Freycha
|
joj, danes je bilo pa prav kičasto Najprej je Dita kar do 8h spala, kar je waw za zadnje čase. Potem smo gledali risanko Krtek, na katerega je mahnjena. To bi lahko cel dan gledala. Potem smo se igrali in ji je bilo tako luštno, da smo vsi trije, da ni hotela ven. No, pa kaj jo bomo matrali. Smo ostali doma, vsi trije v dnevni sobi na tleh in smo se igrali in sestavljali kocke in se lovili in dajali živalice spat.... Potem je uro in pol odspala, smo pojedli kosilo in šibali v štacuno, ker itak noben nima več časa kupovati. V Mercatorju imajo luštno igralnico, se je še tam igrala in norela in se že sama spuščala po toboganu (čeprav malo jo je še strah). Zdej pa sta šla z v.d. možekom k babici in dedku. Joj, še več takih dnevov. V celem dnevu je menda zatrmarila 2x, pa še to zelo na kratko in ker ni dobila, kar je hotela. Sicer pa je bila pridna in nasmejana Kapica ja Dita ima bodi ja?! Samo kaj, ko si odpre vse gumbe na pajacu v katerem spi, pa potem si odpre še bodi, si ga spredaj dvigne in odpre plenico, si jo dol povleče in uala - je nagička Je pa zelo vztrajna punca; kar pa tudi že vemo corfu sočustvujem s tabo. Ne moreš si misliti, kako zelo te razumem trenutno. samo zate! jutri si pa midva privoščiva menda zadnje smučanje v AUT v letošnji sezoni, in sicer greva v Gerlitzen in se že prav veselim! Samo ne veselim se vstajanja ob 4.30 uri Potem pa bova verjetno malo prej zaključila in jo popihala domov, da smo še malo z Dito skupaj, preden gre spat..... V ponedeljek pa na slikanje hrbtenice - me prav zanima, kaj bodo slike pokazale Aja, mi pa te vaje, ki jih delam za hrbet zelo pomagajo. Pa ne samo to. Se mi zdi, da imam iz dneva v dan manj špeha v teh predelih. Je pa tudi res, da sem se začela bolj zdravo prehranjevati, več migati...... pa se tudi vedno bolj fajn počutim
|