|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
20.2.2009 23:29:21   
Stipe air force
Koncno gremo spat v svojem domu in ne na vikendu v Bruslju.... user posted image  user posted image  user posted image

Noćkoooo user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
20.2.2009 23:30:57   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Punce a boste jutri namaskirale vaše user posted image . Mi se bomo in komaj čakam. Lana bo pika nogavička, Luka bo pa čebelica, jaz bom pa princeskauser posted image user posted image .

Jaz nimam še nobene maske.user posted image  Moram kolegico poklicat, če bo posodila čebelico...

Midva se ne maskirava, ker sva maski celo leto. user posted image  user posted image  user posted image
Za Lano pa sva nabavila zajčka. Pa, ko sva ji hotela dat te uhice na glavo - uuuuvaaaauuu - odločen NE. user posted image  Po mojem je ne bova jutri prepričala, da bi bila zajčica. user posted image

a Lana pa noče biti zajčicauser posted image . eh, saj jaz ne bom princeska, sem se samo hecala, bom pa imela neko lasulijo na glavi, jaz se maskiram zdaj, ko imam otroke, tako malo za finto.

Zakaj pa ne? user posted image  Pa še princa boš imela zraven. user posted image

a ti mene malo z******** user posted image user posted image user posted image

ne ne ne user posted image
si pa te ne morem predstavljat z dolgimi lasmi user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
20.2.2009 23:33:09   
mala_pikica

Ej, občudujem ljudi, ki hodijo v kampe. user posted image  Jaz ne morem. user posted image
To bi zame pomenilo, 10-14 dni brez WC. user posted image  user posted image   Edino to me bremza.

Ja saj tudi jaz poznam kar nekaj ljudi, ki ne hodijo kampirati. Meni pa je to res en tapravi dopust, mi ni pol tako fajn v apartmaju, ker junija hodimo pa v apartma. Glede sanitarij pa je Straško ful dobro porihtan, WC in tuši so zmeraj čisti, topla voda,.... v glavnem je res čisto.
Ja pa tiste hiške so tudi zakonuser posted image user posted image , če ne bi imeli prikolice bi šli 100% v te hiške.

Saj to verjamem user posted image , samo mene že moti če se mi kdo "muva" okoli vrat user posted image
Še doma hočem imet mir. user posted image

ja, saj vem, da ravno to z WC večini predstavlja problemuser posted image . Jaz na srečo nimam problemov s tem, so pa drugače WC ogromni.

ja lahko bi se pa vidli, če vas pot zapelje na Pag, mi bomo tam v začetku Julija, kdaj pa planirate vi?

Neposredna povezava do sporočila: 2978
20.2.2009 23:34:48   
mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Punce a boste jutri namaskirale vaše user posted image . Mi se bomo in komaj čakam. Lana bo pika nogavička, Luka bo pa čebelica, jaz bom pa princeskauser posted image user posted image .

Jaz nimam še nobene maske.user posted image  Moram kolegico poklicat, če bo posodila čebelico...

Midva se ne maskirava, ker sva maski celo leto. user posted image  user posted image  user posted image
Za Lano pa sva nabavila zajčka. Pa, ko sva ji hotela dat te uhice na glavo - uuuuvaaaauuu - odločen NE. user posted image  Po mojem je ne bova jutri prepričala, da bi bila zajčica. user posted image

a Lana pa noče biti zajčicauser posted image . eh, saj jaz ne bom princeska, sem se samo hecala, bom pa imela neko lasulijo na glavi, jaz se maskiram zdaj, ko imam otroke, tako malo za finto.

