|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
21.6.2010 20:30:07   
Shadow
Mati mlinčka, z dvodnevno zamudo, vendar pa nič manj iskreno, voščim tvojima pupikama vse NAJ NAJ NAJ ob prvi življenjski obletnici! Krasni sta, res!

Lara, super za podaljšanje! Še bolj pa super za napredek tvojih dveh pikcev! user posted image user posted image user posted image  Pri nas pa je ženski del bolj napreden in se dviguje na noge ob vsem, kar je 10 cm višje od tal... zaenkrat še ni bilo padca na hrbet, se kar lepo previdno nazaj na rito spusti. Sajmon pa puza... ima tak Jean-Claude Van Damme stil. Pes se jima je začel z vso vnemo umikati, kar beži pred njima, kar mi je trenutno kar ok. No, razen pri jedi, takrat še kar zvesto sedi ob stolčkih in čaka. In včasih tudi kaj dočaka. user posted image

Nestrpno čakamo na rojstnodnevne slikce vseh slavljencev! Tu ali pa na FB, saj nas je vsepovsod dovolj! user posted image

Danes je prvi poleni dan... jaz pa rezmišljam že cel dan, če bi centralno zalaufala. user posted image  No, saj prejšnji teden, ko pa mi je teklo v curkih, pa tudi nisem bila preveč srečna. user posted image  A za kakšno varianto vmes pa se ne da pri onih zgoraj zmeniti???

Lepo bodite, pa pišite še kaj. One, ki smo še doma, nimamo več kaj za brati!!! user posted image


(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
   RE: Dvojčki 2009
21.6.2010 22:25:05   
Barbk
Z mal zamude iskrene čestitke za prvo svečko Bernardku in Lari (mami Blanč ne me nabuhat, sam mi je res ušlo, nenamernouser posted image ), Naši in Liji, Taji in Anji. Iskrene čestitke tudi vam mamice in očiji za odlično opravljeno delo. Pa tebi draga Rubin in tvojim najdražjim tudi iskrene čestitke in mali Gaji in angelčku Zoji čestitke za prvo svečko.
Priznam, nisem šla nič brat za nazaj. Samo tolk sem vidla, da so Larčiki podaljšali porodniškouser posted image  in res si super mami. 
Vse tukaj ste ene fejst bejbe in odlične mamice!
O nas bom čist na kratk: 
Drugač smo preživeli malo več kot 24h pediatrije na gastro. Še dobr, da smo šli, ker men se je že mal brezveze zdel ko Žiga skoraj slab mesec sploh ni polival. Pa je dr.Brecelj vztrajal in smo naredili phmetrijo in smo bili vsi šokirani-Žiga ima precej hud refluks, ki je zelo aktiven tudi ponoči ob dvignjenem vzglavju. Dobil zdravilo za 3m in kontrolo čez toliko časa. Reakcija na laktozo je tudi vprašljiva, ker je precej pozno odreagiral. Uz trebuščka in kožni testi pa so ok. Vmes je Brina spet pristala na Ventolinu, zdaj je ok. Manči ga sračka po svoje in je moja prava mala, velika lumpa. user posted image  Moj dragi je pa tud nekaj posebnegauser posted image , včasih me razpi...do konca, včasih me pa obnori s svojim nasmehom...no zdej sem že počasi zašla user posted image  Skratka zdej pa šibam... 

Pa pište bejbike moje, jaz bi tud rada brala, čeprav bom čist na knap s časom k bo počas treba pakirat za morje.
Nočka vsem
RVM


_____________________________

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
   RE: Dvojčki 2009
21.6.2010 23:13:37   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Mlinčka, krasni sta, pravi lepotički :), kolk je pa ati kaj važen?



Oooo, mišmišu, moj user posted image ! Tebe je pa zmer fajn "vidt". Jaaa, ati je pa fejst važn. Ga kar razganja, morm rečt. Pa sej si ga lahko predstavljaš, mlinko kot mlinko user posted image .

Barbk, fajn, da ste vsaj stvari do dna prišli pri Žigcu in seveda nič kaj fajn, da ima tolk močen refluks. Uspešno pakiranje želim (a ni to ena nagravžna reč, bljak)!

