Barbk
|
Mam tri minute časa... Brina komej zaspala, Žiga se pa tleh na podlogi kotrli...In tolk (3 minuta) rabi, da se iz enga konca podloge skotali pod Mančino posteljo in pol sem tam zagozdi, tale glistič moj mali, in valda joooook. Zdajle sva spet majco preoblekla, podloga bi tudi mogla iti v pralni stroj...Mah danes naj jo še ene 25-krat označi z bruhkoti, jutr pa prat. Na zdaj je že pri meni v naročju, je bil res že tečen, pa pobruhal u iber že ta drugo majčko... in zdaj me bo od tegote sklofal, ker mu ne pustim klofat po tipkovnici. Čist je nor na tehniko-daljinci, mobiteli.... Marija kaj jaz to berem-res HB, da se je vse srečno končalo. -vponedeljek smo imeli razvojno, pa je bila dr. kar zadovoljna, no na konce je ugotovila, da se Brina še zmer ful zvija, jo zateguje...No s težo, sploh Žigatovo, ni bila zadovoljna. Je rekla, da sicer je nekaj malega špehca na nogicah, da pa to ni to. Jo je čist zadel ko smo po vaganju ugotovil, da je Žiga v 1 mescu pridobil le 70g, Brina pa 190g ob isti prehrani, tudi količinsko.. Ma na saj zdej po morm it...Žiga cvilič se javlja na raport... Pridem nazaj....
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|