Zakaj pa ne? user posted image  Pa še princa boš imela zraven. user posted image

a ti mene malo z******** user posted image user posted image user posted image

ne ne ne user posted image
si pa te ne morem predstavljat z dolgimi lasmi user posted image  user posted image

pridi jutri v Europark, pa me boš videla kakšna p**** bom user posted image user posted image , joj kako jaz danes grdo govorim, si moram iti takoj zdaj usta umitiuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2979
20.2.2009 23:36:10   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Koncno gremo spat v svojem domu in ne na vikendu v Bruslju.... user posted image  user posted image  user posted image

Noćkoooo user posted image

Nočko in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
20.2.2009 23:37:07   
srečka nosečka
mala pikica - prej sem govorila, da na Pag ne grem, ker je tam 2/3 Mariborčanov, pa mi jih ni za gledat.user posted image Samo tebe in tvojih bi bila pa vesela. user posted image  Dopust pa planiramo junija, tako, da se bomo prej v MB videli. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2981
20.2.2009 23:40:41   
mala_pikica

mala pikica - prej sem govorila, da na Pag ne grem, ker je tam 2/3 Mariborčanov, pa mi jih ni za gledat.user posted image Samo tebe in tvojih bi bila pa vesela. user posted image  Dopust pa planiramo junija, tako, da se bomo prej v MB videli. user posted image

ja to pa imaš res, pa še najbolj bedasto se obnašajouser posted image .

Zdaj, ko upam, da bo malo bolj lepo vreme bi se pa lahko res enkrat dobile na kavici. Moje povabilo pa še zmeraj velja, če boš imela v kratkem kakšen dan prostouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2982
20.2.2009 23:43:54   
mala_pikica
Srečka lahko noč grem tudi jaz počasi user posted image user posted image , da bom jutri spočita in lepa za pustauser posted image user posted image . Upam, da se res kmalu kaj vidimo. Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 2983
20.2.2009 23:44:52   
srečka nosečka

ja to pa imaš res, pa še najbolj bedasto se obnašajouser posted image .

Zdaj, ko upam, da bo malo bolj lepo vreme bi se pa lahko res enkrat dobile na kavici. Moje povabilo pa še zmeraj velja, če boš imela v kratkem kakšen dan prostouser posted image .

Ja kavica user posted image , ki jo že tako dolgo pijeva.
Pa daj se ti kaj oglasi, ko si več v našem koncu. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2984
20.2.2009 23:45:26   
srečka nosečka

Srečka lahko noč grem tudi jaz počasi user posted image user posted image , da bom jutri spočita in lepa za pustauser posted image user posted image . Upam, da se res kmalu kaj vidimo. Nočko.

nočko  vsem, grem tudi jaz user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2985
21.2.2009 7:18:28   
misar
dobro jutro

vseeno prva??user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2986
21.2.2009 7:21:26   
misar
joj, včeraj smo šli zvečer s sodelavci na uro bowlinga, iz ene ure so potem ratale 4 ure. Danes pa mislim, da mi bo roka stran padla. ja čist smo not padli, srebal pivičko, v glavnem pasalo je mal odklopauser posted image user posted image user posted image
pa zvečer sploh nisemmela namena it, pa me je moj dec podil, da naj grem, da sem skoz doma, da mora m it. pol sem mu pa sms poslala, da si je sam kriv, ker me je spodil od doma. no normalno je brez problema hendlal tamalo.

noč je bila baje katastrofa, no jaz nič ne vem, se fino spalauser posted image user posted image user posted image

blaža, kavico user posted image sem skuhala, ki si?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
21.2.2009 7:35:42   
mala_pikica
Jutro!

Misar, bom kar jaz Blažino kavico spila, če dovoliš? Evo jo že pijemuser posted image  user posted image user posted image .
Super, da ste se imeli lušno na bowlingu, mi smo že tudi bili par krat s službouser posted image user posted image .

A se boste danes kaj našemili?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
21.2.2009 8:00:52   
blaža
Misar, jo že pijem, nisem prej vidla.user posted image

ej včeraj sem pa v temi Cule napisala namesto Cole. Se opravičujem. Je pa res orenk deklica tale Julija.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No mi šibamo zdej na maškarado v Koper. Fajn se mejte.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2989
21.2.2009 9:04:45   
pina-1
Dan.

