Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:41:53
|
|
|
|
Blacky*
|
dobro jutro jaz tudi zeham... groza , dobro da je peteeeeek
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:42:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
AKTUELEN : On: Draga, kaj bi storila, če bi zadel na loteriji? Ona: Vzela bi polovico denarja in se nemudoma odselila. On: Zadel sem štirico, evo ti 1,7 €....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:47:32
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, zdej pa še dobro jutro Nisem mogla več spat, me je moj zbudu pol sm se še pol ure matrala v postli, pa nič učinka... zvečer nisem mogla zaspat ker je tašča zbijala do polnoči s piskri spodaj in odpirala in zapirala pipo na vso silo da je vse ropotalo tako da je tud tamalo 3x zbudila mah, sej tud če ji boš kaj reku, nima učinka groza, jaz ne vem kaj se vse tako sliši v naši bajti kako more bit šele v blokih, če je že pri nas nemogoče Larisa še vedno pančka, nekaj je začela kašljat v spanju upam da mi ne zboli po zajtrku greva na CSD in na kavico s kolegico, upam da ne bo dežja... Zdaj vas grem pa mal prebrat ker mam še mir ja pri nas se tud vse sliši... no je pa spodaj moja mama tko,da si kdaj tud upam kakšno rečt..spoh če mi kdaj tamalo zbudi...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:48:53
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force AKTUELEN : On: Draga, kaj bi storila, če bi zadel na loteriji? Ona: Vzela bi polovico denarja in se nemudoma odselila. On: Zadel sem štirico, evo ti 1,7 €....
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:50:36
|
|
|
|
Blacky*
|
Luka vse najboljše za rojstni dan Čestitke tudi mamici.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:50:48
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou DRAGI LUKA VSE NAJBOLJŠE....ob tvoji prvi svečki ti pa želim samo eno stvar in to je da bo čez 11 dni najsrečnejši dan v tvojem življenju!!!!!!1 Kako nestrpno čakamo 17.2., kar solzne oči dobim, kako je šele Lillchy in njenim. Mislim, da bomo kar vsi praznovali še en ekstra rojstni dan takrat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:50:57
|
|
|
|
nizy
|
LUKA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:52:22
|
|
|
|
katka37
|
Blaža, vi tudi Pa saj to ni več res. Pa kdaj bo konec.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:53:09
|
|
|
|
mlavla
|
drugače pa jutro.. naša noč ni ravno med najboljšimi... smo se ene 4x zbudili.. pa ni bilo vročine...pa nič kakšnih takšnih znakov..tko da mam na sumu zobke..ma bomo videli.. je pa moja mami neki prehlajena, pa sem v dilemi a naj ji dam tamalo v varstvo..ker jst se moram pa nujno učit... blaža..me veseli,da si uživala v "friziranju"..pa upam,da bo Blaž kmalu ok listek..lepo je bilo prebrat,da ste bolje..želim,da se čimprej rešite tega katikati..o si se nam oglasila.. daj nam pokaži kakšno svežo slikco vašega pobiča..pa še enkrat čestitke Lilči...tvojemu Lukcu pa želim vse najboljše!!!pa tebi tudi, saj je to tud zate zelo poseben dan... ella..veš zehanje je pa hudoooo nalezljiva zadeva...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:55:09
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ella, jutri zjutaj ne bos zehala ker se ne bos zgodaj zjutraj vozla v sport-city... , februarka bo pa se vedno zehala... le zakaj...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:55:17
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka in stipe za carico, ki tako pridno spi naj tako tudi ostane mlavla jaz nisem nič kriva, da zdev vse zehate
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:56:28
|
|
|
|
mlavla
|
lilči..pa še nekaj glede barvanja mas..sama mam namreč izkušnje le z tičino maso.. pikapolonico, ki sem jo naredila sem barvala naknadno..pa ni preveč lepo izpadlo...sem pa delala še neke druge okraske in barvo zamešala v maso..je pa veliko lepše..samo je pa res odvisno kako močno barvo rabiš..živo rdečo je res težko dobit...kakšne pastelne barve pa ni problema..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 8:59:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dobro jutro jaz tudi zeham... groza , dobro da je peteeeeek Zakaj pa ti zehas...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 9:07:39
