Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Preveč marmelade, premalo hajano testo, premalo vroče olje...
HVAla za mnenje, marmelado sem napolnila potem, mogoče da so bli premalo vzhajano, zanimivo je da so prvi trije krofi imeli zelo lep obroček, naslednji pa ne, tak da tudi tole o vzhajanosti - dvomim.
_____________________________
ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil, ne hodi za menoj , morda ne bom vodil. hodi ob meni in mi bodi prijatelj. (a camus)
A jih dvakrat hajaš? Kaj hočem vprašat, ko testo razvaljaš in narediš krofe, a jih še enkrat hajaš? Če jih še enkrat hajaš, pomaga, da jih potem v olje polagaš tako, da je spodnji del zgoraj, kar pomeni, da ga na glavo obrneš.