Najprej z zamudo čestitke našemu NEJCU za 1. svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stipiči welkome back to Slovenija. Vidim, da vas je pričakala čudovita novica. Stipe četitke za novo članico banda Moretti. Je pa oreng babnca. Še vedno upam, da boste uspeli najti dan, da pridete caričina pljuča napolnit z zdravim primorskim zrakom.

Pri nas se že na polno dogaja. Punci sta že od 6 pokonci. Pa mami tudi. Testo za krofe že vzhaja, cunje se perejo...
Danes gremo samo še v pusta hrusta in se bomo meli finoooooooooooooo.
Zgleda da bo pri nas sonček in da ne bo preveč mrzlo.

No vsem želim lepo pustno soboto in danes nič diet, ker so krofi noro dobriuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
21.2.2009 12:05:04   
MetiLu
Dan!
Eno hitro javljanje user posted image

Pri nas nič posebnega, malo smo nahodni, pa nam teče z noska, samo nam operil kapljice fajn pomagajo. Malo smo tečni, ker pričakujemo zgornje dvojkice, sicer se mamo pa fino user posted image  Janez že čist samostojno hodi, tko da ga ni za ustavit, temu primerno imamo zdej več bušk, ker mali misli da je cel frajer, ker lahko tako šiba user posted image

Zdele spi, jaz imam vse pospravljeno, za kosilo je pa že mami juhico prinesla, pol samo še nekej za zraven sčaram, da bomo šli pol lahko hitro mal na sončka user posted image

Vidim da že o dopustu razmišljate ... mi tudi, spet smo pri nakupu čolna user posted image  user posted image  no, upam,d a nam letos uspe, da ga le nabavimo in si privoščimo 2 dopusta, enega kratkega junija in daljšega konec avgusta/začetek septembra user posted image  no, upam, da se nam bo tud finančno izšlo, sicer pa dokler nimamo kakšnih hudih kreditov, si moramo še kaj privoščit user posted image

Sem pa dobila tudi že 1. plačo in sem ful zadovoljna, zdej sem sploh vesela, da sem šla prej delat, ker se nam obrestuje user posted image

No, tolk na hitrco user posted image

P.S: Itata, maš ZS user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
21.2.2009 13:03:51   
Februarka08
Daaaanuser posted image

Mi smo bli malo našemljeni v mestu in je blo prav superuser posted image sem rekla da Larise letos ne bom nič ˝mučila˝ s kostumom v vozičku ker pač še ne hodi in so doma čisto znoreliuser posted image so rekli, da to pa ne, da Larisa pa more bit mal našemljenauser posted image in sta šla včer ko sem bla na šihtu z očijam po kostum, je bla prav lepa rožicauser posted image potem pa sta še k meni prišla, ma sem jih bla veselauser posted image sem tamalo čist premečkala in polupčkalauser posted image cuker moj lepiuser posted image jest ne vem kaj bi brez njeuser posted image ah, mal lutamuser posted image skratka, lep pust, poln dobrih krofov vam želim! Mi smo se jih že dopoldne najedli, zdaj jih pa ravno tašča dol cvre... me zanima kakšni bojo rataliuser posted image user posted image ko se zbudi, greva na sprehod se mal pokazat, potem pa na en roj.danuser posted image skratka, dogajaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

Čao baouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
21.2.2009 14:02:22   
Februarka08
Evo, nekaj slikicuser posted image

Larisa klovn user posted image
user posted image
user posted image

Rožica
user posted image

Dve rožiciuser posted image
user posted image

Tud oči je bil rožica user posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
21.2.2009 16:34:18   
Blacky*
dan,

no mi smo doma.

Hvala stipičem za dobro in prijetno druženje, moramo še ponoviti. Dogajalo je na polno... trg, maškare, Petkovšek, SN, pizza, šoping...