Senčka, smo nekateri tud še na porodniški in bi tud tebe radi večkrat brali user posted image . Piši, bejba, piši! Saj zdaj te dec pri miru pusti, ko je fuzbal user posted image .

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 21.6.2010 23:17:15 >


_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
   RE: Dvojčki 2009
22.6.2010 22:14:30   
lara light
Senčka, van damme stiluser posted image , zelo poznano
Mlinčka, pakiranje, bljak, bljak, pravkar na tem...a ob misli na ju3 se mi kar smejeuser posted image
Mismiska, objemček, kužetu pa čoh, čoh in lubčke obemauser posted image
Barb, hvala lepa. Je pa res, da ste vse punce zlo + in krasne dvojne in več mamice.user posted image  Žigec srček, samo da so končno odkrili, bemtiš tale refluks je lahko tko zelo prikrit...brinči, lubčka, naj pokata obadva od zdravjauser posted image user posted image  uživajte na morjuuser posted image
almk, uživate, vemuser posted image
gemelli, kje pohajate? sem firbec, saj me poznašuser posted image  lp vsem tvojim

pika, hedi, noki, .....vsem vsem topel objem, šibam, se beremo, ko bom nazaj, poljubčke od nasuser posted image


p.s.: moj mali je nardil včeraj ene 4x po par korakov in ja, jaz totalno nepristranska žirija in objektivna komisija v enemuser posted image , mu priznam vse, moj lubek HODI!!!user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
   RE: Dvojčki 2009
23.6.2010 6:45:21   
blanč
Lara superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
   RE: Dvojčki 2009
23.6.2010 13:35:31   
Barbk
Larči jaz sem tud čist vesela za vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa počas tamaladva nafutrat, pa pol po Manči v vrtec, pa h prijatlom na zgodovinsko tekmo! Bejbe jaz sem že čist nanervanauser posted image ...zrastla v fuzbal femili, pa se me še zdaj drži. Sploh pa nam je vse tole lahko v ponos. Bravo NAŠI FANTJE!
No vidte kolk sem not user posted image

_____________________________

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
   RE: Dvojčki 2009
24.6.2010 19:52:56   
nokes
bravo vsem za podaljšanje, bravo za prve korake! mi mnde zdaj tut že skor uradno hodimo. jooooj, je pa trajalo user posted image user posted image , žabonkota moja.

blanč, sem spregledala al ne? ste vi dobili podaljšanje? saj si vložila, ne? uf, glihkar prebrala user posted image

kje ste vse? jaz trenutno na bolniški, najbolj zaradi sebe, ker me tamala2 okužita z otroškimi virusi in dobim takoj ful boleče grlo, pritisk za popi*dit v uhah in visoko 38+ vročino. tako da sem doma in merkam tamala2, pa crkujem zraun. no, sej danes sem že boljše. ampak 2 dni nazaj user posted image user posted image user posted image  bla kriiiza!

futbol gledala skozi steklene okice, pod kovtrčkom, mater jim USArsklo!! jl, barbk??!! so zegnarji zegnasti, grrr. eh, baje je okrogla, pa se odbije kdaj mal po svoje... bomo pa čez 4 leta svetovni prvaki. uf, tole je pa kul, tamala 2 v koloniji na morju, mi pa s pirčkom v roki navijamo, da premagamo brazilce v finalu!!!! user posted image user posted image user posted image  dajmo naši!

no, mam čist prazno glavo, tak da ne bi vsake omenjala, pa neki v detajle pametovala, da neu špetira pol tu gor, tak da: lepo bodite, pišite, fajn čofotajte!user posted image


< Sporočilo je popravil nokes -- 24.6.2010 19:55:21 >


_____________________________

nokes

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
   RE: Dvojčki 2009
24.6.2010 21:21:06   
Belen
ooooooooo Noki... namesto dwojčkow si pa ti bolna user posted image user posted image user posted image
weš kako je, na porodniški nimamo časa pisat, js ko sm bla noseča in hodla w službo-sm mela weč časa za forum user posted image user posted image user posted image kako je w wrtcu? sta se dobr nawadila I in V ?

