Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Glih ko sem bla vsa našamponirana sem zaslišala malo jokat. Sem se hitro sprala, ko sem se brisala, joka ni bilo več čuti, ko sem prišla v sobo me je skoraj infarkt. Tavelik je sedel na svoji postelji s tamalo v naročj
. Sem mogla najprej zrak zajet, sem bla čisto trda o0d strahu, mojmu sploh ne upam povedat. je reku, da je spelzal v njeno posteljico, Alino odložil na previjalno, ker je zaradi pomankanja prostora čisto pole, pol tja spezal še on in potem po mojem z njo vred skočil na kavč, ker to je povedal, da je skočil. Hvala bogu se je vse srečno končalo.
in zdaj me bo od tegote sklofal, ker mu ne pustim klofat po tipkovnici. Čist je nor na tehniko-daljinci, mobiteli....
Ma saj tele moja dva ga pri hrani mal biksata. Brina po flaš ful lepo pije in tud hitro, Žiga, Žigaaaaaa si pa vzame cajt. Pa ful se sliš ko vleče cucelj, kar cmoka zraven in traja in trajaaaaaa...tud pol ure, da zdonfa tistih bogih 130ml. Za po.pi.zdi.tit, vam povem.