Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
al pa kakšna zdravila.. po AB ful smrdi...

Sem rekla m. sestri s katero sem se pogovarjala, če lahko grem kupit v lekarno, pa je rekla da itak moramo prit, ker mora P tist listek napisat in ne gre drugače kot da se pridemo pokazat
res je cukrček. lara pa pančka nekaj mi noče jest zadnje dni tudi mleko ji ne diši.a je mogoče ,da bodo zobki.drugače bi se vam tudi jaz pridružila na kakšnio kavici samo mi je malce neprijetno ker se ve med sabo vse poznate.nevem drugač bi pa ful rada ker tukaj nimam kakšne družbe mlade mamice
edino pomagam si ,da vas malo berem.pa je tudi to super
,če ni treba.srečno
Pa ful dobro je treba očistit predel okrog lulčka, predno nalepiš vrečko. Sem pa bila tudi jaz 2× z Rokom v čakalnici z bolnimi. Sem oddala zdr. kartico, potem pa sem se po hodniku z Rokom sprehajala in samo malo preverjala, kdo vse je že bil na vrsti. Pa, če se ravno ne dotikaš bolnih otrok in jim nisi res čisto blizu, dvomim, da se res kar tako na hitro lahko česa nalezeš.
. Te bom kar tukaj vprašala, če se še držiš diete? V petek jo je uradno konec, čeprav si ti imela prekinitve. Jaz sem kar zadovoljna z rezultatom
A pri vas ste z GH začeli šele pri 7 mesecih?
Če ne bo prej zmanjkalo.. Se pa dojiva podobno kot pri gajki - zjutraj in pred dopoldanskim spancem..pa včasih malo popoldne še potegne.