da še was prašam,če je bla ktera...
avgusta se bomo odpravili v Terme .... ne vemo sicer še katere, potrebujem nasvet.... ne vem kaj naj izberemo ali hotel ali apartma, glede na to,da bomo imeli sabo dve 14 mesečni dvojčici.... kaj predlagate? (glede kuhanja hrane, kopanja....itd)
kako ste vi rešili "problem" s hrano ?


hvala wsak nasvet je dobrodošel user posted image user posted image user posted image

sam ne mi rečt,da kaj primorka ki ma morje 2metra stran gre poleti w terme user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***


(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
   RE: Dvojčki 2009
24.6.2010 21:52:26   
Alenka-8
sam ne mi rečt,da kaj primorka ki ma morje 2metra stran gre poleti w terme

točno to ja user posted image user posted image user posted image Kaj boš rinla v terme, ko pa maš na doseg ruke vse, kar poleti rabišuser posted image user posted image Mi pa vsak prost vikend pa še kej vmes rinemo dol na Obalo

Glede term ti ne morem nič rečt, ker niti nismo nikjer bili. Aja, enkrat pač v Čateških na nekem seminarju v enih ful luštkanih hiškah...Glede hrane - lažje ti bo v hotelu, ker ne rabiš kuhat. Saj pupi sta pa že tolko veliki, da vse jesta. Ali pač ne? Jaz osebno bi izbrala apartma, ker si vseeno narediš dan tako, kot hočeš, ješ kadar hočeš in kar hočeš itd. Mi hodimo v KP, mamo sicer svojo hišo, ampak mi ni problem kuhat in to. Včasih pa gremo ven jest pa je.

Pri nas sicer vlada eno tako obdobje, ko ne vem več, kje se me glava drži. Ta mala sta nora, tulita za vsako NE, za vsako bedarijo. Kr neki. Ma se zgodi, da dobesedno cel dan tulita. Če ne eden, pa vsaj drugi. Še dobro da mamo dvauser posted image user posted image Pa to samo doma, zunaj je OK, kjerkoli drugje je OK. Doma pa ne vem, ali mata že vsega dovolj ali kaj jima je. Pa ne bi jedla, pa ne bi to in ne bi ono. In najraje bi, da sem stalno z njima. Pa kaj še.

Smo šli prej popoldne v eno novo igralnico v Trzin - pozna katera? Ful luštna igralnica, ta mala sta bila navdušena. Bomo šli večkrat.

Tako pri nas no. Jutri gremo na Štajersko, v soboto pa za cel teden na Obalo.
Mirno noč pa naj spijo čim dlje (mi zadnje čase vstajamo tam okoli pol devetih ali še kasneje...)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
   RE: Dvojčki 2009
24.6.2010 22:19:42   
Shadow
Lara user posted image user posted image user posted image  za korakce!

Barbk, a refluks, praviš? Kako se pa to kaže navzven? A poliva/bruha? Bošček, upam, da se hitro porihta, pol pa da hitro mojega S in Blančkinega B ulovi - po teži, seveda! user posted image

Vsem, ki pakirate - moje sočutje. user posted image   Ampak vseeno se boste pol fajn imeli in bo pakirani stres pozabljen! user posted image

Noki, booooooooooooooooga. Kako pivičko rukni, da bacile šokiraš, pa bo ziher bolje! user posted image

Belen, mi gremo (po vsej verjetnosti) v Terme Olimje, v apartma v njihovo vas Lipa. Baje je kul. Pa še peseka smemo s seboj vzeti. Pa še manj kot uro vožnje je oddaljeno od doma. user posted image

Alenka, imate vsaj stereo tuljenje, če drugega ne. user posted image  Pa hišo v KP? Fauš, fauš! user posted image

Mene fuzbal pušča hladno, moj ded si bo pa oči izjokal, če ne bo Anglija (!!!) vsaj v polfinalu. user posted image

Pridne bit, pa nič takega delati, česar tudi jaz ne bi! user posted image

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
   RE: Dvojčki 2009
25.6.2010 16:43:02   
blanč
Lep prazničen danuser posted image
Punce, kdaj se šteje, da je otrok shodil???
Mi smo fajn. Vidim, da so zaenkrat bolezni šle stran in, da tudi ostale uživateuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
   RE: Dvojčki 2009
26.6.2010 11:54:04   
pikatara
Larči bravo za korake.

