|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
20.2.2009 12:56:49   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Potem pa malo pred pol deveto zvecer Sefla skace iz letala "i ljubi rodnu grudu" user posted image  user posted image  user posted image ... midva s Carico pa elegantno pocasi iz letala... user posted image  user posted image  user posted image

uuuu kako  te bo zmerjala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
20.2.2009 12:57:06   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nejcu, mamici in ocku cestitke od Stpićeeeev user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2877
20.2.2009 13:13:12   
dolenjka

Carica je se slabi dve urci v vrtcu... potem jo poberem in prideva se zrihtat v bruseljski vikend... Sefla pride iz sluzbe... napokamo stvari in drito na letalisce... user posted image  user posted image  user posted image ....

Potem pa malo pred pol deveto zvecer Sefla skace iz letala "i ljubi rodnu grudu" user posted image  user posted image  user posted image ... midva s Carico pa elegantno pocasi iz letala... user posted image  user posted image  user posted image

Joj, še 7 uric pa že pristanemo user posted image  user posted image  user posted image

Grme še mal delat, da mi prej mineta ti 2 urici user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2878
20.2.2009 13:49:44   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr sm huda da bi enga ustrelila zdeleuser posted image tamala je tako lepo spala, ne pol pa pride un kuser posted image od Ledone in trobi po vasi k itak noben ne kupuje tega drekauser posted image in jo je tako ustrašu da sem jo zdele 15 min k sebi spravlalauser posted image to se še ni naredl... tako je jokala da je nism mogla potolažtuser posted image bi šla najraj na telefon in jih poslala v PMuser posted image

Ah, sem se mogla mal skašlat, ma res sem huda... komaj 1 urco je spalauser posted image glih tolk da sem nardila vse po stanovanju in za kosilo pripravila, sem se mislila mal spočit, in evo...

Dolenjka, srečno potuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
20.2.2009 13:53:03   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr sm huda da bi enga ustrelila zdeleuser posted image tamala je tako lepo spala, ne pol pa pride un kuser posted image od Ledone in trobi po vasi k itak noben ne kupuje tega drekauser posted image in jo je tako ustrašu da sem jo zdele 15 min k sebi spravlalauser posted image to se še ni naredl... tako je jokala da je nism mogla potolažtuser posted image bi šla najraj na telefon in jih poslala v PMuser posted image

Ah, sem se mogla mal skašlat, ma res sem huda... komaj 1 urco je spalauser posted image glih tolk da sem nardila vse po stanovanju in za kosilo pripravila, sem se mislila mal spočit, in evo...

ti se kar skašlajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
20.2.2009 13:55:10   
misar
joj še dve urci pa vidim mojo princesko. moj dragi pa jo gre že čez dobre pol urce iskat v varstvo. sem mu fouš, da je že konc

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
20.2.2009 13:57:45   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ne se tulk jezit... skodi vsemu... mogoć user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2882
20.2.2009 14:04:52   
lillchy123
stipići srečno pot!user posted image

a pol je jutr kavica v sn al mate jutr rezervirano samo za vip goste?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2883
20.2.2009 14:06:54   
lillchy123
midva sva zdele čist izven plana.sva dve urci drnjohala.user posted image  zdej je pa lakota, tko da eno čorbico čaramuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
20.2.2009 14:07:50   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

stipići srečno pot!user posted image

a pol je jutr kavica v sn al mate jutr rezervirano samo za vip goste?

Ne... lahko kavica... grem po Carico v vrtec... zmeni se s Seflo...  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2885
20.2.2009 14:29:11   
ella79
februarka pri nas pa vsako soboto family frost točno ob 13:30 pod oknom špila user posted image user posted image user posted image sam na srečo je še niso zbudili user posted image sem pa vedno ful jezna

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2886
20.2.2009 14:49:21   
Stipe air force
Tako, Carica je nazaj iz vrtca.... sem ji rekel... Mekinje, hiska, selendra, krave, ovce, SN... , februarcki in februarcke... in je naredla yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, prihajam !!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
20.2.2009 14:56:12   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

vse ki imaste odločnbo za dodatek za nego. na podlagi le te lahko uveljavljate olajšavo za otroka , ki potrebuje posebno nego, olajšava se upošteva za čas veljavnosti odločbe.