Pa tudi z janey famili smo se videli, sicer kratko, a slatko user posted image

Val je bil na koncu že malo sitkan, a to zato ker je bil zaspan. To pa je zato ker mu nič ne sme uiti. In ko je zunaj zaspi max eno urco... več ni šans.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
21.2.2009 19:50:20   
mary_lou
Evo mi smo pa dali danes drugo praznovanje skozi...dogajal je ful, tai je bil čist navdušen...v pusta hrusta bomo šli ša v torek, ker vse na en dan bi blo pa preveč...evo nekaj urinkov od danes, jutri pa fešta pri noni...

user posted image

moja tortica, ki mamici vizualno ni čist uspela ampak važn da je bla dobra, se bom za jutr mal bolj potrudla

user posted image

user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
21.2.2009 20:17:42   
blaža
uarka lepe slikice. lep kostum za rožico, čeprav tudi klovenček, bi bla lepauser posted image user posted image user posted image

Mary_ lou lepa tortica, pa otročka sta lušna na slikici. user posted image user posted image user posted image

Zdej vam bom pa še jaz prilimala kakšno slikico od današnjega dneva. navozičkali smo se 100 na uro. skoraj cel dan smo bli zunaj, samo v mes smo šli na kosilo, pa Blaž na en spavanac.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
21.2.2009 20:20:10   
blaža
evo Stipe ta je zate, pa še za vse nostalgike user posted image

Kad srbin hrvatu kaže brate,
kad slovenci piče plate,
kad se črnogorci posla hvate,
kad makedonci dobiju više plate,
i kad bosanci sve to shvate,
bit če opet SFRJ,brate.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
21.2.2009 20:49:01   
bamby
stipe, čestitke Coletu za Julijo, pa tebi tudi, ker si postal stric in carica je dobila sesrično user posted image . Zdaj boste oba rojstna dneva praznovali, ko ste "spet doma".

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

kad slovenci piče plate,
bit če opet SFRJ,brate.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ta je dobra!!!

Naša noč je bla katastrofa. Anaja od 1.45 ni dala miru. Potem smo nos pucali, pa ni zaleglo. Nazadnje smo ji dali še flašo mleka, katere že dooollgoooooooooo ni dobila ponoči in je vso pozaugala. Ne vem, ali je bila lakota ali žeja user posted image . Za malenkost je bilo bolje. Danes ves dan kašlja kot nora. Je prav uboga. Zato je danes nisem niti ven nič peljala. Sem samo Tima našemila in sva šla na plac, kjer je bil karneval.
Je pa kljub temu še kar dobro jedla čez dan in tudi malo sem jo nahecala, da je nekaj čaja in soka spila, kar je velik napredek. Zvečer je bila že toliko zaspana, da ni nič jedla. Zdaj ji bom pripravila mleko, pa Prospan sirup proti kašlju ji bom dala. Prej sem ji tudi  sladkor karamelizirala in zalila z mlekom, pa ga je spila pol deci. Vsaj nekaj. Pa očke ima čisto gnojne in jih spiram s kamilici....

Upam, da bo kmalu boljše. Še dobro, da sem drug teden spet doma in jo ne bom v vrtec vozila, da se bova malo pozdravili doma. Če ne bo boljš, greva v ponedlejek tudi k zdravniku.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
21.2.2009 20:57:50   
srečka nosečka
čer, user posted image

kako so luškani vaši namaskirani otročki user posted image . Mi pa nismo šli danes nikamor, tako, da ni bilo nič maskiranja. Bomo pa se v naslednjih dneh popravili. user posted image

mary lou - user posted image  za praznovanje in tortico.

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

kad slovenci piče plate,
bit če opet SFRJ,brate.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

bamby - poljubčki in user posted image  za Anajo, da se čimprej pozdravi.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
21.2.2009 21:00:41   
blaža
bamby, upam, da bo Anaja kmalu boljša.user posted image user posted image

zdej grem pa jaz še malo pred TV. Nočko!user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

sindarin

Kupite kdaj igračo prek spleta?

pogosto (9%)

redko (16%)

če si jo prej ogledam v trgovini in je cena prek spleta ugodnejša (20%)

nikoli (55%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!