Noki revica si ti tudi bolana. Pozdravi se čimprej. Ne vem kje sem jaz zbolela, sta otroka k sreči čist zdrava, jaz pa že 3 dni ležim s takim vnetjem ušes, da je hudo, pa še antibotiki ne primejo.

Belen glede toplic ti pa ne znam svetovat. Otroka jesta kosilo z nama, na morju vedno kuhamo na teniških turnirjih pa kar vsi v oštariji jemo. Malima kako pašto ali rižoto naročiva, ali pa kakšno obaro.

Alenka igralnice v TRzinu ne poznam. Kje je? Smo pa bili na igralih v Domžalah zraven tenis igrišča, je ful luštno in otroka uživata. V naši ulici na igralih moram pa ful pazit, ker je Patrik že pogruntal kako se na hiško s toboganom spleza, pol se pa dol vozi. to je sicer ok, je pa hiška nevarna ker lahko kje dol pade.

Blanči v ratvojni je rekla, da šteje ko otrok sam prehodi naprimer dnevno sobo, to je sicer zelo odvisno od velikosti sobe, je pa nekje 10 korakov skupaj brez da pade.

Moja dva mulota sta pa že tri dni taka angelčka, čerpav smo skoz doma. Sta uvidevna do bolane mamice. Pa Patrik končno postaja prijazen fant, boža karolino če joka, pa igrače je začel delit. Vedno več poskušata sama jest, sploh zdaj ko sta v trip trap stolčkih. Sta jima ful všeč, v peg peregotovih nočeta več sedet, tako da ju bom kar prodala.

Vse uživajte na dopustu, pri nas ga bo letos bolj malo, ker je oči službo menjal in bo malo dopusta, sami se mi pa ne da bit na morju.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
   RE: Dvojčki 2009
26.6.2010 12:37:55   
blanč
Jeeeeeeeeeeee, pol je pa naša L shodlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No, sam je samo ene dvakrat, zdaj pa spet po vseh štirih dalje. Komaj krotim mojga, da jo ne postavlja na nogice in vadi, ker men se zdi še prehitro, saj, če je včeraj sama bo že še, ko bo pripravljena.
Mamice hitro se pozdravte. Še dobro, da so otročki pridni in zdraviuser posted image


_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
   RE: Dvojčki 2009
26.6.2010 12:42:37   
sonček33
Bravo L.user posted image

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
   RE: Dvojčki 2009
26.6.2010 15:42:54   
Alenka-8
Pika, igralnica v Trzinu je čisto na novo odprta - Cute play. Majo namen met 1x ali 2x na teden za te male otročke, pa tudi ustvarjanje, angleščino skozi igro ipd. Meni je luštno, ta malima paše malo spremembe pa tudi rada bi, da se navadita na druge otroke in to. Ker sta stalno z mano, v varstvu sploh še nista bila (no edino kako urco pri moji mami). Mi nimamo babic in dedkov v LJ, v bistvu nikogar, ki bi nam otroke čuval.

Bravo Lara za korakeuser posted image user posted image user posted image Hehe Blanč, še malo pa jo boš lovila. Pa Bernardka tudi, jasno.

Pika, Noki, pozdravita se čimprej!

