Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 15:10:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač zbiram res dobre predloge - zanima me po celi Sloveniji - da bi se res imela lepo in romantično s svojo ljubeznijo na plan z idejami Kočevski Rog.
|
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 17:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kovač zbiram res dobre predloge - zanima me po celi Sloveniji - da bi se res imela lepo in romantično s svojo ljubeznijo na plan z idejami Kočevski Rog. Pocaki se malo, da zacne rasti teloh in da se zbudijo medvedi. Ne razumem, zakaj hodijo ljudje na vlake smrti, ko je Kocevski Rog pred pragom.
|
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 17:34:55
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kovač zbiram res dobre predloge - zanima me po celi Sloveniji - da bi se res imela lepo in romantično s svojo ljubeznijo na plan z idejami Kočevski Rog. Stara ne seri.
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 17:51:08
|
|
|
|
gita10
|
V Mozirju imamo krasen paket : petek večerja v hotelu, koncert Oliverja Dragojeviča, nato after v restavciji hotela ali pa after samo za vaju v sobi, v soboto pa smučanje ali pa obisk Term Topolščica, zvečer obisk maškarade, v nedeljo lahko spet smučaš in to vse za manj kot za 100 eur.
|
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 18:39:37
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kovač zbiram res dobre predloge - zanima me po celi Sloveniji - da bi se res imela lepo in romantično s svojo ljubeznijo na plan z idejami Kočevski Rog. Stara ne seri. Zakaj? Saj je pa res lahko romantičen, če ga gledaš s pravimi očmi. Midva s prejšnjim sva ga prehodila in prevouzila po dolgem in počez.
|
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 18:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kočevski Rog. Midva s prejšnjim sva ga prehodila in prevouzila po dolgem in počez. ... preden si mu dala?
|
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 18:44:01
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kočevski Rog. Midva s prejšnjim sva ga prehodila in prevouzila po dolgem in počez. ... preden si mu dala?
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 18:44:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kočevski Rog. Midva s prejšnjim sva ga prehodila in prevouzila po dolgem in počez. ... preden si mu dala? Kaj?
|
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 18:57:04
|
|
|
|
brigitaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 V Mozirju imamo krasen paket : petek večerja v hotelu, koncert Oliverja Dragojeviča, nato after v restavciji hotela ali pa after samo za vaju v sobi, v soboto pa smučanje ali pa obisk Term Topolščica, zvečer obisk maškarade, v nedeljo lahko spet smučaš in to vse za manj kot za 100 eur. Ktera agencija pa organizira???sliši se zanimivo
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 20:18:56
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Brisačka kje pa si ti to v Cerknici.
|
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 20:21:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Brisačka kje pa si ti to v Cerknici. Hm.....saj veš
|
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 20:38:56
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Pa ne me že spet _______________ me je že ena tako.
|
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 20:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Pa ne me že spet _______________ me je že ena tako. Sori, nism vedla da je to skrivnost, saj vsi vejo kdo sm
|
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 20:40:42
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Jest niti nism vedla da si iz Cerknice ajde ajde mal več podatkov
|
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 21:14:27
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Zdej pa vem kdo si hahahhaha.
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Kako ste rodile?SadrikaKako ste rodile?
Odgovorijo naj tiste, ki so v nosečnosti pile čaj iz malinovih listovSpontano, hitro sem se odpirala (
42%)

z umetnimi popadki, hitro (
8%)

z urgentnim CR (
15%)

spontano, počasi sem se odpirala (
15%)

sprožili so porod, MV se je počasi odpiral (
13%)

sprožili so porod, MV se je hitro odpiral (
8%)
Število vseh glasov: 384Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!