|
|
|
|
mlavla
|
nič..lepo se imeje..jst grem za knjige...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 9:10:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Sploh ne vem če bi se še javljala tu gor, nimam kaj za povedat, Stipe vse naredi v imelu vseh treh Vseeno pa želim, da bi vsi bolančki čim prej ozdraveli, da bodo lahko praznovali svoj 1. rojstni dan! Mi imamo pa sonček
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 9:12:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Sploh ne vem če bi se še javljala tu gor, nimam kaj za povedat, Stipe vse naredi v imelu vseh treh Vseeno pa želim, da bi vsi bolančki čim prej ozdraveli, da bodo lahko praznovali svoj 1. rojstni dan! Mi imamo pa sonček mi tudi . bom takoj cote ven nesla da se sušijo Ej šefla, tebe je vedno lepo brat, takod a ti se kar javljaj. Stipe je priden, sam ti ne seže niti do kolena Ančka pridno trenira noge in hojo. Počasi počasi bo prišlana stara pota. Uhh koi čakam, da se 100% pozdravi, da bo stara ana.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 9:14:51
|
|
|
|
ella79
|
dejmo kako debato udart, k jaz sem danes neproduktivna pa da se mal prebudim
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 9:15:05
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Sploh ne vem če bi se še javljala tu gor, nimam kaj za povedat, Stipe vse naredi v imelu vseh treh Vseeno pa želim, da bi vsi bolančki čim prej ozdraveli, da bodo lahko praznovali svoj 1. rojstni dan! Mi imamo pa sonček mi tudi . bom takoj cote ven nesla da se sušijo Ej šefla, tebe je vedno lepo brat, takod a ti se kar javljaj. Stipe je priden, sam ti ne seže niti do kolena Ančka pridno trenira noge in hojo. Počasi počasi bo prišlana stara pota. Uhh koi čakam, da se 100% pozdravi, da bo stara ana. buuuuuuuuuuuuuu, ne bom prisel na svinjarije..... , samo Blazi na sladkarije
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 9:16:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Sploh ne vem če bi se še javljala tu gor, nimam kaj za povedat, Stipe vse naredi v imelu vseh treh Vseeno pa želim, da bi vsi bolančki čim prej ozdraveli, da bodo lahko praznovali svoj 1. rojstni dan! Mi imamo pa sonček mi tudi . bom takoj cote ven nesla da se sušijo Ej šefla, tebe je vedno lepo brat, takod a ti se kar javljaj. Stipe je priden, sam ti ne seže niti do kolena Ančka pridno trenira noge in hojo. Počasi počasi bo prišlana stara pota. Uhh koi čakam, da se 100% pozdravi, da bo stara ana. buuuuuuuuuuuuuu, ne bom prisel na svinjarije..... , samo Blazi na sladkarije ne vem če se glih sekira da ji ne boš spraznil prigaranih zalog
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 9:18:21
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dobro jutro jaz tudi zeham... groza , dobro da je peteeeeek Zakaj pa ti zehas... ker vstajam ob 6 mogoče
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 9:19:12
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Sploh ne vem če bi se še javljala tu gor, nimam kaj za povedat, Stipe vse naredi v imelu vseh treh Vseeno pa želim, da bi vsi bolančki čim prej ozdraveli, da bodo lahko praznovali svoj 1. rojstni dan! Mi imamo pa sonček mi tudi . bom takoj cote ven nesla da se sušijo Ej šefla, tebe je vedno lepo brat, takod a ti se kar javljaj. Stipe je priden, sam ti ne seže niti do kolena Ančka pridno trenira noge in hojo. Počasi počasi bo prišlana stara pota. Uhh koi čakam, da se 100% pozdravi, da bo stara ana. buuuuuuuuuuuuuu, ne bom prisel na svinjarije..... , samo Blazi na sladkarije ne mrem verjetn da se boš svinjarijam odpovedu.... to ti ni podobno.... Pa kak moški si ti. Vidiš da oram tvoji ženki malo dvignit moralo, da nas ne bo čisto zapustila.