SEnčka, tole stereo tuljenje je včasih ubijajoče. Sem jima že obljubila, da ju dam na Bolho z vsemi cunjami in igračami vred! Ravno prej sta imela spet vaje... Zdaj pa spita, sta čisto kome. Naj še malo traja.

lep dan!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
   RE: Dvojčki 2009
26.6.2010 21:40:54   
Belen
nič, če nobena nič ne napiše, pa bom js kr mal wprašanj zastawila user posted image user posted image user posted image

čewlji:
sm opazila da wse kupujete w mali maši čeweljčke oz. reebez in podobne..... a neobena ne kupuje cicibanowe? user posted image mi imamo fulll čudne štewilke cicibanowih čevljew ... od 18-20 so nam praw user posted image user posted image user posted image odwisno od modela.... user posted image user posted image user posted image
ma so wam pretrdi al .... kr cenowo so isto, al pe ša cenejši,kot w tej trgovinci, pa še ortopedski podplat imajo.... se splača, ko imajo popuste.... sicer če ne so cene okoli 50 eur.... X 2  user posted image user posted image user posted image user posted image


wrtec:
a katera razen noki in hedi ima še otroke w wrtcu? user posted image user posted image a jih ne boste dale? zanima me... za znižano plačilo wrtca se morejo dati podatki od predlani....
js sm lani,ko sm rodila pol "zgubila job" oz.mi niso weč podaljšali pogodbe in sept.ko mi poteče P, grejo čebele w wrtec , js pa iskat now job....
meni ne pripada od socialne pomoč,ne? kr moj mož dela..... kaj pa napišem za znižano plačilo wrtca? da sm trenutno brezposelna..... in w tem primeru wseeno za eno punco plačam wrtec? kr wem da se lahko med letom ta znesek spreminja.....
sm mal čudno napisala (po moje) mogoče se bo razumelo user posted image user posted image user posted image

js tudi kot Blanč ne bom dala wloge za podaljšanje.....če sm iskrena, rabim malo počitka user posted image user posted image user posted image in punce naj kr grejo w wrtec , js pa po now in job in se spočit w službo user posted image



ok.... dež pada ... fuzbal na Tv.....

user posted image


_____________________________

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***


(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
   RE: Dvojčki 2009
26.6.2010 22:41:05   
blanč
Tudi mi smo kupili čevlje v mali maši in so super-hvala Alenkauser posted image
Belen držim pesti, da čimprej najdeš novo službo.
Sonček, lepo, da bereš našo temouser posted image user posted image user posted image user posted image
Naša piška se je danes odločla in začela resno korakat, kolk je čedna ko hodiuser posted image user posted image user posted image , kar ne dojamem in sem tolk veselaaaaaaaaaaaaaaaa.



_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
   RE: Dvojčki 2009
27.6.2010 21:47:05   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

da še was prašam,če je bla ktera...
avgusta se bomo odpravili v Terme .... ne vemo sicer še katere, potrebujem nasvet.... ne vem kaj naj izberemo ali hotel ali apartma, glede na to,da bomo imeli sabo dve 14 mesečni dvojčici.... kaj predlagate? (glede kuhanja hrane, kopanja....itd)
kako ste vi rešili "problem" s hrano ?



Smo ravnokar bli.
Lendavske terme v apartmajih.
Zelo všečno in bomo verjetno še kdaj ponovili.
Otroci jedli predvsem strica Hippa.
Starši pa pozno kosilo v gostilni/piceriji, sicer pa sendviči, sadje...


(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
   RE: Dvojčki 2009
28.6.2010 8:13:53   
pikatara
Bravo Lara.

Alenka bo treba sprobat tole igralnico. Naša dva sta čisto nora na igrala in otroke. Lahko se kdaj zmenimo in dopoldne tam dobimo. Tudi mi nimamo v Lj nobene babice ali dedka za čuvanje, ene parkrat sta prišla m oja dva iz Koroške, da sta ju čuvala, v Ljubljani sta bila pa dvakrat po par uric pri sosedih.

Belen Karolina ima sandale in čeveljce od Cicibana, številko 17. Kaj drugega ji ni bilo prav, ker ima tako majhno nogo. Cicibanovi so cenovno isto kot ostali, mogoče še dražji, so pa dost trdi. Čeveljcev ne mara preveč, sandali so ji pa vredu. Robeez imata pa mini čeveljce za copate, ker za zunaj niso. Oziroma Patrik jih je prerastel pa ima Pediped.

