kaka je bila par let nazaj...,sva se parkrat pošteno zgrable... ,zdaj pa je superrrr.....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.1.2009 22:18:53 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:18:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* meni je tak lepo gledat, kako jo ima bubi rad. Pa reče: moja sestrca in se ful razneži zraven Pa jo poboža in polubčka. Bubika pa itak skoz za njim gleda in rokice k njemu steguje M je ista,je cela nora na A....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:18:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj moja je tudi čisto OK, da ne bo katera narobe razumela... nikoli nobenih konfliktov.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:19:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* meni je tak lepo gledat, kako jo ima bubi rad. Pa reče: moja sestrca in se ful razneži zraven Pa jo poboža in polubčka. Bubika pa itak skoz za njim gleda in rokice k njemu steguje M je ista,je cela nora na A.... pa daj, no, Saraya, moramo se 1x spet videt. Veš, kak sta bili pikici mali, ko smo bile nazadnje na pijački
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:20:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saj moja je tudi čisto OK, da ne bo katera narobe razumela... nikoli nobenih konfliktov. aja
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:20:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Mogoče je ta boljši za :
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:21:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa daj, no, Saraya, moramo se 1x spet videt. Veš, kak sta bili pikici mali, ko smo bile nazadnje na pijački reči kdaj....sem takoj za....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:22:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz tudi odhajam počasi. Bubi bo jutri 100% ful zgoden. Se vedno že en večer prej pozanima, če bo treba v vrtec al ne. Tako da ob vikendih vstaja eno uro prej
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:22:34
|
|
|
|
arabela*
|
mogoče pa je šla
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:23:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa daj, no, Saraya, moramo se 1x spet videt. Veš, kak sta bili pikici mali, ko smo bile nazadnje na pijački reči kdaj....sem takoj za.... o, super, se na ZS zmeniva enkrat drug teden.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:24:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mogoče pa je šla misliš, da ni bilo dovolj teme ta teden?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:24:20
|
|
|
|
arabela*
|
ok,bubi,se slišiva....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:25:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* misliš, da ni bilo dovolj teme ta teden? pusti ti fiško....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:29:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Ajde, zdaj pa res grem... Lahko noč vsem!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:30:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Lahko pa še 2 posta napiševa in vse ostale obvestiva, da strani 71 ni treba brat, ker je bzv čvek treh Mariborčank
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:32:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa stran 70 se pridružuje OK, zdaj pa res lahko noč!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
NAŠ FANTEKMoljubProsim za pomoč pri izbiri imena za našega fantka kobacavčka :)Nejc (
28%)

Tim (
17%)

Nik (
24%)

Jaka (
31%)
Število vseh glasov: 494Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!