Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. Je prišel moj, pa sva poskusila vse kar je kolega mehanik rekel, pa nič ni palilo
. Mogoče bo treba nov akumulator, ali pa ne vem, kaj je
. No, v glavnem nimam menjanih gum, še avto mi ne dela

prvo nekaj o vodi, potem je rekla da ne preveč vode ker gre na račun hrane
dobila.
, sicer spodaj še debele štumfke, sam 20 ma nogo zih, nogavičke 19-21 so mu čist prav
, daj no!!!!
Ne upam... samo kratke razdalje zaenkrat...mogoče do Kranja, ampak moram najprej še krajše razdalje osvojit, kot so npr do Bleda do katerega imam 5 minutk...potem pa vedno več...
samo da je vse ok... očitno bo kar veliko otrok "krščenih" na tak način..padcev bo pa še veliko....ajej, mene kar zaskrbi kaj me še vse čaka...
. Ma, kako on to v sekundi vse norčije pogrunta, kadar je sam
. No, potem pa se mi je zgodila sandrina zgodba - Rok je preveril, če gravitacija deluje tudi nanj, ne samo na igračke.
HB je to izvedel v spalnici, kjer je edini prostor v celi bajti, kjer je tepih na tleh, tako da je vsaj pristanek malo omilil. Je pa jokal kake pol minute, se ga je dalo hitro potolažit in očitno ni padec pustil nobenih posledic.