user posted image user posted image user posted image
No - super. Potem je tako, kot sem zadnjič rekla user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa je pri nas isto - odločba velja od decembra naprej za eno leto. Tako, da za lani upoštevamo samo en mesec olajšava A5.
Mislim pa da je tako, kot je Itata rekla, olajšava se upošteva od takrat od kadar je izdana odločba. Aja - pa na davčno je potrebno poslati kopijo odločbe.
Meni so vse to na našem CSD-ju razložili user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 2888
20.2.2009 14:57:21   
mesecnica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NEJC VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
20.2.2009 15:04:16   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka pri nas pa vsako soboto family frost točno ob 13:30 pod oknom špila user posted image user posted image user posted image sam na srečo je še niso zbudili user posted image sem pa vedno ful jezna

grrrrrrrrrr, sovražim jihuser posted image

Midve sva se napokale špinače in krompirjauser posted image za mojega kosilo je v pečici, zdaj se pa oblečeva in greva v službouser posted image no, ona mi bo samo spremstvouser posted image
Lep popoldan in še lepši večer vam želim!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
20.2.2009 18:02:11   
blaža
evo moji prvi krofi so narejeni.

user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2891
20.2.2009 18:35:52   
VRTNICA84
Zdravo!

Zelo sem vesela, da ste mi zaželele dobrodošlico.
Imam eno vprašanje in prosim če mi lahko pomagate.
Moja punčka bo v torek stara 3 tedne in jo mučijo krči. Se ne dojima, ker nimam mleka. Dajem ji Aptimil 1.
Krče skušamo lajšat z kapljicami in z brinjevim mazilom vendar ne pomaga.
Prosim če mi katera, dda kakšen nasvet kako si pomagat.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
20.2.2009 19:32:35   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc vse najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamici pa user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
20.2.2009 19:35:57   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Zdravo!

Moja punčka bo v torek stara 3 tedne in jo mučijo krči. Se ne dojima, ker nimam mleka. Dajem ji Aptimil 1.

avstrijske kapljice ANTIFLAT..pa redno vmes podirajte kupče...l

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
20.2.2009 19:36:22   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc vse najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamici pa user posted image .

se pridružejem..vsem naj naj

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
20.2.2009 19:39:56   
Blacky*
čer,

no, sem napisala cel roman, pa mi je napisalo we are sorry...

danes mam non stop akcijo, ker je dragi v ležečem položaju... včerajšnja zobna akcija je bila bolj grozna kot smo pričakovali in je full bogi... jaz pa posledično v šusu non stop...

grem malo po kuhinji potegnil, pa se mogoče javim če ne bom preveč uničena

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
20.2.2009 19:40:27   
kati kati
dober večer po 1000000000000000laških letih

mene zanima...kaj ni ena iz litije...al pa vsaj blizu..ena moja znanka je rodila v petek 13.2.punčko(doma iz litije)...predčasno rodila(dober mesec prej)in ima punčka hudo okvaro na srčku..ima samo 2 glavne žile na srčku..namesto štiri...pa mi je tako hudo, da nekako ne pridemo k seb...sam lubčakm Maj-a pa samo da je zdrav...sedaj je prestala operacijo...sam ne vem kako je sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image sem mogla napisat ker mi je zlo hudo..
lp

mi

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
20.2.2009 19:43:41   
kati kati

Carica je se slabi dve urci v vrtcu... potem jo poberem in prideva se zrihtat v bruseljski vikend... Sefla pride iz sluzbe... napokamo stvari in drito na letalisce... user posted image  user posted image  user posted image ....

končno doma....na balkanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tam kjer je najlepše

Neposredna povezava do sporočila: 2898
20.2.2009 20:05:02   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Zdravo!

Probaj mogoče Novalac, baje je ene vrste Novalaca tudi proti krčem. Pa še v Mariborskih lekarnah imajo lovorjevo mast za mazat trebušček.

Moja dva sta oba dobila popkovno kilo od napenjanja, ker jih je tako zvijalo in pravzaprav skoraj nič zelo zelo učinkovito ne pomaga. Na žalost.user posted image  Črevesje mora malo dozoret in ko grejo mimo trije meseci je ponavadi lažje in boljše.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
20.2.2009 20:06:40   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čer,

no, sem napisala cel roman, pa mi je napisalo we are sorry...

danes mam non stop akcijo, ker je dragi v ležečem položaju... včerajšnja zobna akcija je bila bolj grozna kot smo pričakovali in je full bogi... jaz pa posledično v šusu non stop...

grem malo po kuhinji potegnil, pa se mogoče javim če ne bom preveč uničena

O brižen tvoj lubek. Ja moški so malo bolj občutljivi. Ma sej jutri bo že boljše. malo ga le pocartaj, ko gre Val spat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Otroci bi morali spati z mamo do 4. leta s...
Mnenja o tem, ali naj otrok spi skupaj s starši, so zelo različna. A znanstveniki so zdaj dokazali, da je za otrokov raz...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?