|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali je mogoče zanositi po predvideni ovulaciji? 27.1.2009 20:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali se je kateri že zgodilo, da je zanosila po predvideni ovulacij? Namreč jaz naj bi M dobila 14. januarja pa je ni bilo, potem sem prvič test naredila 19. januarja pa je pokazal -, pa potem 21 pa pokazal - . Nato sva pa 21. in 22. januarja M pa še vedno ni! V četrtek ali pa petek pa mislim spet delat test. Tak občutek imam kot, da sem , ker mam podobne znake kot pri prvi nosečnosti: večje prsi, malo slabosti, špikanje in tiščanje v spodnjem delu trebuha, pa še temperaturo imam skos tam nekje 37C. Res upava, da bo +, čeprav ni ravno načrtovano!
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 29.1.2009 7:17:13 >
|
|
|
|
|
RE: Ali je mogoče ? 27.1.2009 20:19:29
|
|
|
|
mojca345
|
vse je možno...nisi napisala kake cikle imaš...kdaj nej bi bil novi cikel ? ovulacije je lahko tudi pozna...
|
|
|
|
|
RE: Ali je mogoče ? 27.1.2009 20:20:10
|
|
|
|
zarja1
|
nosečnost bi se na testu morala videt že prvi dan izostanka ......Kaj pa vem-možno je vse!!!!!!!!
|
|
|
RE: Ali je mogoče ? 27.1.2009 20:37:16
|
|
|
|
sarar
|
pa pbi še kak drug test. jaz sem vedno uporabljala romed. al pa pejt na krvne preiskave.
|
|
|
|
|
RE: Ali je mogoče ? 27.1.2009 20:38:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Cikle mam dolge tam od 33 do 35
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
klavdi*Koliko otrok imate?2 (
77%)

3 (
12%)

4 (
11%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!