rovar_ka
|
Balonchy - držimo pesti in prekrasnega fantka imaš Ilatic - mali Tarik pa je res prava faca, ko bi se le naša znala tak lubčkat Pa kak lepo poje z mamico, ful je srčkan pa eno za vročino. Majuska - tudi slikice Aleksandra so lepe Flower - za tvojga kaj češ, pač ne razmišljajo, tudi moj ne.. Zvečer ko dajem Tio spat vgasnem veliko luč, prižgem eno malo, ji tiho govorim ko jo preoblačim v pižamico, skratka, da umirim vzdušje.. on pa pride recimo not in pune ne glas - lahkooo noooč joj so smotani včasih! pa ful si pridna, da tak plavaš Juno - vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Zdaj ne vem no, ker ne sledim prav veliko zadnje čase, meni se zdi, da se NETKI že dolgo ni javila??? Kje je, a so šli kam?? Al se javlja, pa jaz mutim putim zdaj tu nekaj?? če me spomin ne vara, je imela pred časom na fejsbuku napisano, da se nekam odpravljajo. In od takrat je ni blo tu gor no, sem šla zdaj gledat na fb in je tam aktivna..ne vem zakaj se tu nič ne oglasi Netkiiiii, kaj je s tabo? rebeca - kakšno ograjo si imela v mislih? metuljček - tebe bom pa po riti, ker imamo slabo vreme zaradi tebe, točno tak kot si napovedala veš da sem študirala komu je Anja podobna, ko si prilimala slikico pa ne vem kateremu bi jo prisodila mi je zelo všeč slikica, ko ste vsi 3je gor (malo faušije tolče ven iz mene, ker mi nimamo nobene take )