Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
me zanima čim več domačih receptov,ker do sedaj kemija ni bila učinkovita...
ali
! 
izogibala mleku. Mi je precej zanimivo, da imam nizek hemoglobin, ker pojem ogromno zelenjave dnevno, sploh solate, brokolija, regrat imam noro rada, ohrovt itd. Pa mi je G razložila, da je to seveda OK, ampak, da je glavni vir železa še vedno meso. Rdeče meso. Zato sem potem 1x tedensko se res prisilila in jedla to meso. Vem, da me je takrat nekdo poizkušal prepričati, da naj v jabolko vtaknem nekaj železnega, da se jabolko napije železa in potem to pojem. Da menda zelo pomaga. Ampak nisem verjela na besedo
Je pa res in dejstvo, ki se ga moramo zavedati, da pomanjkanje železa lahko pripelje tudi do kakšne kasneješe veliko bolj resne anemije. Ponavadi so posledica neješčost, nepravilna, prenizka teža, anoreksija in vse to vodi k slabši absorbciji tudi drugih mineralov in ostalih zadev, kar pa dolgoročno seveda prinese tudi bolj resne posledice.
. Ko sem ji rekla, da sem jih 2x dobila brez recepta, mi je rekla, da ne verjame. Prav poslala bi jo nekam