Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobra gledališka predstava 12.2.2009 9:20:25
|
|
|
|
bamoocham
|
poglej na www.spasteater.si
|
|
|
|
|
RE: Dobra gledališka predstava 12.2.2009 9:29:16
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Men je bil ful dobr Kobal v monokomediji Kdo vam je pa to delu.
|
|
|
RE: Dobra gledališka predstava 12.2.2009 9:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
v MGL "Nekateri so za vroče", so pa karte tudi vroče in so npr. decembra razprodane za februar. Je pa silno zabavna predstava.
|
|
|
|
|
RE: Dobra gledališka predstava 12.2.2009 11:02:38
|
|
|
|
nejcko
|
Jamski človek
|
|
|
|
|
RE: Dobra gledališka predstava 12.2.2009 11:04:25
|
|
|
|
Volga
|
Jamski človek je fenomenalen, ampak je najbolje, da gresta oba gledat, torej mož in žena. Drugače pa zdaj še poslovilna turneja 5 moškim.com. Kobalova monokomedija oz. monožekrkej pa je bila meni dolgočasna, da sem na uro vmes gledala, kdaj bo konec.
|
|
|
|
|
RE: Dobra gledališka predstava 12.2.2009 13:43:27
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Jamski človek Pa Kolumbovo jajce v ženski izvedbi
|
|
|
RE: Dobra gledališka predstava 12.2.2009 18:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jamski človek je fenomenalen, ampak je najbolje, da gresta oba gledat, torej mož in žena. Jamski clovek je lusen, meni je sedel tudi v single izvedbi. Od nekomedij je bila zadnja predstava Barok, fenomenalna, samo mislim, da je bilo to Pandurjevo gostovanje. To je bilo zadnje, kar sem si ogledala .
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Počitniško varstvoMichonne RRAli je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?Da (
39%)

Ne (
61%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!