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 9:20:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Sploh ne vem če bi se še javljala tu gor, nimam kaj za povedat, Stipe vse naredi v imelu vseh treh Vseeno pa želim, da bi vsi bolančki čim prej ozdraveli, da bodo lahko praznovali svoj 1. rojstni dan! Mi imamo pa sonček mi tudi . bom takoj cote ven nesla da se sušijo Ej šefla, tebe je vedno lepo brat, takod a ti se kar javljaj. Stipe je priden, sam ti ne seže niti do kolena Ančka pridno trenira noge in hojo. Počasi počasi bo prišlana stara pota. Uhh koi čakam, da se 100% pozdravi, da bo stara ana. buuuuuuuuuuuuuu, ne bom prisel na svinjarije..... , samo Blazi na sladkarije ne vem če se glih sekira da ji ne boš spraznil prigaranih zalog ne ne... paketi za Stipeta so spravljeni.... Pa še en paket zelene divje trave sem našla v skrinji.... Pa kmalu bodo nove začele rast... A še vedno ne boš prišu?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 9:25:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Sploh ne vem če bi se še javljala tu gor, nimam kaj za povedat, Stipe vse naredi v imelu vseh treh Vseeno pa želim, da bi vsi bolančki čim prej ozdraveli, da bodo lahko praznovali svoj 1. rojstni dan! Mi imamo pa sonček mi tudi . bom takoj cote ven nesla da se sušijo Ej šefla, tebe je vedno lepo brat, takod a ti se kar javljaj. Stipe je priden, sam ti ne seže niti do kolena Ančka pridno trenira noge in hojo. Počasi počasi bo prišlana stara pota. Uhh koi čakam, da se 100% pozdravi, da bo stara ana. buuuuuuuuuuuuuu, ne bom prisel na svinjarije..... , samo Blazi na sladkarije ne vem če se glih sekira da ji ne boš spraznil prigaranih zalog ne ne... paketi za Stipeta so spravljeni.... Pa še en paket zelene divje trave sem našla v skrinji.... Pa kmalu bodo nove začele rast... A še vedno ne boš prišu? pod pogojem, da me Pino sprejme v sobanih svoje drvarnce...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 9:26:38
|
|
|
|
itata
|
jutro, neki so me v službi že razjezil... brezveze... bom zrihtala. je minornega pomena. greš tkole na porodniško pa si kakšni nadebudneži kar prisvojijo kak del tvojega dela - pa ne bi rekla, če bi blo kej bednega, ampak pregled pogodb - eni računovodje pač VSE obvladajo!! ni kej. spanje tko tko. glede na večerni dremež (18h do 19h) je sicer neki težil za zaspat, ampak se je mal čez 21h vdal. zjutri pa ne morem mulca pripravit, da bi dalj kot do 6:30 potegnil je ugotovil, da midva vstaneva takrat in ne more več spat naprej firbec!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 9:35:05
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Sploh ne vem če bi se še javljala tu gor, nimam kaj za povedat, Stipe vse naredi v imelu vseh treh Vseeno pa želim, da bi vsi bolančki čim prej ozdraveli, da bodo lahko praznovali svoj 1. rojstni dan! Mi imamo pa sonček mi tudi . bom takoj cote ven nesla da se sušijo Ej šefla, tebe je vedno lepo brat, takod a ti se kar javljaj. Stipe je priden, sam ti ne seže niti do kolena Ančka pridno trenira noge in hojo. Počasi počasi bo prišlana stara pota. Uhh koi čakam, da se 100% pozdravi, da bo stara ana. buuuuuuuuuuuuuu, ne bom prisel na svinjarije..... , samo Blazi na sladkarije ne vem če se glih sekira da ji ne boš spraznil prigaranih zalog ne ne... paketi za Stipeta so spravljeni.... Pa še en paket zelene divje trave sem našla v skrinji.... Pa kmalu bodo nove začele rast... A še vedno ne boš prišu? pod pogojem, da me Pino sprejme v sobanih svoje drvarnce... torej nočeš da te jaz sprejmem. Pol pa pojdi v Pinotove sobane in naj ti on svinjarijo pripravi, pa sladko tudi. Kanitno bom pa zaklenla in ključ si bom dala okoli vratu. bruslejski.
|
Ime za punčkoAjra RRSe ne moreva odločiti za ime za punčko. Katero od teh treh ti je najbolj všeč?Tinkara (
31%)

Julija (
38%)

Sofija (
31%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!