Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Take kože nisem imela niti ko sem bila v puberteti

Še ena taka! Očitno ns je kr nekej??!! No da še jest povem svojo zgodbo.... Kontracepcijske tabletke (Logest) sm jedla približno 3 leta...nato sva obe s kolegico (čisto slučajno) prenehale z jemanjem. Lahko rečem da sva se ena drugi smejale toooolk imele obe mozoljev. Preden sva začele jesti kontracepijske tabletke sva imele obe lepo kožo, med jemanjem seveda tudi. Kolegica se je potem odločila da taka ne more hoditi po svetu in je takoj pričela jesti nazaj (stanje se je izboljšalo v 1 meseceu - ne pretiravam!). Jaz sem se odločla da pač ne bom več jedla in mam grozno kožo že 2 leti....Bila sem že pri različnih kozmetičarkah, pa tudi pri dermatologinji. Najprej so mi pregledali če imam policistične jajčnike - nimam, potem so mi dali antibiotike - ni pomagalo in na koncu so zaključili s tem, da se mi bo verjetno po porodu stvar umirila (ker naj bi bili za vse krivi moji hormoni), oz. edina rešitev zame je, da spet začnem jest kontracepcijske tabletke, kar pa nočem, ker delam na
Tko da bom očitno še naprej taka...
. zaenkrat imam kožo še vedno lepo, brez mozoljev. sem pa imela pred začetkom jemanja tablet grozne mozolje po obarzu, vratu, ramenih in hrbtu. med jemanjem KT so mozolji izginili in se zaenkrat še niso pojavili. upam in držim pesti, da se tudi ne bodo.
Če pa še to ne bo pomagal....pol morm pa res čim prej