Belen mi gremo v vrtec 1.12.. Za znižano plačilo ti ne znam odgovorit, socilana pomoč ti pa pripada glede na dohodke družine, če ne presegaš. Pozanimaj se na zavaodu za zaposlovanje, če ti pripada kaj. Na določeno delovno dobo dobiš del plače za nekaj mesecev (odvisno koliko imaš delovne dobe). Glede plačila vrtca je pa več razredov glede na višino dohodka. Upam, da ti čimprej uspe kakšno službo najt.

Nič grem svoje čmrlje iz pižame dat, vidim da risanke niso več zanimive.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
   RE: Dvojčki 2009
28.6.2010 10:47:42   
Alenka-8
Alenka bo treba sprobat tole igralnico. Naša dva sta čisto nora na igrala in otroke. Lahko se kdaj zmenimo in dopoldne tam dobimo.


Kolikor vem, tale igralnica funkcionira popoldne. Zdaj v četrtek je spet Igrarija med 16.30 in 18.30 (5 eur na uro stane), samo nas tokrat ne bo, ker smo v KP. Jutri pa mislim da majo angleščino, samo je za otroke od 2 let dalje. Od septembra dalje pa bojo meli kao vrtec - 6 otrok z vzgojiteljico.
Kam pa kaj v LJ hodite na igrala? Naša dva sta tudi čist nora, Lana najbolj na tobogane. Pa peskovnik je zakon, mivko pa mamo po celem stanovanju...

Nič, grem kaj naredit. Vsaj do trgovine da se premaknem. Mala dva spita, sta se prej nanorela na igrišču v Izoli.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
   RE: Dvojčki 2009
29.6.2010 8:05:48   
mlinčka
Dobro jutro!

Kava?

user posted image

_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
   RE: Dvojčki 2009
29.6.2010 8:21:12   
blanč
Pašeeeeeeeeee kavica!!!!
Kako pa kaj ve preživljate te pasje dneve?
Mi gremo na sprehod samo zgodaj zjutraj pol pa šele ob kakšnik pol šestih mal v bazen. Ni tole vroče poletje za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
   RE: Dvojčki 2009
29.6.2010 9:20:47   
pikatara
Alenka v Domžalah je ob tenis igrišču ful dobro igrišče za otroke, tako da kadar tam igramo, je eden z njima na igralih. V Ljubljani so pa v ZOO, tam smo bili enkrat pa sta bila še premala, imamo pa majhno igrišče v ulici.

Mlinči hvala za kavico.

Blanči meni pa prav paše da je vroče. Dopoldne smo v atriju, popoldne pa na tenisu. Voda v bazenu je pa še premrzla za kopanje, čakamo da se segreje. Na sprehode pa dopoldne bolj malo hodimo ker jima v vozičku ni zanimivo, s tricikli pa sami ne moremo daleč. Gremo le do igrišča, če sta slučajno naveličana bit doma, ali pa če sčučajno popoldne ne gremo kam. Brez atrija bi se mi pa zmešalo.

Gremo jest, pol pa spat. Še vedno imamo 5 obrokov na dan, pa še kaj vmes. tako kot je Blanči na FB napisala, se je treba skor skrivat ko jem. Ne smeta videt koga s hrano.

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
   RE: Dvojčki 2009
29.6.2010 9:53:24   
blanč
Pika mi imamo čisto majhen bazen in jima vsak dan nalijem mal tople vode in se kakšno urico not igramo.
Mi bi tudi bli bol uzuni pa čakamo, da travica zraste na bodočem igrišču. Spredaj na dvorišču pa preveč peče sonce.
Punce ali katera ve za kakšno res dobro sončno kremo pa ne za otročke ampak zame, tako, da si po njej še vseeno čisto beluser posted image user posted image user posted image user posted image in, da se lahko mažeš tudi po obrazu???


_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
   RE: Dvojčki 2009
29.6.2010 11:20:43   
pikatara
Blanči kar z otroško se namaži. Mi imamo mustelo mleko v spreju. Drugače je pa od dr. Hauscka zelo dobra. Lani smo imeli otroško pa je ne delajo več, pol sem ju pa kar z ono za odrasle mazala.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?